Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 989 M2-ES VÍZPARTI telek eladó! A KÖZMŰVEK /víz, csatorna, villany, gáz/ AZ UTCÁBAN.A TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.A TERÜLET SÍK, NÉGYZET ALAKÚ, JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK /hosszúság ill. szélesség/.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 989 nm-es, saját közúttal . nyílt víztől csak a természetes nádas választja, el A jelenlegi tulajdonos igény esetén biztosítja saját lejáróján a tó megközelítését. Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.A területnek rendkívül jó környezeti adottságai vannak, mivel CSENDES UTCÁBAN A TALÁLHATÓ. A SZOMSZÉD INGATLANOK RENDEZETTEK, SEMMILYEN ZAVARÓ KÖRÜLMÉNY NEM TAPASZTALHATÓ.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

BALATONI FREKVENTÁLT HELYEN LÉVŐ TELKET KÍNÁLUNK ELADÁSRA, MELY MOST ELŐSZÖR KERÜL AZ INGATLANPIACRA KIZÁRÓLAGOS JOGGAL CSAK IRODÁNK, KÍNÁLATÁBAN!Szeretném felhívni figyelmét egy hatályos építési tervel és építési anyagokkal rendelkező ingatlanra Balatonmáriafürdőn . A telken minden nemű közmű megtalálható . Szükség esetén az építkezés ideje alatt alkalma van a telken található 2 lakókocsiban való lakhatás .A tervezett építmény rövid leírása :- nappali , konyha , étkező , -2 háló, fürdő – WC, -2 fedett terasz A KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐ a Keszthelyi-öböl déli oldalán, a Kis-Balaton szomszédságában, közvetlenül a vízparton fekszik.A település minden korosztály számára kedvelt, pihenési és szórakozási lehetőséget széles választékban biztosít, nyáron a pezsgő élet jellemzi . A központban hajókikötő üzemel, keszthelyi, szigligeti, badacsonyi, fonyódi útvonallal. A védett csatornában a nagyméretű vitorlások számára is megoldott a biztonságos kikötés és a hajók tárolása. A vasútállomáson és a buszpályaudvaron a gyorsvonatok zöme, és a távolsági buszok is megállnak.A sok étterem, éjszakai bár, fagylaltozó, ABC, szolgáltató egység, gyógyszertár, piac, stb. van a környéken.A nagy területű szabad strandon játszóteret, szociális épületeket, zuhanyzókat alakítottak ki rendezett, esztétikus formában. Ezen a strandon szintén megtalálhatók a szórakozást, vendéglátást szolgáló létesítmények.Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk Ön az első!További ajánlatainkért látogasson el honlapunkra .

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 822 M2-ES vízközeli TELEK eladó!ÖSSZKÖZMŰVEK (víz, csatorna, villany, gáz) ADOTT TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.TERÜLET SÍK JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 822nm-es, saját közúttal. A nyílt víztől csak egy telek választja, el. A Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN 2 db VÍZPARTI TELEK egyben vagy külön eladó!,ötödik,hatodik telek a SZABAD STRANDTÓL, mindegyik Külön-külön ÖSSZKÖZMŰVES /víz, csatorna, villany, gáz/.A TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 20 %-OS.A TERÜLET SÍK, TÉGLALAP ALAKÚ, JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.A telek az Örházutcai strandtól megközelíthető.A telkek önállóan, 2 helyrajzszámmal rendelkeznek,saját közúttal, nyílt víztől csak a természetes nádas választja el. Telkek alkalmasak nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér, nincs szembe szomszéd, mert közvetlenül a Balaton medrével és a náddal határolt.A SZOMSZÉD INGATLANOK RENDEZETTEK, SEMMILYEN ZAVARÓ KÖRÜLMÉNY NEM TAPASZTALHATÓ.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN:B ALATONMÁRIAFÜRDŐN, KÖZVETLEN VÍZPARTI , BALATONI ÖRÖK PANORÁMÁS, 1868 M2-ES ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ . A telek a település közkedvelt vízparti utcájában található, 20%-a beépíthető, maximális építmény magasság 5,5 méter, elhelyezkedéséből és méretét tekintve egyaránt kiválóan alkalmas nyaraló, családi ház építésére, hangulatos mediterrán udvar kialakítására, melyben medence is helyet kaphat. Teljes közművel rendelkezik, (víz, gáz, villany), illetve egy a tulajdonos által hivatalosan bevizsgáltatott, iható vízminőségű fúrt kúttal, mely pl. passzív ház építése esetén a ház teljes körű vízellátását biztosíthatja. Mivel tulajdonosa több telek összevonásával érte el a jelenlegi állapotot, így igény esetén a telek megosztására is adott a lehetőség. Befektetőknek, építési vállalkozóknak kifejezetten ajánlom: a hangulatos, igazi idilli természeti környezet kiváló helyszíne akár több lakásos társasház, apartmanház, egyéb fizető vendéglátó szálláshely kialakítására. Balatonmáriafürdő hangulatos üdülőfalu, mely a Balaton déli partján helyezkedik el. A település központja, éttermek, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, orvosi rendelő, postahivatal, közintézmények pár perces autóúttal megközelíthetők. A telektől pár lépésre kiépített szabad strand található. Könnyen megközelíthető: az autópálya lehajtótól pár perces úttal elérhető. Az egyedülálló panoráma, a saját vízpartos udvar igazi kuriózum!A természet szerelmeseit kiépített kerékpár- és túraútvonalak, turisztikai látványosságok, a közelben gyógy- és élményfürdők várják.Ha Ön építkezne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor a felülmúlhatatlan balatoni örök panorámás telket mindenképpen ajánlom figyelmébe!AMENNYIBEN HIRDETÉSEM FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL: 06/70 6000 - 847Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!            Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ!

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE  ingatlaniroda kínálatában:BALATONMÁRIAFÜRDŐN VÍZKÖZELI , 920 M2  területű, lakóövezeti építési telek kedvező áron eladó! A telek csendes, nyugodt környéken található, 20%-a beépíthető, elhelyezkedését és méretét tekintve egyaránt alkalmas nyaraló, hétvégi ház, családi ház építésére, hangulatos, mediterrán udvar kialakítására, medencével. Befektetésnek is kiváló lehetőség: több apartman, ikernyaraló, két kisebb önálló ház is építhető rá. A telken víz, villany van, gáz az utcában vezetve.A közelben pár perces sétával elérhető a szabad strand, vendéglátóipari egységek, büfék, éttermek. Balatonmáriafürdő központja, a hajókikötő, hajóállomás gyalogosan 10 percre található. A parti sétányról elérhető móló a horgászok igazi törzshelye. A természet szerelmeseit kiépített kerékpár - és túraútvonalak, tartalmas kikapcsolódási lehetőségek várják. Ha szórakozni szeretne, vagy igazi kulturális feltöltődésben részesülne, akkor a szomszédos balatonfenyvesi szabadidőparkban remek élő koncertek várják, és a közeli Keszthely, Hévíz szintén sokszínű programokat kínál.Ha Ön építkezni szeretne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor ajánlom figyelmébe fenti telket.Amennyiben kérdése van, az alábbi telefonszámon hívjon bizalommal:06/70 6000 - 847Ingatlan vásárlása esetén irodánkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, értékbecslés, energiatanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára.Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére! Nálunk mindig Ön az első!

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE ingatlaniroda kínálatában:BALATONMÁRIAFÜRDŐN VÍZKÖZELI , gondosan rendben tartott 430 M2 területű építési telek, 30 m2-es, faházzal eladó! A telek csendes, nyugodt környéken található, 20%-a beépíthető, elhelyezkedését és méretét tekintve egyaránt alkalmas nyaraló, hétvégi ház, családi ház építésére, hangulatos, mediterrán udvar kialakítására.  A közelben pár perces sétával elérhető a szabad strand, vendéglátóipari egységek, büfék , éttermek. A természet szerelmeseit kiépített kerékpár - és túraútvonalak, tartalmas kikapcsolódási lehetőségek várják. Ha szórakozni szeretne, vagy igazi kulturális feltöltődésben részesülne, akkor a szomszédos balatonfenyvesi szabadidőparkban remek élő koncertek várják, és a közeli Keszthely, Hévíz szintén sokszínű programokat kínál.Ha Ön építkezni szeretne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor ajánlom figyelmébe fenti telket.Amennyiben kérdése van, az alábbi telefonszámon hívjon bizalommal:06/70 6000 - 847Ingatlan vásárlása esetén irodánkban az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadóórái, értékbecslés, energiatanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára.Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére! Nálunk mindig Ön az első! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: