Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN VÍZPARTI TELEK eladó a parti utcában!Második telek a SZABADSÁG UTCAI STRANDTÓL, A TERÜLET SÍK, TÉGLALAP ALAKÚ, JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.Telket a nyílt víztől csak a természetes nádas választja el, alkalmasak nyaraló építésére és csodálatos kert kialakítására,.Jogviszonyok rendezettek, azonnal birtokbavehetőA SZOMSZÉD INGATLANOK RENDEZETTEK, SEMMILYEN ZAVARÓ KÖRÜLMÉNY NEM TAPASZTALHATÓ.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK NÁLUNK!BALATONMÁRIAFÜRDŐN, SZABAD STRAND KÖZELÉBEN, 822 M2-ES vízközeli TELEK eladó!ÖSSZKÖZMŰVEK (víz, csatorna, villany, gáz) ADOTT TELEK BEÉPÍTHETŐSÉGE 25 %-OS.TERÜLET SÍK JÓ MÉRETARÁNYOKKAL RENDELKEZIK.A TELEK LEÍRÁSA:A telek önálló helyrajzszámmal rendelkezik, 822nm-es, saját közúttal. A nyílt víztől csak egy telek választja, el. A Telek alkalmas nyaraló, családi ház építésére és csodálatos kert kialakítására, amiben még medence is elfér.KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐN a Balaton déli partján található, az M7-es autópálya megépülésével jól és kényelmesen megközelíthető üdülőhely. A Balatonfenyvesi és a keszthelyi lehajtó között helyezkedik el, közel egyforma távolságra. A település 1891 óta folyamatosan fejlődik. Először a Festetics család fedezte fel kiváló adottságait a szőlőtermesztésre, majd a halászat és vadászat szerelmesei építettek hétvégi házakat.Ma már közel kétezer nyaraló, családi ház található, állandó lakosok száma közel ezer fő.Így télen-nyáron üzemelő kereskedelmi és szolgáltató egységek biztosítják az ellátást.Közművesítés 100 % kivéve a gázt, 60%-ban van kiépítve a vezeték, de a munkálatok folytatódnak. Az úthálózat 60%-ban pormentesített.Balatonmáriafürdő különleges adottsága Nyugati Főcsatorna, amely kiváló horgászparadicsom egész évben. Egy másik kiválósága, hogy a torkolat közelében vitorláskikötő van kialakítva, remek hely a vitorlázás szerelmeseinek. A torkolat közelében hajókikötő is található, ahonnan rendszeres járat van a Balaton északi partjára tavasztól őszig.

Eladó ÉPÍTÉSI TELEK BALATONMÁRIAFÜRDŐN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00738-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, BALATONMÁRIAFÜRDŐI ÉPTÉSI TELKÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐI TELEK jellemzői:Eladó a Balaton déli partján, Balatonmáriafürdőn kettő vízparti építési telek egyben vagy külön-külön. Mindkettő 720 négyzetméter nagyságú. Az egyik a vízparttalhatáros a másik utcafrontra néző. A vízparti ára 17000000 Ft., a másik 8900000 Ft. Jó elhelyezkedésűek a közelben szabad strandok,szórakozási lehetőségek , éttermek várnak bennünket.A vízhez saját csónak lejáró vezet. A beépíthetőség 20 %, mintegy 560 négyzetméter két szinten, tehát telkenként 280 négyzetméter. A tulajdonos hajlandó a vételárba beszámítani tégla építésű lakást, családi házat, nyaralót Siófoktól Vonyarcvashegyig. Személygépkocsi beszámítása is lehetséges. Esetleges csere is lehetséges hasonló értékben. Amennyiben Ön saját ízlésére szeretne építeni a Balaton parton, ideális lehetőség. Befektetésnek is kiváló. Közművek: gáz a telken, víz, villany, csatorna az utcában.Amennyiben a 00738-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐI ÉPÍTÉSI TELEK , vagy bármely a kínálatunkban található BALATONI INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Eladó ÉPÍTÉSI TELEK BALATONMÁRIAFÜRDŐN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00737-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONMÁRIAFÜRDŐI ÉPÍTÉSI TELKÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐI TELEK jellemzői:Eladó a Balaton déli partján, Balatonmáriafürdőn kettő vízparti építési telek egyben vagy külön-külön. Mindkettő 720 négyzetméter nagyságú. Az egyik a vízparttalhatáros a másik utcafrontra néző. A vízparti ára 17000000 Ft., a másik 8900000 Ft. Jó elhelyezkedésűek a közelben szabad strandok, szórakozási lehetőségek , éttermek várnak bennünket.A vízhez saját csónak lejáró vezet. A beépíthetőség 20 %, mintegy 560 négyzetméter két szinten, tehát telkenként 280 négyzetméter. A tulajdonos hajlandó a vételárba beszámítani tégla építésű lakást, családi házat, nyaralót Siófoktól Vonyarcvashegyig. Személygépkocsi beszámítása is lehetséges. Esetleges csere is lehetséges hasonló értékben. Amennyiben Ön saját ízlésére szeretne építeni a Balaton parton, ideális lehetőség. Befektetésnek is kiváló. Közművek: gáz a telken, víz, villany, csatorna az utcában.Amennyiben a 00737-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található BALATONI INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra kínálja a  0368 számú ÉPÍTÉSI TELKÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:B alatonmáriafürdőn, közvetlen vízparti , balatoni örök panorámás, 1868 m2-es építési telek eladó . A telek a település közkedvelt vízparti utcájában található, 20%-a beépíthető, maximális építmény magasság 5,5 méter, elhelyezkedéséből és méretét tekintve egyaránt kiválóan alkalmas nyaraló, családi ház építésére, hangulatos mediterrán udvar kialakítására, melyben medence is helyet kaphat. Teljes közművel rendelkezik, (víz, gáz, villany), illetve egy a tulajdonos által hivatalosan bevizsgáltatott, iható vízminőségű fúrt kúttal, mely pl. passzív ház építése esetén a ház teljes körű vízellátását biztosíthatja. Mivel tulajdonosa több telek összevonásával érte el a jelenlegi állapotot, így igény esetén a telek megosztására is adott a lehetőség. Befektetőknek, építési vállalkozóknak kifejezetten ajánlom: a hangulatos, igazi idilli természeti környezet kiváló helyszíne akár több lakásos társasház, apartmanház, egyéb fizető vendéglátó szálláshely kialakítására. Balatonmáriafürdő hangulatos üdülőfalu, mely a Balaton déli partján helyezkedik el. A település központja, éttermek, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, orvosi rendelő, postahivatal, közintézmények pár perces autóúttal megközelíthetők. A telektől pár lépésre kiépített szabad strand található. Könnyen megközelíthető: az autópálya lehajtótól pár perces úttal elérhető. Az egyedülálló panoráma, a saját vízpartos udvar igazi kuriózum!A természet szerelmeseit kiépített kerékpár- és túraútvonalak, turisztikai látványosságok, a közelben gyógy- és élményfürdők várják.Ha Ön építkezne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor a felülmúlhatatlan balatoni örök panorámás telket mindenképpen ajánlom figyelmébe!Amennyiben a  0368 számú a LIDO HOME által kínált  ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Balatonmáriafürdőn vízközeli , 920 m2  területű, lakóövezeti építési telek kedvező áron eladó!A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra kínálja a  0331 számú ÉPÍTÉSI TELKÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:A telek csendes, nyugodt környéken található, 20%-a beépíthető, elhelyezkedését és méretét tekintve egyaránt alkalmas nyaraló, hétvégi ház, családi ház építésére, hangulatos, mediterrán udvar kialakítására, medencével. Befektetésnek is kiváló lehetőség: több apartman, ikernyaraló, két kisebb önálló ház is építhető rá. A telken víz, villany van, gáz az utcában vezetve.A közelben pár perces sétával elérhető a szabad strand, vendéglátóipari egységek, büfék, éttermek. Balatonmáriafürdő központja, a hajókikötő, hajóállomás gyalogosan 10 percre található. A parti sétányról elérhető móló a horgászok igazi törzshelye. A természet szerelmeseit kiépített kerékpár - és túraútvonalak, tartalmas kikapcsolódási lehetőségek várják. Ha szórakozni szeretne, vagy igazi kulturális feltöltődésben részesülne, akkor a szomszédos balatonfenyvesi szabadidőparkban remek élő koncertek várják, és a közeli Keszthely, Hévíz szintén sokszínű programokat kínál.Ha Ön építkezni szeretne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor ajánlom figyelmébe fenti telket.Amennyiben a  0331 számú a LIDO HOME által kínált  ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

BALATONI FREKVENTÁLT HELYEN LÉVŐ TELKET KÍNÁLUNK ELADÁSRA, MELY MOST ELŐSZÖR KERÜL AZ INGATLANPIACRA KIZÁRÓLAGOS JOGGAL CSAK IRODÁNK, KÍNÁLATÁBAN!Szeretném felhívni figyelmét egy hatályos építési tervel és építési anyagokkal rendelkező ingatlanra Balatonmáriafürdőn . A telken minden nemű közmű megtalálható . Szükség esetén az építkezés ideje alatt alkalma van a telken található 2 lakókocsiban való lakhatás .A tervezett építmény rövid leírása :- nappali , konyha , étkező , -2 háló, fürdő – WC, -2 fedett terasz A KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONMÁRIAFÜRDŐ a Keszthelyi-öböl déli oldalán, a Kis-Balaton szomszédságában, közvetlenül a vízparton fekszik.A település minden korosztály számára kedvelt, pihenési és szórakozási lehetőséget széles választékban biztosít, nyáron a pezsgő élet jellemzi . A központban hajókikötő üzemel, keszthelyi, szigligeti, badacsonyi, fonyódi útvonallal. A védett csatornában a nagyméretű vitorlások számára is megoldott a biztonságos kikötés és a hajók tárolása. A vasútállomáson és a buszpályaudvaron a gyorsvonatok zöme, és a távolsági buszok is megállnak.A sok étterem, éjszakai bár, fagylaltozó, ABC, szolgáltató egység, gyógyszertár, piac, stb. van a környéken.A nagy területű szabad strandon játszóteret, szociális épületeket, zuhanyzókat alakítottak ki rendezett, esztétikus formában. Ezen a strandon szintén megtalálhatók a szórakozást, vendéglátást szolgáló létesítmények.Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk Ön az első!További ajánlatainkért látogasson el honlapunkra .

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: