Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Az ingatlan nyugodt környezetben, közkedvelt helyen. jól kiépített üdülő illetve lakóövezetben helyezkedik el.Az ikernyaraló a 80'-as évek végén, erős betontalapzatra, téglából épült, hasznos területe nettó 130m2.Az ingatlanba egy részben fedett, hangulatos teraszáról juthatunk be, ahol egy tágas és világos nappali, egy hálószoba,ideális méretű konyha - teraszkapcsolattal, és egy kádas fürdőszoba került kialakításra.Egy jól kialakított, kényelmes lépcsőn jutunk fel a felső szintre, ahol kettő hálószoba-erkélykapcsolattal, valamint egy tusolós fürdőszoba kapott helyet.Az ingatlan pár éve új műanyag nyílászárókat kapott.A nyaraló kiváló elosztású, műszakilag és esztétikailag is jó állapotban van, jelenlegi tulajdonosai nagy gondot fordítottak az épület karbantartására.Nyílászárói műanyagból készültek - hőszigetelt üvegezéssel, kombi redőnyökkel szerelve.Az ingatlant bevezetett víz, szennyvíz csatorna, villany és gáz teszi komfortossá, fűtéséről és meleg víz ellátásról egy kondenzációs gázkazán gondoskodik.A telek a ház arányaihoz képest ideális méretű (520m2), szépen parkosított, cédrusokkal szeparált, ideális helye a kerti programoknak.Az udvarban akár több autó együttes parkolása is kényelmesen megoldható.Az ingatlan előnyei:- Téliesített- Kiváló elérhetőség autópályán (lehajtótól 5 percre)- Jó vasúti közlekedés (vasúti megállótól 7-8 percre)- Közeli vízpart ( 5-6 percre a strandtól)Ha valami igazán hangulatos, víz közeli nyaralót keres, ezt ne hagyja ki, higgye el, nem fog csalódni, nagyon jó ár-érték arányú ingatlant talált most magának!!!Az árban a teljes berendezés bennt van.Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető!

A WANDOX-ESKÜDT INGATLANÜGYNÖKSÉG KIZÁRÓLAGOS JOGGAL, A KÖVETKEZŐ INGATLANT KÍNÁLJA ÉRTÉKESÍTÉSRE:KIVÉTELES AJÁNLAT A PIACON!BALATONBOGLÁR kedvelt üdülőrészén a Jankovich telepen, pár lépésnyire a Balaton parttól ikernyaraló ELADÓ!Az ingatlan 2. ház a Balatontól, előtte egy földszintes kis ház található, így panorámás a tóra. A nyaraló abszolút nyugodt, igen frekventált környezetben található, a páratlan északi parti látványt nyújtó szabad strand, egy kényelmes sétatávolságra helyezkedik el az ingatlan.A ház 1980-ban, stabil alapokra épült, így szerkezetileg kifogástalan állapotban található. A belső terek modernizálásra szorulnak, ennek köszönhetően saját ízlésének megfelelően renoválhatja leendő tulajdonosa.95 nm-es lakótér földszintjén egy nappali, konyha, zuhanyzós fürdő, Wc, előtér, hálószoba, egy szeparált háló, 2 terasz; a tetőtérben 2 hálószoba saját erkéllyel, kádas fürdő, Wc, került kialakításra.Az ingatlanban gáz kivételével minden közmű megtalálható. Gáz az utcában.Az ingatlan egyeztetett időpontban a hét bármely napján megtekinthető. Ügyvédünk segítségével igény szerint, kedvező feltételekkel, az adásvétel teljes lebonyolításában segíteni tudunk.Ha további információkra lenne szüksége, esetleg megtekintené az ingatlant, kérem vegye fel velem a kapcsolatot: Üdvözlettel: Esküdt László 06-30-98-69-825 e-mail: wandox@t-online.hu

FIGYELEM! RENDKÍVÜLI AKCIÓ!MOST 15,06 M FT HELYETT 14,17 M FT-ÉRT LEHET ÖNÉ EZ A LAKÁS!A BOGLÁR-LELLEI Openhouse ingatlaniroda megvételre kínál Balatonlellén, a strand közelében, egy új építésű társasházi lakást. A társasház Balatonlelle főterétől és a vasútállomástól 100, a Balatontól és a mólótól 250 méterre kerül felépítésre.  A tervezett épület földszint + 1 emelet + két szint tetőtér kialakítású, az épületben két szigetelt lépcsőház biztosítja a közlekedést. A lakások 33 nm-től 102 nm-ig kerülnek kialakításra. A lakások nagy részéhez 5-10 m2 -es nagyságú erkély/terasz is tartozik. Három lakás exkluzivitását adja, hogy két nagy terasszal - északi és déli fekvéssel- rendelkezik.A társasházi lakások 2016. decemberében kerülnek átadásra kulcsrakész állapotban. A kulcsrakész állapotba beleértendők a kapcsolók, a csaptelepek, a szaniterek, kád vagy zuhanyzó a fürdőszobába. Továbbá a zárt udvarban vásárolható fedett kocsi beálló 1,5 M Ft/db, nem fedett 750 e Ft/db áron. A földszinten hét üzlet, négy kisebb és három nagyobb alapterületű épül. Az üzletekben a kiszolgáló helyiségek egyben alkalmasak arra is, hogy személyzeti szállás legyen kialakítva. Ez különösen fontos szempont a szezonális üzletek esetében. Növeli az üzlethelyiségek lehetőségét, hogy az ingatlan központi fekvésű és az előző évek során jól bevezetett üzletek működtek ezen a területen.A teljes vételár kifizetése több részletben megoldható.Kiváló piaci áron kínáljuk eladásra!Amennyiben a 101757-es számú, balatonlellei társasházi lakás vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 703 8460-as telefonszámon.Nem ezt az ingatlant keresi? Hívjon és megtalálom álmai házát, nyaralóját!Várom jelentkezését!

 A BOGLÁR-LELLEI Openhouse ingatlaniroda megvételre kínál Balatonlellén, a strand közelében, egy új építésű társasházi lakást. A társasház Balatonlelle főterétől és a vasútállomástól 100, a Balatontól és a mólótól 250 méterre kerül felépítésre.  A tervezett épület földszint + 1 emelet + két szint tetőtér kialakítású, az épületben két szigetelt lépcsőház biztosítja a közlekedést. A lakások 33 nm-től 102 nm-ig kerülnek kialakításra. A lakások nagy részéhez 5-10 m2 -es nagyságú erkély/terasz is tartozik. Három lakás exkluzivitását adja, hogy két nagy terasszal - északi és déli fekvéssel- rendelkezik. A társasházi lakások 2016. decemberében kerülnek átadásra kulcsrakész állapotban. A kulcsrakész állapotba beleértendők a kapcsolók, a csaptelepek, a szaniterek, kád vagy zuhanyzó a fürdőszobába. Továbbá a zárt udvarban vásárolható fedett kocsi beálló 1,5 M Ft/db, nem fedett 750 e Ft/db áron. A földszinten hét üzlet, négy kisebb és három nagyobb alapterületű épül. Az üzletekben a kiszolgáló helyiségek egyben alkalmasak arra is, hogy személyzeti szállás legyen kialakítva. Ez különösen fontos szempont a szezonális üzletek esetében. Növeli az üzlethelyiségek lehetőségét, hogy az ingatlan központi fekvésű és az előző évek során jól bevezetett üzletek működtek ezen a területen.A teljes vételár kifizetése több részletben megoldható.Kiváló piaci áron kínáljuk eladásra!Amennyiben a 101758-es számú, balatonlellei társasházi lakás vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 703 8460-as telefonszámon.Nem ezt az ingatlant keresi? Hívjon és megtalálom álmai házát, nyaralóját!Várom jelentkezését!

 A BOGLÁR-LELLEI Openhouse ingatlaniroda megvételre kínál Balatonlellén, a strand közelében, egy új építésű társasházi lakást. A társasház Balatonlelle főterétől és a vasútállomástól 100, a Balatontól és a mólótól 250 méterre kerül felépítésre.  A tervezett épület földszint + 1 emelet + két szint tetőtér kialakítású, az épületben két szigetelt lépcsőház biztosítja a közlekedést. A lakások 33 nm-től 102 nm-ig kerülnek kialakításra. A lakások nagy részéhez 5-10 m2 -es nagyságú erkély/terasz is tartozik. Három lakás exkluzivitását adja, hogy két nagy terasszal - északi és déli fekvéssel- rendelkezik.A társasházi lakások 2016. decemberében kerülnek átadásra kulcsrakész állapotban. A kulcsrakész állapotba beleértendők a kapcsolók, a csaptelepek, a szaniterek, kád vagy zuhanyzó a fürdőszobába. Továbbá a zárt udvarban vásárolható fedett kocsi beálló 1,5 M Ft/db, nem fedett 750 e Ft/db áron. A földszinten hét üzlet, négy kisebb és három nagyobb alapterületű épül. Az üzletekben a kiszolgáló helyiségek egyben alkalmasak arra is, hogy személyzeti szállás legyen kialakítva. Ez különösen fontos szempont a szezonális üzletek esetében. Növeli az üzlethelyiségek lehetőségét, hogy az ingatlan központi fekvésű és az előző évek során jól bevezetett üzletek működtek ezen a területen.A teljes vételár kifizetésében a tulajdonos rugalmas, több módon megoldható.Kiváló piaci áron kínáljuk eladásra!Amennyiben a 101768-es számú, balatonlellei társasházi lakás vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 703 8460-as telefonszámon.Nem ezt az ingatlant keresi? Hívjon és megtalálom álmai házát, nyaralóját!Várom jelentkezését!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!