Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

BALATONGYÖRÖKÖN BALATONI ÖRÖKPANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! Mérete kb. 25-30m x 60-70m. Kedvező, ÉNY-DK tájolású, azaz pont a Balatonra néz. Villany a telken belül, a terület felső sarkán kiállva, ahova a legoptimálisabban elhelyezhető egy Balatonra fullpanorámás és a környező erdőkre, dombokra körpanorámás épület. Vezetékes víz telken belüli vízóraaknával történő kialakítása folyamatban. Csatorna és gáz nincs, derítő létesítésével kapható építési engedély. A telek közúttól távol esik, átmenő forgalom nincs, igényes környezetben található, belföldi és külföldi tulajdonban lévő nyaralókkal elszórtan beépült, szőlőhegyi részen. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése zártkerti, művelés alól kivont terület (zkmk), tehermentes. Kivonták a művelési ág alól, ezáltal már külföldiek számára is lehetséges a megvétele, illetve a vevő hosszadalmas elővételi eljárások nélkül, azonnal birtokba kerülhet.Balatongyörök hatalmas területű szőlőhegyei a Keszthelyi-hegység mentén, a hegység déli lejtőin és domboldalain helyezkednek el. Egyre inkább kedveltek a nyugodt környezetet és a Balaton-felvidék, illetve maga tó által kínált, aktív kikapcsolódási lehetőségeket értékelők körében. Hévíz-Keszthely közelsége miatt bevásárlási lehetőségek, rendezvények, kulturális és sportesemények, illetve egész évben nyitva tartó éttermek, cukrászdák, stb. is elérhetők. Ebből a szempontból a közeli Sümeg (Sümegi vár, lovarda) városát és Tapolca (Tavas-barlang, malomtó) városát is ide sorolhatjuk. Rengeteg a környéken a kijelölt túraútvonal igényes, erdei pihenő- és tűzrakóhelyekkel, újépítésű vagy felújított kilátókkal. A szőlőhegy jó útösszeköttetéssel rendelkezik a Balaton-part és Balatongyörök hínármentes strandja felé, tovább pedig a Balaton északi partján Budapest, illetve az észak-déli, 84-es út csatlakozásával Észak-Dunántúl és Ausztria felé. A település vonattal is elérhető, a Balaton körül futó kerékpárút egy része is áthalad rajta. Keszthely (a Balaton fővárosa) nincs tíz percnyire sem, Hévíz (természetes termáltó és gyógyfürdő) kb. 15 perc autóval. Ajánljuk építkező kedvűeknek vagy befektetésre!...........Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch............A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

30/471-8Mutat

PATINÁS BALATON PARTI TELEPÜLÉSEN, BALATONGYÖRÖK méltán népszerű térségében, BECE-HEGYEN ÁJÁNLUNK FIGYELMÜKBE EGY CSODÁLATOS PANORÁMÁS, BALATONI NYARALÓ T, AMELY JLeírás: KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK IRODÁNK AJÁNLATÁBAN! AZ INGATLAN LEÍRÁSA:Az ingatlan a Keszthelyi-hegység lábánál, üdülőövezetben helyezkedik el, a 71-es úttól felfelé, a Szép-kilátóhoz közel. Az épület hasznos lakótere 160 m2-er, a telken található még egy kétállásos garázs és egy présház.A kert szépen parkosított és minden pontjáról csodálatos panoráma tárul elénk. Az épület 3 szintes, 6 apartman található benne, igény szerint összenyithatók a lakosztályok. Minden apartmanban található egy szoba, nappali+étkező, főzőfülke és fürdőszoba. A nyílászárók hőszigeteltek, egyediek és fából készültek. Az épületet a köves úton lehet megközelíteni, itt több autó számára parkolási lehetőség megoldott. Az épület téglaépítésű, beton alapzatú, beton födémes és cseréptetős. Az ingatlant bevezetett víz, szennyvíz csatorna (derítő), villany teszi komfortossá. A nyaraló, amit jelenleg családi háznak használnak téliesített, a fűtése villanykályhával és fatüzelésű kandallóval megoldott. A KÖRNYÉK LEÍRÁSA:BALATONGYÖRÖK a Balaton észak-nyugati részén, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik Balatonedericcsel, Vonyarcvasheggyel szinte összefonódva. Balatongyörök, Bece-hegy híres kivételes panorámájáról, nemcsak a Balaton, de SzentGyörgy-hegy, Szigliget, Badacsony, a déli parton Fonyód is jól látható. KESZTHELY a Balaton fővárosa, a régió kulturális, kereskedelmi és bevásárló központja 8 kilométerre található. HÉVÍZ, Magyarország egyik legjelentősebb gyógy- és idegenforgalmi központja 12 kilométerre fekszik, de Szigliget (3 Km), Tapolca (10Km), Badacsony (8Km) is a közelben találhatók.A KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ GOLFPÁLYA ÉS A HAMAROSAN ELKÉSZÜLŐ KIKÖTŐ KELLEMES IDŐTÖLTÉST BIZTOSÍT, ILLETVE BIZTOSÍTANI FOG AZ ITT ÉLŐK, NYARALÓK SZÁMÁRA!

AZ OPENHOUSE KESZTHELYI irodája megvételre kínálja a.1032154 . számú ÉPÍTÉSI TELKÉT BALATONGYÖRÖKÖNA telek jellemzői:- 1000 m2 építési telek- szép-kilátótól kb 800 m-re - víz, villany , csatorna telekhatáronBALATONGYÖRÖKÖN , a 71 -es főút fölött, közvetlen az út mellett, csodálatos panorámával a Balatonra, 1000 M2 ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ !- a KILÁTÁS ÖRÖK , előtte nincs beépíthető telek- szeretne mesze a város zajától egy szép zöld övezetben lévő HÉTVÉGI HÁZAT?A képek a hely a csend és nyugalom önmagáért beszél.Amennyiben felkeltette figyelmét ajánlatom kérem hivatkozzon a (103215 )ös számú,valamint bármely ingatlan érdekli ajánlataink közöl hívjon vagy írjon, állok rendelkezésére.Ha nem az Openhouse saját internetes oldalán találkozott hirdetésemmel és bővebb információt szeretne kapni róla,kérem látogasson el a weboldalunkra és keresse a számú hirdetést. WWW.KESZTHELY.OH.HUAmennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőségeket rejtő eladó ÉPÍTÉSI TELEK , forduljon hozzám bizalommal!Krauszpek János0670 610 3919 Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Várjuk szeretettel irodánkban, időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére! NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!  

AZ OPENHOUSE KESZTHELYI irodája megvételre kínálja a 103289 -es számú ÉPÍTÉSI TELKÉT BALATONGYÖRÖKÖNA telek jellemzői:- 1500 m2 építési telek- szép-kilátótól kb 800 m-re - víz, villany , csatorna telekhatáronBALATONGYÖRÖKÖN , a 71 -es főút fölött, közvetlen az út mellett, csodálatos panorámával a Balatonra, 1500 M2 ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ !- a KILÁTÁS ÖRÖK , előtte nincs beépíthető telek- szeretne mesze a város zajától egy szép zöld övezetben lévő HÉTVÉGI HÁZAT?A képek a hely a csend és nyugalom önmagáért beszél.Amennyiben felkeltette figyelmét ajánlatom kérem hivatkozzon a (103989 )es számú,valamint bármely ingatlan érdekli ajánlataink közöl hívjon vagy írjon, állok rendelkezésére.Ha nem az Openhouse saját internetes oldalán találkozott hirdetésemmel és bővebb információt szeretne kapni róla,kérem látogasson el a weboldalunkra és keresse a számú hirdetést. WWW.KESZTHELY.OH.HUAmennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőségeket rejtő eladó ÉPÍTÉSI TELEK , forduljon hozzám bizalommal!Krauszpek János0670 610 3919 Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Várjuk szeretettel irodánkban, időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére! NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!  

Kizárólag az OTTHON CENTRUM kínálatában.Balatongyörökön Becehegyen eladó egy nagyon szép telek.A panoráma lenyűgöző, Badacsony és Szigliget a látkép.A telek zártkerti területen fekszik, de a művelési ágból kivonható.A telek hatalmas 2760 nm.Ilyen méretű és panorámával rendelkező telek már csak néhány van.A telken van a villany és a gáz, a felül van egy zárt rendszerű emésztő is.Aszfaltút van a telek előtt.A telekre építhet ingatlan.Balatongyörök Fekvése a Balaton északi partján, a Keszthelyi-hegység tövében fekvő település, a 71-es főút mellett.Megközelítése a település két vasútmegállóhellyel (Balatongyörök és Becehegy) rendelkezik a BalatonszentgyörgyTapolcaUkk-vasútvonalon.Sűrű autóbuszjárat köti össze Keszthellyel és Tapolcával.Nyári időszakban rendszeres hajójárat indul Keszthelyre, valamint Balatonmáriafürdő, Szigliget és Badacsony érintésével Fonyódra.Májustól késő őszig sok rendezvény (folklór, komolyzene, ifjúságnak szóló zene, térzene, bálok, borfesztivál, szüreti felvonulás, boros forgatag, búcsúk, sportversenyek, képzőművészeti kiállítások és egyéb műsorok) várja az üdülővendégeket, a turistákat, az érdeklődőket.A környéken rendszeresek a júliusban kezdődő és még kora ősszel is tartó borhetek, a szüreti mulatságok, a borfesztiválok. Kiemelkedő gasztronómiai esemény az évente két alkalommal megrendezésre kerülő halászléfőző-verseny.Szeptember - Szent Mihály napi búcsúNovember - Adventi játszóház gyerekeknek, adventi koszorúkötés az asszonyoknak Művelődési Ház és Könyvtár- Adventi gyertyagyújtás: gyermekműsor, ráhangolódás az ünnepre, karácsonyi süteményekkel, forralt borral és punccsal Művelődési Ház és KönyvtárDecember - Adventi Forgatag Jüngling Zoltán Közösségi Ház- Falukarácsony Művelődési Ház és Könyvtár Várom érdeklődését .Kalló Zoltán06 70 454 0494

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!