Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó ÜZLETHELYISÉG BALATONFÖLDVÁRON!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00724-es számú BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉGET!A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉG jellemzői:Eladó a Balaton déli partján, Balatonföldvár frekventált üdülő és lakó övezetében egy kitűnő helyen lévő, bejáratott , biztos vevőkörrel rendelkező üzlet. Éven át üzemel, jelenleg élelmiszer boltként működő. Az épület részét képezi egy presszó és kávézó. A tulajdonos egyéb elfoglaltsága miatt bérleménybe adta az üzletet, amely igényesen berendezve várja új tulajdonosát. Az érvényes bérleti szerződést a vevő tovább viheti vagy saját elképzeléseit érvényesítheti. Az üzlet forgalmát a balatoni üdülési szezon jelentősen befolyásolja, nyáron az eladás megtöbbszöröződik, a jó üzletpolitikának köszönhetően sok a visszajáró vásárló. A strandra menő és jövő vendégeknek útba esik jövet, menet. Az eladási árat képezi a korszerűesztétikus berendezés is.Az ingatlan a felfutó balatoni forgalomban kitűnő befektetési lehetőség, rövid megtérülési idővel.Amennyiben a 00724-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉG vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01150-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú BALATONFÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált FÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG JELLEMZÖI:Teljesen felszerelt konyha, külön előkészítőkkel (hal-, hús-, zöldség előkészítő). Fekete- és fehér mosogató. A padló járólappal, a falak csempével burkoltak.Italpult, mely nyitott a belső étterem, illetve az utcafronton elhelyezkedő kerthelyiség (115nm) felé. Felette nyitható-csukható árnyékoló található.A zárt étterem részen 40-50 fő tud helyet foglalni a fából készült sörpadoknál és rattan székekben, a kerthelyiség pedig további 50 vendég fogadására képes.Az emeleten a dolgozók számára, személyzeti szállás található 3 szoba, 2 fürdőszobával. Azonban némi ráfordítással akár egy kellemes kis lakás is kialakítható. Az épület középső része 1988-ban épült, majd 2004-ben lett bővítve a zárt étteremrésszel, illetve tágasabb lett a konyha és az  előkészítők területe  is.Amennyiben a 01150-es számú a LIDO HOME által kínált FÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

100% kényelem és minőség -eladó VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG BALATONFÖLDVÁRON.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01160-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújított BALATONFÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET.LIDO HOME SIÓFOK által kínált FÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG JELLEMZÖI:A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda  eladásra kínálja ezt a balatonföldvári , 125nm-es söröző és éttermet ! Balatonföldváron frekventált helyen a főúton található ez az étterem. Az építésnél figyelembe vették a vonatkozó szabályozásokat így a konyha és az előkészítők rögtön úgy lettek kialakítva, hogy minden szempontból megfeleljenek az ÁNTSZ által támasztott követelményeknek. A vendégtér három részből áll. Két utcafronti teremből, melyből egyikben található az italpult és egy belső különteremből. Közvetlenül az étterem előtt parkoló is található a vendégek részére.  Az étteremben gázcirkó fűtés van így egész évben használható.Irányár:28.900.000+ÁFAde lehetőség van az étterem bérlésére is 1.500.000+ÁFA/év áron.Bővebb információért kérem hívja a megadott telefonszámot!Amennyiben a 01160-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01127-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI PANZIÓTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI PANZIÓ JELLEMZÖI:Eladó Balatonföldváron egy családias panzió. Az épületben 4+8 szoba található fürdőszobával, melyben zuhany, mosdó, wc került felszerelésre. A földszinti szobához közvetlen erkély is tartozik. A tetőtérben tágas társalgóban pihenhetnek, társasjátékozhatnak a vendégek. Külön bejárattal egy földszinti és egy emeleti apartman épült meg 2-2 szobával, fürdővel.  Az étkeztetést saját étteremben bonyolítják le, melyhez előírásnak megfelelő főzőkonyha tartozik a hozzá szükséges helyiségekkel együtt. Az étteremben bárpult is kialakításra került. Bővítményként épült a házhoz a mosókonyha, raktárakkal és személyzeti lakrész 2 szobával, fürdőszobával. Az udvaron fedett kerthelyiség, autóparkoló, rózsakert is található. A környéken nagyon sok a zöld növényzet, az épületet teljesen körbeöleli. A Balaton part , kikötő, szórakozó helyek, vasút állomás 500m-re található. Az épület folyamatosan karbantartott, tisztára festett, tapétázott. Az üzemeltetést családi vállalkozás végzi, aki az értékesítés után is szívesen folytatja azt.Ajánlom az ingatlant befektetőknek, vendéglátással foglalkozóknak.Jó épület, jó vétel!Amennyiben a 127-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI PANZIÓ , vagy bármely a kínálatunkban található PANZIÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 83609-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú ÜZLETHELYISÉG  BALATONFÖLDVÁRON.LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉG  JELLEMZÖI:  Kitűnő elhelyezkedése, több funkciós kihasználhatósága miatt páratlan lehetőséget kínál ez az üzleti ingatlan!Az ingatlan Balatonföldvár legforgalmasabb részén, közvetlenül a 7-es főút mellett saroktelken található. Ha olyan üzletet szeretne, ami önmagát reklámozza, ne szalassza el ezt a remek lehetőséget. Az üzlet több irányból is megközelíthető, előtte és az udvarában is saját parkoló található. Az udvarba távirányítóval vezérelt motoros kapun át jutunk be. A teljes telek 1798nm, melynek jelentős része térkőburkolattal fedett. Az ingatlan elhelyezkedése és az épület jellege miatt szinte bármilyen tevékenységre alkalmas lehet. Legyen az akár autószalon, alkatrész-, bútor-, élelmiszer-, ruházati-, műszaki áruház,  bank, bemutatóterem, oktatási-, továbbképzési központ vagy akár vendéglátóipari egység esetleg exkluzív szórakozó hely!Nyílászárói korszerű műanyag szerkezetek, a homlokzat Dryvit hőszigetelő vakolattal és díszkővel ellátott.  Az ingatlan központi helyiségeinek természetes megvilágítását az üvegezett bejárati ajtó és a nagyméretű utcafronti üvegportálok biztosítják.Az üzlethelyiségben gázcirkó fűtés van, a bemutatóteremben padlófűtéssel, így egész évben használható. Az ingatlan központi részét egy 144nm-es bemutatóterem alkotja, melyhez a galériában kialakított közel 30nm-es iroda és tárgyaló tartozik. Továbbá a bemutatóteremből egy közlekedőn keresztül jutunk át egy másik külön bejárattal is rendelkező 50nm üzlettérbe. Itt akár más üzleti tevékenység is folytatható, vagy akár további irodahelyiségek is kialakíthatóak! Az udvar felől pedig még van egy 21nm-es garázs is! Még egy kis érdekesség!Ha megvásárolja ezt az ingatlan, akkor nem csak egy üzlethelyiséget kap, hanem még egy remek balatoni apartmanlakás tulajdonosa is lesz!!!Ugyanis az emeleten van még egy amerikai konyhás, nappali+2szobás közel 50nm-es éven át használható lakás. Sőt a Balaton felé egy nagy 35nm-es napozóterasz nyílik a nappaliból!!!Az épület biztonságáról távfelügyeletbe bekötött riasztórendszer gondoskodik!Amennyiben a 83609-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ÜZLETHELYISÉG felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

Kiváló befektetési lehetőség ez a balatonföldvári,  jól megközelíthető, strandtól is pár perc sétára fekvő jól felszerelt, azonnal üzemkész étterem és lakás.A 700 nm-es telken fekvő komplexumhoz egy kb. 80 fő befogadására alkalmas napernyőzött kerthelyiség, további kb. 50 fő befogadására alkalmas, télen is használható üvegezett zárt terasz, valamint további kb. 20 fő befogadására alkalmas belső étterem tartozik, a teljes berendezéssel, felszereléssel ellátott konyha, kiszolgáló részek, szociális helyiségek, öltöző, iroda.Az épület felső szintje egy önálló bejárattal rendelkező 120 nm-es lakásnak van kialakítva, nappali + 5 szoba, 2 fürdőszoba, konyha elosztással, mely igény esetén némi átalakítással, akár kisebb panzióként is üzemeltethető.Az ingatlan fűtését gázcirkó biztosítja radiátorokon keresztül.Az épület 1988-as építésű, jó állapotú.  Némi esztétikai felújítással és a jelentős átmenő forgalmat kihasználva egy jól prosperáló étterem plusz egy lakás tulajdonosa lehet.A szomszédos, hasonló profilú ingatlan megvásárlására is van lehetőség, így 3 szinten több mint 1000 nm-en valósíthatja meg üzleti álmait!További információval, személyes megtekintéssel kapcsolatban alábbi elérhetőségeimen a hét bármely napján szívesen állok rendelkezésére! Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: