Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és minőség - eladó NYARALÓ BALATONFÖLDVÁRONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01497-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓJÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ JELLEMZÖI:-A 90nm-es, kétszintes ikerfélhez 376 nm-es telek tartozik.-Az alsó szinten a bejárat felől egy nagy fedett terasz található. Innen jutunk a praktikus nappaliba, melyből a kissé a terasz felé kiugorva nyílik a jól felszerelt konyha. A földszinten ezen kívül található még két hálószoba és fürdőszoba külön wc-vel.    -Az emeletre is a nappaliból vezet fel a lépcső a közlekedőbe, ahol még egy kis gardróbrész is található. Az emelten az utcafront felől helyezkedik el egy nagyobb erkélyes szoba. A lépcsővel szemben nyílik az emeleti fürdőszoba. Továbbá van még egy nagyobb hálószoba is az emeleten, kilátással a hátsó udvarra.-A fűtést fatüzelésű kályha biztosítja, melyet ki lehet egészíteni elektromos fűtőpanelekkel. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.-Víz, villany és a csatorna be van vezetve a házba, gáz a következő kereszt utcában elérhető-Az ikerház Balatonföldvár keleti strandhájához közeli nyaralóövezetében, a 7-es főúttól délre csendes utcában található.-A Balaton -part 600 méter, a kikötő 1200 méterre, a  központ 1400 méterre található a háztól, így a szabad strand, a város központja, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.Amennyiben a 01497-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban található NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

+36 70 703-8Mutat

Balatonföldváron, nyugodt, pihenésre alkalmas zöld környezetben, új építésű nyaraló eladó. A 355 m2-es telek pont akkora, hogy az új tulajdonos kertépítési igényét kiszolgálja, de a későbbi karbantartása nem fogja elrabolni az időt a pihenéstől.A teljesen új épület alapterülete 85 m2. Érdekessége, hogy a földszinten a nappalin kívül kettő hálószobát is kialakítottak az idősebb generáció, vagy vendégek számára. Az emelet teljes egészében a tulajdonos kényelmét szolgálja a hatalmas hálóval, gardróbszobával és fürdővel. Természetesen a földszinten is van kényelmes fürdőszoba és a konyha sem hiányzik. Az épület hasznos része a tágas, fedett terasz, amely a nyári hónapokban szinte egész nap használatban van. Az épület nyaralóként működik, ezért gáz nem került bevezetésre. A használati melegvízet villanybojler szolgáltatja, amelynek az éjszakai áram ki van építve. A minőségi nyílászárók beépített szúnyoghálóval és redőnnyel rendelkeznek, sőt a földszinti redőnyök elektromos működtetésűek. Érdekesség, hogy az aljzatok felületképzésénél mindenhol jó minőségű laminált padlót használtak, kivéve a fürdőket és a konyhát.Azon vásárlóknak ajánlom, akik a vízközelséget hajlandóak feláldozni egy jó minőségű, új épületért.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és Weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 25 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/nyaralo-balatonfoldvar-belterulet-elado/3466 Azonosító: 56102A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !! Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Kizárólag irodánkat bízták meg.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01707 számú, csendes erdőszéli BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓJÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ jellemzői:- Két szintes, 60 m2-es hétvégi ház- Stabil, téglából épült ház- Műanyag nyílászáró- Csendes kis zsákutca, pár lépésnyire erdő- Nyaralásra, sőt nyaraltatásra is alkalmas!- Azonnal költözhető, jó állapotú- A városközpont kb., 1500, a Balaton 2000 méter.Balatonföldvár "külterületén", zártkerti ingatlanok szomszédságában eladó e két szintes, jó állapotban lévő nyaraló. Alul egy szoba, fürdőszoba, nagy terasz, és grillező, a felső szinten két hálószoba,m nappali, konyha és fürdőszoba található. Innen közelíthető meg a padlástér is, ami igény szerint még beépíthető. Az ingatlan a szomszédokkal osztatlan közös, de teljesen önállóan használható.Amennyiben a 01707 számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban található EGYÉB INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.(Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01496-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓJÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ JELLEMZŐI:-A 90nm-es, kétszintes ikerfélhez 376 nm-es telek tartozik.-Az alsó szinten a bejárat felől egy nagy fedett terasz található. Innen jutunk a kellemes hangulatú nappaliba, melyből a kissé a terasz felé kiugorva nyílik a jól felszerelt konyha. A földszinten ezen kívül található még két hálószoba és fürdőszoba külön wc-vel.    -Az emeletre is a nappaliból vezet fel a lépcső a közlekedőbe, de az emelet a hátsó udvar felől külön is megközelíthető. Az emelten az utcafront felől helyezkedik el egy nagyobb erkélyes szoba. A közlekedőről pedig még egy hálószoba, gardróbszoba, fürdő és konyha nyílik.-A fűtést fatüzelésű kályha, illetve elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.-Víz, villany és a csatorna be van vezetve a házba, gáz a következő kereszt utcában elérhető-Az ikerház Balatonföldvár Keleti strandhájához közeli nyaralóövezetében, a 7-es főúttól délre csendes utcában található.-A Balaton -part 600 méter, a kikötő 1200 méterre, a  központ 1400 méterre található a háztól, így a szabad strand, a város központja, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.Amennyiben a 01496-os számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban található NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

100% kényelem és minőség - eladó NYARALÓ BALATONFÖLDVÁRONA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01484 számú kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓJÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ JELLEMZŐI:-A 80nm-es, kétszintes 2015-ben épült nyaralóhoz 342 nm telek tartozik.-Az alsó szinten a bejárat felől egy nagy fedett terasz található. Innen jutunk a kellemes hangulatú nappaliba. A földszinten ezen kívül található még két hálószoba, fürdőszoba és természetesen konyha is.   -Az emeletre is a nappaliból vezet fel a lépcső egy napfényes előszobába, melyből egy tágas hálószoba nyílik, gardróbszobával és külön kádas fürdőszobával.-A 2015-ben épület nyaraló modern, igényes kivitelezéssel épült. Mindenhol műanyag nyílászárók lettek beépítve, szúnyoghálóval, redőnnyel, sőt a földszinti bejáratnál a redőny elektromos működtetésű.-A fürdőszobák és a konyha kerámia burkolatúak, míg a nappaliban és a szobákban jó minőségű laminált padlót használtak.-Az épület hőszigetelt, folyamatban van a gáz bevezetése is, így a fűtés kialakításával akár állandó lakhatásra is alkalmas lesz a ház.-A nyaraló Balatonföldvár központhoz közeli nyaralóövezetében található csendes utcában.-A Balaton -part és a kikötő 900 méterre, a  központ 800 méterre található a háztól, így a szabad strand, a város központja, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.-Balatonföldvári nagyobb házra cserelehetőség, értékegyeztetéssel! Amennyiben a 01484 számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ vagy bármely a kínálatunkban található NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01531-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓTLIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓ JELLEMZŐI:-228nm-es, nemrég mind műszakilag, mind esztétikailag teljesen felújított  nyaraló.-Az épület Balatonföldvár nyaralóövezetében található, a vitorláskikötő szomszédságában.-A felújított épület igényes kivitelezésű, jó elosztású, hatalmas terekkel rendelkezik.-A teljes alapterület közel felét az amerikai konyhás nappali teszi ki, mely több mint 90nm-es. Két oldalról, az utcafront illetve kert oldali terasz felől is megközelíthető.-A többi helyiség a nappaliból nyíló folyosóról közelíthető meg, de két hálószobának van udvari kijárata is. Összesen 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön wc, mosókonyha, a legnagyobb szobához gardróbszoba, a konyhához pedig spájz is tartozik.-A fürdőszobák, a wc és a mosókonyha kerámia burkolatúak, a többi helyiség mindenhol laminált padló burkolatú.-Az épület fűtését gáz cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással, a meleg víz ellátásról villanybojlerek gondoskodnak.-A nyílászárók mind hőszigetelt üvegezésűek, műanyag szerkezetűek.-Az épülethez több mint 1000nm-es telekrész tartozik.-A Balaton legközelebbi szabad strandjáig 350 méter a távolság. A központ 550m, a kikötő 100m.-A város központja, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.-Állandó lakásnak is alkalmas az épület, de a vízpart és a Hajóállomás közelsége miatt nem is találni ennél jobb helyen lévő nyaralót Balatonföldváron!-Befektetőknek is jó lehetőség ez az ingatlan, mivel akár még két emelet építhető rá, így 8-12 lakás is kialakítható itt!!!-A nyaraló rugalmasan megtekinthető és viszonylag rövid időn belül birtokba is vehető!Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben a 01531-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONFÖLDVÁRI NYARALÓT, vagy bármely a kínálatunkban található NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A siófoki City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál egy 61 nm-es, magasföldszinti, erkéllyel rendelkező, hőszigetelt, kőröshegyi társasházi nyaralót, mely lakásnak van nyilvántartva. Az ingatlan egy három lakásos társasházban található, igényesen felújított, akár az udvari rész.Maga az épület 2009-ben lett felújítva, a lakás pedig 2015-ben, ennek köszönhetően a berendezés, és a burkolatok igényesek, modernek lettek.Egy hosszú folyóson át juthatunk a tágas, amerikai konyhás nappaliba. A  folyósóról nyílik a WC, a külön fürdőszoba, és a kis hálószoba, a nappalibó a tágas, nagy hálószoba. Az ingatlan adottságait kihasználva az erkély végigfut a két szobán, és a nappalin is.Kondenzációs kazán gondoskodik a fűtésről, és a melegvíz ellátásról, mely interneten keresztül is beállítható. Hűtő-fűtő klímával is felszerelt a lakás.Az épület kívűlről hőszigetelt 8 cm-es dryvit rendszerrel. Mindenhol műanyag, 5 légkamrás nyílászárók kerültek beépítésre.A lakáshoz saját udvar tartozik, parkolás pedig a ház előtti udvaron lehetséges.Az ingatlannal együtt megvásárolható a teljes berendezés, a háztartási gépekkel együtt. Az Ár FIX! Teljes bútorzattal történő vásárlás esetén az ár 17,99M Ft!Opcionálisan megvásárolható hozzá garázs is, melynek ára 1,5M Ft!Ha pihenni szeretne és elérhető távolságba - 5 perc autóval - akar lenni a Balatonhoz és a központhoz, akkor ez az ingatlan ideális Önnek.Az ingatlan Balatonföldvár határán helyezkedik el.A lakás elhelyezedése, és adottsága szempontjából mindenkinek ajánlom, nyaralásra, kiadásra, lakásra.Remélem felkeltettem érdeklődését. NÁLAM ÖN AZ ELSŐ! Hívjon vagy írjon az alábbi elérhetőségeim egyikén a hét minden napján, akár hétvégén is!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kizárólag irodánkat bízták meg.Balatonföldvár csendes erdőszélén kínálja megvételre ezt a két szintes, 60 m2-es hétvégi házat 117305-ös számon az Openhouse siófoki irodája.Az ingatlan jellemzői:- Stabil, téglából épült ház- Műanyag nyílászáró- Csendes kis zsákutca, pár lépésnyire erdő- Nyaralásra, sőt nyaraltatásra is alkalmas!- Azonnal költözhető, jó állapotú- A városközpont kb., 1500, a Balaton 2000 méter.Kétmillióval olcsóbban!!! Balatonföldvár "külterületén", zártkerti ingatlanok szomszédságában eladó e két szintes, jó állapotban lévő nyaraló. Alul egy szoba, fürdőszoba, nagy terasz, és grillező, a felső szinten két hálószoba,m nappali, konyha és fürdőszoba található. Innen közelíthető meg a padlástér is, ami igény szerint még beépíthető. Az ingatlan a szomszédokkal osztatlan közös, de teljesen önállóan használható. Bővebb információ az Openhouse siófoki irodájában kapható. T.: 06-70/428-2525 www.siofok.oh.hu (Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)Amennyiben a 117305-ös számú balatonföldvári zártkerti nyaraló, vagy a kínálatunkban található egyéb INGATLAN  felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 428 2525 -ös telefonszámon.-          Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk  díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek!-          Irodánkban teljes körű ügyintézés!-          HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

 SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRON , ezt a 99751- es számú, 80nm-es KÉTSZINTES ÚJ ÉPÍTÉSŰ NYARALÓT! Az NYARALÓ jellemzői:-A 80nm-es, kétszintes 2015-ben épült nyaralóhoz 342 nm telek tartozik.-Az alsó szinten a bejárat felől egy nagy fedett terasz található. Innen jutunk a kellemes hangulatú nappaliba. A földszinten ezen kívül található még két hálószoba, fürdőszoba és természetesen konyha is.   -Az emeletre is a nappaliból vezet fel a lépcső egy napfényes előszobába, melyből egy tágas hálószoba nyílik, gardróbszobával és külön kádas fürdőszobával.-A 2015-ben épület nyaraló modern, igényes kivitelezéssel épült. Mindenhol műanyag nyílászárók lettek beépítve, szúnyoghálóval, redőnnyel, sőt a földszinti bejáratnál a redőny elektromos működtetésű.-A fürdőszobák és a konyha kerámia burkolatúak, míg a nappaliban és a szobákban jó minőségű laminált padlót használtak.-Az épület hőszigetelt, folyamatban van a gáz bevezetése is, így a fűtés kialakításával akár állandó lakhatásra is alkalmas lesz a ház.-A nyaraló Balatonföldvár központhoz közeli nyaralóövezetében található csendes utcában.-A BALATON -part és a kikötő 900 méterre, a  központ 800 méterre található a háztól, így a szabad strand, a város központja, vendéglátó egységek, üzletek pár perces sétával könnyen elérhetők.-BALATONFÖLDVÁRI NAGYOBB HÁZRA CSERELEHETŐSÉG, ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL! Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 99751-es számú NYARALÓ BALATONFÖLDVÁRON vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: