Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 162700681-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI CSALÁDI HÁZÁT ÉS VENDÉGLŐJÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONBOGLÁRI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- Az 1950-ben épült, 2000-ben felújított családi ház 90 m2, a 2000-ben épült étterem, a mellékhelyiségekkel együtt kb. 70 m2.-  A ház földszintjén két hálószoba, nappali, két fürdő, mosókonyha került kialakításra. A tetőtérben egy hálószoba található.- A házban műanyag-, a vendéglő-részben jó minőségű fa nyílászárók kerültek beépítésre.- Az ingatlan kiváló állapotú, központi, fatüzelésű kazánnal működik. A kellemes meleget és a jó hangulatot továbbá egy fatüzelésű kandalló biztosítja.- A víz, villany, csatorna bekötésre került, gáz az utcáról beköthető.- A vendéglőhöz zárt- illetve nyitott terasz is tartozik, melyek a vendégek rendelkezésére állnak, itt 85 fő befogadására van lehetőség.- A vendéglő teljes berendezéssel együtt eladó, így szinte azonnal kinyitható és üzemeltethető. A telken kialakításra került két tároló, illetve egy pince is tartozik a házhoz.- A családi ház és a vendéglő szépen gondozott, gyümölcsfákkal, virágokkal és növényekkel beültetett telken kerültek felépítésre.- Az ingatlan jó megközelíthetőséggel bír, a központtól és a Balatontól 1 km-re helyezkedik el.- Otthon és vállalkozás egy helyen!- Kiváló befektetési lehetőség, hiszen az étterem azonnal üzemeltethető, de akár bérbe is adható.- Kivételes lehetőséget kínálunk Önnek, éljen vele!Amennyiben a 162700914-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Eladó APARTMANHÁZ balatontól 80 méterre BALATONBOGLÁRON!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00272-ws számú, vendégek által kedvelt BALATONBOGLÁRI APARTMANHÁZAT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONBOGLÁRI APARTMANHÁZ jellemzői:ELADÓ Balatonbogláron a parttól 80 méterre lévő, 1475 m2-es területen fekvő, 650 nm-es, kétszintes apartmanház, 8 lakosztállyal.A házban 8 apartman: mindegyik kétszobás, fürdőszobás, saját klímás önálló lakrész! Mindegyik apartmanhoz önálló bejáratú, fedett terasz, illetve erkély kapcsolattal. Mind az alsó mind a felső szinten 4-4 apartman került kialakításra. Egyszerre összesen 36 fő elszállásolására van lehetőség. A apartmanokhoz a kertben egy fedett grillező, és egy nagy, igény esetén fedetté tehető medence áll rendelkezésre. A garázsban 1, míg a zárt udvarban maximum 9 autó elhelyezésére van lehetőség. Az udvarban fúrt kút is van, mely szolgáltatja a locsolóberendezés számára a vizet az egész udvarban, illetve az úszómedencébe.  A területen található még egy kisebb családi ház is, melyben található 2 hálószoba egy nappali amerikai konyhával, valamint egy fürdőszoba, ezen kivűl egy db minigarzon.Télen nyáron át folyamatos vendégkör!  Kiváló befektetési lehetőség, 10 év alatt megtérül, és évente magasabb a hozam a piaci kamatnál! A Balatontól 80 méterre, a központtól 200 méterre, az autópálya lehajtótól 5 percnyire található mesés platán fás környezetben. Boglári nagy strand 5 percre,  közelben csendesebb családias strand is található. Gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, vendéglátó egységek, teniszpályák.modern, kényelmes laosztályok. Az épület hőszigetelt, klimatizált.Jól kiadható szálláshely, télen is alkalmas csoportok fogadására. Remek lehetőség csapatépítő tréningek megtartására is.Amennyiben a 00272-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI APARTMANHÁZHÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonbogláron, központi helyen, a város legkedveltebb utcájában, a Balatontól mindössze 150 m-re, egy 1475 m2 nagyságú telken elhelyezkedő, 650 m2 alapterületű, 8 apartmanos társasházat.Az ingatlanban 8 külön bejárattal rendelkező különböző méretű, illetve kategóriájú apartman került kialakításra. Mindegyik apartmanhoz tartozik kategóriától függően 1, 2 vagy 3 szoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba WC-vel, és egy erkély, a földszinten fedett terasz.Mindegyik apartman klímával felszerelt. A házban egyidejűleg 36 vendég elszállásolására van lehetőség.A telken található még egy külön bejáratú, önálló, kétszintes, 53 m2 nagyságú ház is, amelyben 2 szoba, amerikai konyhás nappali, és 2 fürdőszoba lett kialakítva. Az ingatlanhoz tartozik egy mosókonyha, 3 db tárolóhelyiség, összesen 16 m2 nagyságúak, egy egybeállásos garázs, valamint a zárt udvarban 9 db autó számára kialakított parkoló. Az udvarban található egy 9x4 m nagyságú medence, mely rossz idő esetén fedetté alakítható, és egy fedett grillező is. A locsolóberendezés, és a medence vízellátásáról egy fúrt kút gondoskodik.Mind a 2 épületben központi fűtés lett kialakítva, amit összesen 3 db gázkazán szolgáltat. Az alsó szinten padlófűtés, a felső szinten radiátorok vannak, így az apartmanház működtetése télen-nyáron megoldott.A biztonságról 9 db kamerából álló kamerarendszer gondoskodik.20 éve visszajáró vendégkör, egész nyáron teltházas működés jellemzi az apartmanházat, amely tökéletes befektetést jelent, magas hozammal, 10 év alatt megtérülő vételárral. Az ingatlan vételára a teljes bútorzatot, és a felszerelést is magában foglalja.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

100% kényelem és minőség - eladó ÜZLETHELYISÉG BALATONBOGLÁRONA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00124-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI ÜZLETHELYISÉGET.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONBOGLÁRI ÜZLETHELYISÉG jellemzői:ELADÓ  Balatonbogláron  Balaton-parttól 200 méterre víztől üzletház – bemutatóterem. Jól megközelíthető, főútról, autópályáról egyaránt. Hasonló jellegű üzlet Fonyódon sincs! Kevés marketinggel jó forgalmat generálhat. Az épületben 550 m2 belső tér: bemutatóterem, szociális blokk ( konyha, öltöző, zuhanyzó, wc), helyiségekből áll.Könnyűszerkezetes épület.Hőszigetelt nyílászárók, Jelenleg csempeszalonként működik. Kereskedelmi  tevékenységen kívül, alkalmas lenne oktatási , vagy rendezvénycentrumnak . Komoly befektető részére a környezetében további ingatlanlehetőségek  állnak rendelkezésre.( telek, panzió, étterem)..Ezt figyelembe véve akár egy új fesztiválközpont is kialakítható a környéken, vagy egy új Balaton közeli lakópark. Balatonboglár  a déli part kedves városa, jellegzetessége a gömbkilátó és a platán strandra érkeznek a Balatont átúszók. A környéken ez a város, ahol minden szolgáltatás, több pénzintézet és jó infrastruktúra található. Közeljövőben a strandon élményfürdőt nyitnak.Amennyiben a 00124-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Balatonbogláron a szolgáltató és kereskedelmi övezetben 5147 nm-es őszközműves terület eladó. A telken elhelyezkedő három épület alapterülete 765 nm A, 559 nm iroda raktár B, 118 nm iroda raktár D, 88 nm iroda raktár. Az épületek egyedi mérőkkel szereltek, tehát egymástól függetlenül is eladók. Bevezetésre került: víz, villany, 3 fázis, csatorna, telefon, internet, riasztó, kamera rendszer.Balatonboglár város Somogy megyében, a Fonyódi kistérségben. A Balaton déli partján Balatonlelle és Fonyód városokkal szomszédos, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-vasútvonal és az M7-es autópálya mentén található. A város a vasúttól északra elterülő üdülő övezetre, a keleti részen fekvő Császta kertvárosra, a Vár-, és Kápolna dombokra, a kaposvári út körül elhelyezkedő lakó- és ipari területekre, a nyugati részen található lakó- és üdülőövezetre, valamint Szőlőskislak társközségre tagolható. Borvidéki központ, a Balaton Borrégión belül a Dél-Balaton hegyközségeinek többsége hozzá tartozik. Központi szerepét elsősorban korábbi nagy állami kombinátnak, a BB-nek, az itt működő szőlészeti és borászati középfokú szakképzésnek köszönheti. Balatonboglár lakóinak életét a Balaton és ebből adódóan a turizmus, idegenforgalom alapvetően meghatározza. Erre épült ki a kereskedelmi hálózat és a vendéglátóhelyek, a szolgáltatások és az ipari tevékenység csaknem teljes köre. Ez jelenti a lakosság fő jövedelemforrását. A Balatoni Üdülőkörzetben ipar nem, vagy csak nagyon szigorú feltételek mellett működhet illetve telepíthető. Balatonboglár ezért üdülőterületi jellegéből adódóan iparfejlesztésre csak korlátozott mértékben alkalmas. Az ingatlan a Klapka u. környéki szolgáltató és kereskedelmi övezetben helyezkedik el. Új jelentős mértékű zavaró hatású ipari terület nem jelölhető ki az övezetben, a beépítettséget és a zöldfelületi arányt is szabályozza a Btv.

100% kényelem és minőség - eladó PANZIÓ BALATONBOGLÁRONA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00074-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI PANZIÓT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONBOGLÁRI PANZIÓ jellemzői:ELADÓ e balatoni panoráma által megihletett családias, modern mediterrán hangulatú panzió és étterem.   Azonnal beüzemelhető! Már ebben a szezonban jó bevételt hozhat Önnek!-Az ingatlan közvetlenül a parttól 50 méterre  található, ahol a  partszakasz stéggel kiváló a pihenésre, pároknak, családoknak.-Lehet egy család elegáns mediterrán nyaralója is, építészetileg könnyedén átalakítható.-Az ingatlan alsó szintjén profi étterem található, mely 4 évszakos üzemelésre is alkalmas.-Közel az autópálya, lehet hogy egyszer kompkikötő is lesz a közelben, ügyes tulajdonos jövedelmezően működtethetné.- Felső szinten egy két szobás, és 4db 1 szobás apartman található.- Parkosított kellemes környezet, bővítési lehetőség helyben. Meglévő nívós éttermi berendezés értéke 85 Mft, melyet az ingatlanár nem tartalmaz.  Balatonboglár vízpartja mellett a település nyugati oldalán a  panzió   egy magas színvonalú, különleges környezetű szálláslehetőség. A mediterrán tengerpartok fahídja a bejárat a Panzió és Étterme  felé. Az egész építkezés ezt az életérzést sugallja, amit erősít a gondosan kialakított mediterrán park pálmákkal, örökzöldekkel. A panzióból gyönyörű panoráma nyílik a Badacsonyra és a tó nyugati medencéjére.Az épület alsó szintjéhez nagy fedett, valamint nyitott terasz kapcsolódik. Ezen a szinten található 80m2 étterem, a szükséges kiszolgáló helyiségekkel. Kedves családias jelleg, hogy a villában csak 4 zuhanyzóval ellátott szoba található, valamit egy szoba 2 hálós külön apartman. A szobák erkélyén is élvezhetik a balatoni napfényt és panorámát.A villától néhány méterre 2000 m2-es telek  is eladó, Itt Apartmannház, wellnes blokk  építésével a szálláshelyek száma bővíthető lenne, wellness blokk kialakítás fokozná a népszerúséget, és a 4 évszakos kihasználtságot. A villában lévő étterem  pedig azt a vendégkört is ki tudná elégíteni. a 2 együtt jó befektetési lehetőség.Autópálya 1 km, így nem csak nyaraltatás, hanem utazóknak is jó szállás, étkezés lehetőség, ami jelenleg marketing hiányában nincs kihasználva.  A vendégek a zárt udvarban kényelmesen tudnak parkolni.Ha hirdetésünk felkeltette figyelmét, akkor LEGYEN ÖN, AKI  a továbbiakban is sikeresen működteti, és felfedezi e kedves épületben és környezetében megbúvó lehetőségeket.Amennyiben a 00074-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI PANZIÓ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Állandó otthon és befektetés egy helyen!A Balatonboglári Lido Home Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonboglár kedvelt, forgalmas utcájában, a Balaton közelében egy családi házat, amelynek földszintjén egy üzlethelyiség található.Az épület földszintjén egy 150 m2-es üzlethelyiség, illetve egy 40 m2-es apartman található.Az üzlethelyiséghez kapcsolódik egy nagyméretű, fedett terasz.Az üzlethelyiségben jelenleg hosszútávú bérlő van, aki az esetleges eladás után is hajlandó tovább bérelni az üzletet.A 40 m2-es apartmanban egy szoba, koynhasarok és egy fürdőszoba került kialakításra.Az emeletre zárt lépcsőházból juthatunk fel, ahol 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba, konyha és egy külön mellékhelyiség található.A ház földszintjéhez és emeletéhez is terasz kapcsolódik.Az épület kitűnő, azonnal használható állapotban van. Nyílászárói műanyagok, tetőszerkezete cseréppel fedett.A Balatontól, szabadstrandtól mindössze 500 méterre helyezkedik el.Az ingatlan kitűnő adottságokkal rendelkezik, forgalmas út mellett található, továbbá kifejezetten alkalmas nyaraltatásra is.AZ INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG.Az ingatlan előre egyeztetett időpontban, rugalmasan megtekinthető.Kitűnő lehetőség, ne szalassza el!Amennyiben a LIDO HOME által 1222-es számon hirdetett balatonboglári családi ház vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Nem ezt az ingatlant keresi? Hívjon vagy küldjön emailt keresési feltételeiről, és annak megfelelően továbbítom Önnek irodánk ajánlatait.Várom jelentkezését!

Nagyszerű lehetőség vendéglátós befektetőknek, étterem és családi ház egyben eladó!A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonbogláron egy étteremmel egybekötött családi házat. Az ingatlan alapterülete 95 m2, amihez egy 850 m2-es telek tartozik. Ezen kívül az étterem és a külön kialakított vendég WC-k területe 75 m2.A részben tetőtérbeépítéses házban található 2+1 szoba, 2 fürdőszoba, 1 kádas és 1 zuhanyzós fürdőszoba, mind a kettőben WC, 1 közlekedő, és 1 tágas, fényes nappali.Az étterem beltéri részében 40, míg a kinti fedett teraszos részén további 45 ember elhelyezésére van lehetőség. Az étterem hátsó része is jól hasznosítható, mivel az udvar rendezettsége, és az ott kialakított zárt játszótéren a gyerekek is megtalálhatják a szórakozást. Mivel ez zárt helyen van igen kedvelt a nagyobb családosoknál, biztonságos a gyerekre nézve.Az udvar hátsó részében még további tárolók is megtalálhatóak.Az 1950-es években épült ingatlant 2000-ben teljesen felújították, nagyon szép állapotban van. A fűtésről egy központi fatüzelésű kazán gondoskodik. Az ingatlan minden berendezéssel együtt eladó, ami azt is jelenti, hogy azonnal üzembe helyezhető az étterem, ami eddig, minden évben nyitva volt és bejáratott, folyamatosan visszatérő külföldi illetve magyar vendégek vannak.Tehát aki most szeretne belevágni a családdal egy étterem megnyitásába, annak itt a remek lehetőség, minden adott egy tökéletes kezdéshez!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!!!!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

100% kényelem és minőség - eladó PANZIÓ BALATONBOGLÁRONA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00169-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI PANZIÓT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONBOGLÁRI PANZIÓ jellemzői:ELADÓ  Balaton-part, szabadstrandnál, a város legjobb helyén: Jól működő, jövedelmező, panzió  kiváló állapotban!  Szabad-strandtól, teniszpályáktól, élményfürdőtől 1 percre található.   14 szobában lehet vendégeket fogadni, mindegyik szobához tartozik fürdőszoba és erkély, kábel tv és ventilátor. Összesen 41 fő helyezhető el.Felszerelt profi konyha és étterem található az alsó szinten, mely teljes ellátásra is alkalmas. Udvaron kialakított látványkonyha:  kemence és bográcshely, mellette fedett terasszal.  A telek  elkülönített részében 4x10 méteres úszómedence 1,5 m mélységgel, körülötte napozó terasszal.Parkolóhelyek  12 db személygépkocsi részére.A vendéglátó részen kívül található még egy  80m2-es lakás, szintén szeparált telekrészen. A lakás építészeti kialakítása mai elvárásoknak is megfelel: nagyméretű nappali, kisebb hálók és fürdőszoba, kamra.Minden évben tisztasági festés történt, a burkolatok esztétikusak, jó minőségűek, a berendezés kényelmes.Balatonboglár  jelenleg a Balaton  Déli partján a legdinamikusabban fejlődő város. Az utóbbi években került kialakításra a Platán-strandon élményfürdő, valamint a strand előtt a sétány végén új tér, melyet vendéglátó egységek ölelnek körbe.Ez a panzió kiváló lehetőség és jó befektetés!Amennyiben a 00169-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI PANZIÓ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Eladó VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG BALATONBOGLÁRONA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00703-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONBOGLÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG jellemzői:Eladó a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a vízpart és a sportcentrum közelében egy jól bevezetett, jelenleg szezonálisan üzemelő, szinte teljesen új cukrászda. Helyben készített fagylaltok, cukrászsütemények, kávé, üdítő, alkoholos italok kerülnek itt értékesítésre. A földszinten az eladóteret, valamint az előkészítő helyiségeket, vendég wc.-t , az üzlet előtt kis kiülő teraszt találunk. A tetőtérben a cukrászüzem és a szociális helyiségek, raktárak találhatók. A tetőtéri rész alkalmas lehet akár egy lakás kialakítására is. Minőségi anyagokból gondos kivitelezéssel készült minden. A városrész kedvelt fagyizója, a kiváló süteményekért távolabbról is szívesen látogatják az üzletet.Az üzlet egyéb kereskedelmi tevékenységre is hasznosítható. A tulajdonos nyugdíjba vonulása miatt szeretne megválni az ingatlantól.Kedvező vételára, kitűnő elhelyezkedése miatt akár befektetésnek is remek lehetőséget kínálok.Amennyiben a 00703-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBANBALATONBOGLÁRON AJÁNLOK FIGYELMÜKBE EGY JÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET.JELENLEGI TULAJDONOSAI MÁS ELFOGLALTSÁG MIATT CSAK TÖRZSVENDÉGEKKEL ÜZEMELTETTÉK,ÍGY NAGY LEHETŐSÉG VAN A VENDÉGKÖR BŐVÍTÉSÉRE.A KOMPLEXUM 1335M2 TERÜLETEN HELYEZKEDIK EL 205M2 HASZNOS BEÉPÍTETT TERÜLETTEL,ÍGY MÉG MARADT 1130M2 SZABAD KERT. ÉPÜLETEK-Egy kettő szintes téglaépület szintenkénti külön bejárattalalsó szint 39m2+terasz-felső szint 72 m2+erkély-4 db hőszigetel faház kettő szobával,fürdővel valamint terasszal.-1 szociális épület, konyhával, társalgóval, közös wc-vel, mosókonyhával – 39 m²-1 raktár, műhely – 13 m²INGATLAN JELLEMZŐI-Az üdülőház a Balaton partjától kb 40 méterre található, egy csendes, átmenő forgalommal nem rendelkező utcában.- Az üdülőt a jelenlegi tulajdonosok 15 éve üzemeltetik. 2006-tól folyamatosan lettek a faházak építve, a családi ház felső szintjének felépítése, valamint a kert és szociális épület átalakítva és felújítva.-A területet ősfák teszik különlegessé, amely környezetbe a faházak teljesen belesimulnak. A növényzet nyáron hűst adó árnyékot biztosítanak, míg az üdülő jelentős része napfényes és szellős.-A Balaton partra a védett és hosszú távú mederhasználati joggal rendelkező SAJÁT stéglejáraton keresztül lehet eljutni, ami kb 40 méterre van a kaputól. -A stéget – 25 m² - minden éven áprilistól októberig szokták használni.-A vízpart ezen része különösen alkalmas 300-500 méter távolságon belül a kisgyermekes fürdésre, különféle vízi sportokra. Egyenletes vízmélysége és homokos aljzata miatt könnyen melegszik a víz és tartós a hőfoka.-Elsődleges cél volt, hogy a tiszta és pihentető környezetre vágyók ismétlődően igénybe vegyék az üdülőt.-Az üdülő rendelkezik minden engedéllyel a szabályos és rendeltetésszerű használathoz.A KOMPLEXUM AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ,ÍGY NINCS AKADÁLYA,HOGY AZ IDEI SZEZONBAN MÁR ÖN MŰKÖDTESSE. TULAJDONOSOK BÉRBE NEM ADJÁK.AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT VÁROM HÍVÁSÁT.HARSÁNY ROLAND0670 454 0487

100% kényelem és minőség - eladó ÜZLETHELYISÉG BALATONBOGLÁRONA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00125-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI ÜZLETHELYISÉGÉT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONBOGLÁRI ÜZLETHELYISÉG jellemzői:ELADÓ Balatonbogláron  2000-ben épület működő üzletház 1700 m2 telekkel. Balaton-part 300 m távolságra található! Jól megközelíthető, főútról, autópályáról egyaránt. Kevés marketinggel jó forgalmat generálhat. Az épületben 500 m2 belső tér: áruházi eladótér, szociális blokk ( konyha, öltöző, zuhanyzó, wc), galérián tárgyaló, konyha, vizesblokk helyiségekből áll. Galérián apartmanok  kialakíthatók.Téglaépület, hőszigetelt nyílászárók, Jelenleg építőanyag áruházként működik. Közúton jól megközelíthető, autópálya 1,5 km. Kereskedelmi tevékenységen kívül, alkalmas lenne oktatási , vagy rendezvénycentrumnak . Komoly befektető részére a környezetében további ingatlanlehetőségek  állnak rendelkezésre. Ha megvásárolja családi háznak, remek otthona lehet a belső tér áttervezésével. külső méret: 12 * 24 méter. (épület mellett lévő eladó  terület 9374 m2)Ezt figyelembe véve akár egy új fesztiválközpont is kialakítható a környéken, vagy egy új Balaton közeli lakópark.Amennyiben a 00125-ös számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó IPARTERÜLET BALATONBOGLÁRONA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00160-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI IPARTERÜLETET.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONBOGLÁRI IPARTERÜLET jellemzői:Eladó Balatonbogláron 9374 m telek területen, összesen 2480m2 építménnyel: csarnok, bemutató terem, raktár.Közel a 7-es főúthoz, autópálya kijárattól 2 km-re. Jelenleg asztalos termékek gyártására alkalmas 1000 m-es csarnok, melyet  tekintettel a környék adottságaira – érdemes lenne kihasználni.  Természetesen akár logisztikai, raktározási centrum stb is lehetne. Lehetőségeknek csak a fantázia szab határt! Ön lakóparkot álmodik? – azt is érdemes megvalósítani, mert kb 200 méterre található Boglár leghosszabb szabad-strandja!Építmények a területen: 1 db 1000 m2-es csarnok, könnyűszerkezetes, beton aljzatú, fűthető. 1 db 1000m2 es épület, melyből 450m2 bemutató terem, 550m2 raktár. 2 db kisebb 40m2-es téglaépület (raktár, valamint szociális blokk) Ezeken kívül még 1 100 m-es raktárépület, valamint 300 m2-es nyitott szín található.Az összközművek mellett kiépített tűzivíz vezeték valamint 3 x 63 A ipari áram áll rendelkezésre.Az ingatlan  Balatonboglár  üdülő/lakó övezet szélén, a központtól kb 1 km-re található. Tekintettel a volumenében sok 20 – 30 éve épült házakra, ha jön egy fellendülés a gazdaságban, tömegével fognak házakat rendbe tenni, bútorokat cserélni. Önnek itt a lehetősége, egy minőségi gyártáscentrumot kialakítani, akár pályázatok segítségével. Munkahelyeket teremthet, termékeit földrajzi elhelyezkedést is figyelembe véve 3 országba is gyorsan exportálhatja.Amennyiben a 00160-as számú a LIDO HOME által kínált BALATONBOGLÁRI IPARTERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: