Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kizárólagos jogú megbízás!!! Ezt látni kell !!Balatonberényben ajánlok figyelmükbe egy 1997-ben épült német stílusban kialakított családi házat rengeteg extrákkal, amely akár nyaralóként is használható ! A ház alapterülete 157 négyzetméter de tovább bővíthető amennyiben igény van rá . A hozzátartozó telek pedig 537 négyzetméter.A ház praktikus elrendezésű, igényesen kialakított. Az egyes helyiségek méretei megfelelőek, kialakításuk igényes.A ház fűtését jelenleg egy gáz cirkós kazánnal oldották meg. A házhoz rengeteg extra dolog tartozik pl. - elektromos távvezérelt kovácsoltvas kapu, - az egész házra kiterjedő kamerás riasztórendszer, - finn szauna - a tetőtér pillanatnyilag raktározásra szolgál de bármikor kialakítható egy 60 nm-es lakható teret.A ház szépen karban tartott . A családi házhoz tartozik egy aknás garázs is ami szintén 1997-ben épült .A kert gondozott, tele virágokkal és egy kerti pavilon ( gazibó ) gazdagítja a környezetet.A ház jó megközelítésű, csendes, nyugodt helyen található. A Balaton kb 10 perc sétatávolságra található . A környék szépen rendezett, parkosított.Környék:A balatonberényi strand egyike a Balaton-part legszebb és legtisztább fürdőhelyeinek. Ezt a kijelentést támasztja alá az a tény, hogy a 2009. esztendőre is elnyerte a csak a legjobb vízminőséggel és legtisztább környezettel bíró strandoknak járó Kékszalag Zászlót is. Lassan mélyülő, sekély vize miatt a kisgyermekes családok és az úszni nem tudók körében is nagy népszerűségnek örvend.Azok a szülők, akik ennek ellenére sem szívesen engedik gyermeküket a magyar tenger vizébe, választhatják csemetéjük számára a strand keleti részén található úszómedencét is, ahol úszómester felügyelete mellett lubickolhatnak a gyerekek a strandon.Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon vagy írjon bizalommal!Péter Bertold70 454 0481

Eladó CSALÁDI HÁZ BALATONBERÉNYBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00707 számú BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ÁRCSÖKKENÉS! Eladó a Balaton déli partján, Balatonberény kedvelt, csendes utcájában, a vízparttól 1200 méterre egy 830 négyzetméteres, szép telken elhelyezkedő praktikus beosztású, ám felújításra szoruló családi ház. Az ingatlanba a fedett teraszról jutunk be. Előszoba, három szoba, konyha, fürdőszoba, valamint egy fél szoba alkotják a helyiségeket. A fűtést cserépkályhákkal oldották meg. A földgáz a ház faláig bevezetésre került. Mellék és gazdasági épületek, garázs áll az új lakók rendelkezésére. Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, szabad strand, iskolák, mind könnyű sétával elérhetőek. A Balaton lassan mélyülő víze gyermekeknek is kitűnő strandolási lehetőséget biztosít. A horgászat kedvelőit kitűnő haltartó helyek várják. Keszthely, Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros, a Kis Balaton természetvédelmi területe borongós időben is kitűnő kikapcsolódási, kirándulási lehetőség.Amennyiben egy nagyon kedvező vételárú balatoni ingatlant szeretne nyaralónak vagy állandó lakhatásra, akkor ez egy remek lehetőség Önnek!Amennyiben a 00707-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

CSALÁDI HÁZ BALATONBERÉNYBEN.A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00850-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- a település központi részén, lakott környéken, aszfaltozott utcában- tágas élettér, rendezett környék- kb. 300 méterre a strandtól- lakótér: 212 nm + terasz, 24 nm és 26,25 nm garázs, telek területe: 537 nm- földszint: nagy nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, közlekedő, nagy terasz- szuterén: tágas amaerikai konyha, szauna, hálószoba, fürdőszoba. Itt kapott még helyet a mosókonyha és a kazánház.- beépíthető tetőtér- praktikusan kialakított belső elrendezés, külön nyíló hálószobák- parkolási lehetőség: garázs, a garázsban szerelőakna van- automata bejárati és garázs kapu- elektromos redőny- fűtése a háznak: cirkó- nem csoda, hogy ez a családi ház olyan hívogató, hiszen 1998-as építése óta folyamatosan karbantartott- a tulajdonos a vételárat euróban kéri- a családi ház előzetes időpont egyeztetés után tekinthető meg.Balatonberény a Balaton déli partján fekvő üdülőhely. Sekély vízü homokos medrű strandjáról gyönyörködhetünk a Badacsonyra.Az M7-es autópálya megépülése óta Budapestről is gyorsan elérhető. A sebességhatárokat betartva 15 perc autóútnyira fekszik Keszthelytől. Pár perccel többre Hévíztől.  Vasútállomása van. A Balatonberényi Magyar Tenger Vitorlás Sportegyesület közforgalmú kikötővel rendelkezik. A településen a balatoni kerékpárút  a part mentén halad.Bevételi lehetőséget nyújt a helyi idegenforgalom és a jó közlekedésnek köszönhetően munkát tudnak vállalni az itt élők Marcalitól Keszthelyen át akár Hévízig. A község szőlőhegyén gazdálkodók olcsón jutnak egészséges táplálékhoz.Amennyiben a 00850-es számú a LIDO HOME által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!                                     

Eladó CSALÁDI HÁZ BALATONBERÉNYBENA LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00746 számú CSALÁDI HÁZÁT BALATONBERÉNYBEN!A LIDO HOME KESZTHELY által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Balatonberény a Balaton déli partján fekvő, Nagykanizsa, ill. Szombathely környékén élők által preferált üdülőhely. Sekély vízü homokos medrű strandjáról gyönyörködhetünk a Badacsonyban.Az M7-es autópálya megépülése óta Budapestről is gyorsan elérhető. A sebességhatárokat betartva 15 perc autóútnyira fekszik Keszthelytől. Pár perccel többre Hévíztől.  Vasútállomása van. A Balatonberényi Magyar Tenger Vitorlás Sportegyesület közforgalmú kikötővel rendelkezik. A településen a balatoni kerékpárút  a part mentén halad.Bevételi lehetőséget nyújt a helyi idegenforgalom és a jó közlekedésnek köszönhetően munkát tudnak vállalni az itt élők Marcalitól Keszthelyen át akár Hévízig. A község szőlőhegyén gazdálkodók olcsón jutnak egészséges táplálékhoz.-a település központi részén, lakott környéken, aszfaltozott utcában-körben igényes kerítéssel bekerített, 984 m2-es füvesített, gondozott telken-az utcai oldalon áll egy teljesen alápincézett, 3 hálós, nappalis családi ház- szintenként cca. netto 100m2-en-nem csoda, hogy ez a családi ház olyan hívogató, hiszen 1985-ös építése óta folyamatosan karbantartott-homlokzati hőszigetelését és alakcseréjét követően jelentősen csökkentek a fűtési költségek-burkolatai és fürdője esztétikai felújítás révén modernizálódott-tágas pincéjében garázs, kazán, tüzelő- és egyéb tárolók-2009-ben épült az udvari főépület- ez a második család ház: netto 78,8m2-en-kényelmes egy szintes, kertkapcsolatos otthon, az amerikai konyhás nappalival 1 + 2 fél hálóval-nyaranta a nappali előtti teraszon felállítható medencében hűsölhet e ház lakójaA családi házak előzetes időpont egyeztetés után megtekinthetőek.Az összefogásban gondolkodóknak, az együttélés örömeire vágyóknak, kisgyerekekkel és nagyszülőkkel költözőknek egyszerre nyújtja ez a hely a közelség előnyeit és az önállóságot, függetlenséget.Gondolt-e már arra, milyen fenséges érzés nyáron egy fárasztó munkanap után biciklire pattanni, és a helyi strandon akár minden nap csobbanni egyet a Balcsiban? El tudja-e képzelni, hogy szeretteinek, csemetéinek milyen arany-élete lehet itt?Amennyiben a 00746 számú a LIDO HOME által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!