Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Minőségi és egyedi életstílus minden tekintetben - eladó családi ház Balatonalmádiban A CasaNetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 163700175-ös számú különleges és egyedi kvalitású adottságokkal és kivitelezéssel készültextra panorámás családi házát. A balatonalmádi családi ház jellemzői: - városközponthoz közeli fekvés - pazar kilátás, lélegzetelállító panoráma - egyszerre élvezhetők a város nyújtotta lehetőségek, a határtalan nyugalommal és csenddel - vadregényes, fás, de ugyanakkor rendezett, több elkülönített részből álló és mégis egységes és harmonikus,minden igényt kielégítő meghitt kertrészek, egyedi és különleges megoldásokkal teljes elszeparáltsággal és intimitással  - alapterülethez közel hasonló volumenű nívós fedett terasz részek egyedi miliővel - egyedi belsőépítészeti kialakítások   - minden tekintetben inspiráló környezet és kilátás akár alkotói tevékenységre is, mind kint a kertben, teraszokon, vagy bent a házban - kvalitásait tekintve a legmesszebb menőkig alkalmas a mindennapi minőségi élettérhez, és harmóniához  - választhatja otthonaként, családosan, vagy csak párjával, maximálisan kielégítő alkotói igényei hátteréhez, vagy egyszerűen csak egy patinás balatoni bázisnak Amennyiben a a 163700175-ös számú különleges balatonalmádi családi ház, vagy bármely más kínálatunkban lévő családi ház , nyaraló felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a +36 20 273-74-51-es telefonszámon.Nekünk a balatoni ingtalan az ottonunk!!Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáim díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. 

Balatonalmádi vörösberényi részén kínálom ezt a régi, felújítandó kőházat melléképületekkel kicsi telken. Aszfaltos utcában található, kocsival megállni csak a kapu előtt lehet. A közelben bolt, orvosi rendelő, posta, művelődési ház, iskola, templom, buszmegálló egyaránt megtalálható 5-10 perces sétával. A K-Ny-i gerincvonalú épület kb. 100 éves, kőből épült, fa födémmel, fa szerkezetű tetőn cserép fedéssel, alacsony (2 m) belmagassággal. Hasznos alapterülete 49 m2. Belépve az előtérbe jutunk, mely egykor nyitott veranda lehetett. Innen jobbra van a feljáró a padlásra, balra a konyha, a konyhából pedig a fürdőszobába lehet bemenni. A bejárattal szemben van egy szoba, melyből egy másik nagyobb szoba nyílik. A burkolat beton, néhol PVC borítással. Az épület masszív, néhol a vizesedést azonban meg kell oldani. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a fűtés 2 db kályhával történik. Víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik, a gáz az utcából bevezethető. A ház mögötti melléképületekben (kb. 30 m2) mosókonyha, tároló, fatároló, füstölő, kis pince, kerti WC került kialakításra. A telek 473 m2, bekerített, nagy része konyhakert, a hátsó részén pedig bokros rézsű húzódik a fölötte lévő utcáig. Az épület bővíthető alapterületre is, a tetőtér beépítése csak födémcsere után lehetséges. A felújítás után takaros kis házikó birtokosa lehet. Ha a leírtak felkeltették érdeklődését, hívja a CSUDIJÓ-STÚDIÓ Kft-t Balatonalmádiban. www.csudijoingatlan.hu

A CasaNetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 163700033 számú, festői környezetben elhelyezkedő, beépíthető zártkertjét présházzal, szőlővel, gyümölcsössel, balatoni panorámával.Az ingatlan  a Vörös-hegy lábánál egy 2800 nm-es, a városközponttól kb. 2 km-re fekszik. A környék varázslatos, a telek hangulata egészen egyedi. A belterülettel határos telek minden irányból védett, az intimitás garantált.A hegy felőli oldalon kordonos szőlő, a Balaton felé eső telekrészen pedig egy meseszép mandulaliget ejti rabul az ideérkezőt. A szőlő mellett egy kőből épült présház áll, alsó szintjén tágas pincével és a feldolgozásra szolgáló előtérrel (tárolóval), a pince-szint felett pedig egy két helyiségből álló kis lakrész található egy konyha-étkezővel és egy szobával. Az épület jelen állapotában felújításra szorul, de a szabályozási terv által meghatározott 3%-os beépíthetőség figyelembevételével bővíthető is! Erre vonatkozóan egy vázlatterv is készült, mely rendelkezésre áll.A villany be van vezetve, a víz beköthető, de egy fúrt kút is található a présház mellett.A kizárólag irodánkban elérhető ajánlat igazi kuriózum . Hívjon bármikor, és győződjön meg személyesen is arról, hogy a leírtak nem üres szavak! Garantáltan bele fog szeretni első látásra!Amennyiben ez a hirdetés felkeltette érdeklődését kérjük, keresse balatonalmádi ingatlanirodánk munkatársát és hivatkozzon a következő irodai referenciaszámra: 16300033Hitellehetőségekkel kapcsolatban kérjük, keresse ingatlanirodánk hitelreferensét, vagy tegye fel kérdéseit e-mailben.Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!