Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A BALATON KELETI KAPUJÁBAN MONUMENTÁLIS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01091 számú BALATONAKARATTYAI ÉPÍTÉSI TELKET!A LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONAKARATTYAI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - 18 lakásos APARTMAN - HÁZ és 150 főt befogadó ÉTTEREM építésére  van lehetőség. Az épülethez kész tervek vannak.- Az épületet zöld park veszi majd körül, ami 40 gépkocsi beállását teszi lehetővé. Az apartman - házakat bármilyen célra fel lehet használni, mint lehetőség felmerült az Idősek Otthona is.A közelmúltban Balatonkenesétől levált település fényes jövő előtt áll az itt tervezett beruházásoknak köszönhetően.A környékben már épülő BALATON PARK CIRCUIT 4215 méter hosszú,12 - 15 m szélességű, 8 jobb ill. 10 bal kanyarból álló pálya, ami nemzetközi autó és motorversenyek megrendezésére is alkalmas lesz. Irányítótorony, box utca, tribün, parkolók, kemping, éttermek, bowling pálya, fitness termek, gyermekjátszótér, horgász és vitorláscentrum..... A tervek szerint 2017-re egy 26 ezer négyzetméteres turista centrumot hoznak létre.Ha BALATONAKARATTYA tervei is megvalósulnak, akkor ez lesz az első hely a Balatonnál, ha Budapest felől jönnek, ahol az igényes és gondtalan szórakozás és pihenés sokféle lehetősége tárul majd a vendégek elé.Lehet, hogy a következő 50 év legnagyobb lehetősége a Balatonnak ez a kis csücske, ahol nem utolsó sorban az északi part páratlan kilátásával rendelkező KISFALUDY SÉTÁNY is egyedi és különleges élményt kínál. Amennyiben a 01091 számú a LIDO HOME által kínált BALATONAKARATTYAI ÉPÍTÉSI TELEK , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Eladó  ÉPÍTÉSI TELEK BALATONAKARATTYÁN.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01197 számú  ÉPÍTÉSI TELKET BALATONAKARATTYÁN.LIDO HOME SIÓFOK által kínált BALATONAKARATTYAI ÉPÍTÉSI TELEK JELLEMZÖI:  Az összes közmű a telek melletti utcában van.  A telek besorolása: Üü7  ( Beépíthetősége 15 %, 4,5 m magasság.)  A BALATONTÓL MINDÖSSZE 70 m-re van!! ( Ezen a partszakaszon kiváló a vízminőség, és jó minőségű a talaj ). Balatonakarattya fellendülőben lévő település. Egy éve vált külön Balatonkenesétől és azóta már láthatóak a fejlődés nyomai.Új utak épülnek, elkészültek a falu  központjának látványtervei, ami a híres ősfákkal teli Rákóczi park közelében épül majd.  Nagy beruházók megvásároltak a parton már több ingatlant, a kormány pedig elfogadta a Balaton és környéke fejlesztéséről szóló koncepciót, miszerint 312 milliárdot szánnak a Balaton fejlesztésére.  Ha Budapest felől érkeznek, akkor ez az első balatoni település.  Mindenképpen jó befektetés lesz, ha itt vásárol telket, akár saját nyaralásra, akár kiadásra szeretne építeni.  Amennyiben a 01197 számú a LIDO HOME által kínált BALATONAKARATTYAI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   

A BALATON KELETI KAPUJÁBAN MONUMENTÁLIS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!A siófoki OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálja eladásra BALATONAKARATTYÁN azt a 2695 m2-es TELKET, ahol 18 LAKÁSOS APARTMAN - HÁZ ÉS 150 FŐT BEFOGADÓ ÉTTEREM építésére  van lehetőség. Az épülethez kész tervek vannak.Az épületet zöld park veszi majd körül, ami 40 gépkocsi beállását teszi lehetővé. Az apartman - házakat bármilyen célra fel lehet használni, mint lehetőség felmerült az Idősek Otthona is.A közelmúltban Balatonkenesétől levált település fényes jövő előtt áll az itt tervezett beruházásoknak köszönhetően.A környékben már épülő BALATON PARK CIRCUIT 4215 méter hosszú,12 - 15 m szélességű, 8 jobb ill. 10 bal kanyarból álló pálya, ami nemzetközi autó és motorversenyek megrendezésére is alkalmas lesz. Irányítótorony, box utca, tribün, parkolók, kemping, éttermek, bowling pálya, fitness termek, gyermekjátszótér, horgász és vitorláscentrum..... A tervek szerint 2017-re egy 26 ezer négyzetméteres turista centrumot hoznak létre.Ha BALATONAKARATTYA tervei is megvalósulnak, akkor ez lesz az első hely a Balatonnál, ha Budapest felől jönnek, ahol az igényes és gondtalan szórakozás és pihenés sokféle lehetősége tárul majd a vendégek elé.Lehet, hogy a következő 50 év legnagyobb lehetősége a Balatonnak ez a kis csücske, ahol nem utolsó sorban az ÉSZAKI PART PÁRATLAN KILÁTÁSÁVAL RENDELKEZŐ KISFALUDY SÉTÁNY is egyedi és különleges élményt kínál.Irodánk bármiben a segítségére lesz, teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.Hívjon nyugodtan hétvégén is!Takács Ágnes www.siofok.oh.hu

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: