Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Home&People azonosító: #7421 Vadregényes Balástyai tanya eladó!A 137 négyzetméter területű ház 1996-ban épült. Az épületben lépve tágas előszoba, nappali, konyha fogad, illetve 3 szoba, konyha és fürdőszoba található.  A ház vegyes falazatú: téglából és vályogból készült, fa nyílászárók és cseréptető védi a lakóteret. Áram és víz bevezetve, a fűtés kályhával megoldott.A belső tereket az új tulajdonos már ízlése szerint alakíthatja, újíthatja és berendezheti. A homlokzat és a kert, udvar is rendezésre vár.A ház 3570 négyzetméteres telken helyezkedik el, és ehhez kapcsolódik egy 3890 négyzetméteres szántó, illetve további föld terület is vásárolható.Így gazdálkodás is folytatható a tanyán. A tanya jó elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető, hiszen főút mellett épült fel. Az ingatlan azonnal beköltözhető.Aki csendre és nyugodt környezetre vágyik, kihagyhatatlan lehetőség.  Irányár: 8 300 000 mFt H&P azonosító: #7421Hívjon bizalommal!  Lukács János 06 30 503 8483 Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!http://homeandpeople.hu

Balástyán a régi 5-ös út mellett gazdálkodásra kiválóan alkalmas tanyát és szántóterületet kínálok eladásra. Maga a lakóház és a hozzá tartozó udvar hűen tükrözi az alföldi tanyavilág elosztását, elrendezését. A lakóépület 73 nm-es, 3 szobával, konyhával, kamrával, előszobával és felújításra szoruló fürdőszobával rendelkezik, a tanya vályogból épült. Az épület fűtését cserépkályha biztosítja.  A tanyához tartozik egy 1,5 ha szántó is amely jelenleg is művelés alatt áll és folyamatosan gondozzák. A tanyába az ipari áramot is bevezették.Az udvaron a melléképületek felújításra szorulnak. Az udvarban található egy ásott kút valamint egy víztározó amely alkalmas öntözésre is. A műúttól mindössze 200 méterre található.Iár.: 6.95 M Ft Home & People Ingatlanazonosító: 271Bővebb információkért hívjanak bizalommal.A kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani a Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Balástyán, a Balástyai Tanyák elnevezésű részben eladó egy 101 m2-es lakórésszel rendelkező, aszfalt úton megközelíthető, 1,5 ha területű, acél szerkezetű kerítéssel bekerített tanya, az udvarán több, különböző állapotú melléképülettel.A közműveket tekintve villannyal, ipari áram bekötéssel, több túrt kúttal és saját víztisztítóval van ellátva.A főépület az 1930-as években épült tégla lábazaton vályog falazattal. Falai teljesen szárazak, belmagassága 2,4 méter, kis ráfordítással azonnal beköltözhető állapotú. A lakórészben három laminált padlós szobát, egy nagyméretű járólapos konyhát és tusolóval és káddal is felszerelt fürdőszobát alakítottak ki benne, mellette, udvari bejárattal található még egy tároló helyiség, benne a néhány hónapja vásárolt víztisztító berendezéssel. Fűtését szilárd tüzelés kályhákkal, kandallókkal lehet megoldani, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. A főépület mellett egy jobb és két kevésbé jó állapotú melléképület található a tanyaudvarban és egy újszerű állapotú, kb. 40 m2 alapterületű, nappali-konyha-étkezőt, két hálószobát és fürdőszobát magában foglaló mobil faház, melynek a megvétele opcionális.Továbbá tartozik hozzá egy 1,5 méter mély, 12m*2,5m nagyságú, kibetonozott, fagymentes pince, amelybe télen-nyáron praktikusan tárolhatók a különböző élelmiszerek, alapanyagok.Együttes irányár: 5.900.000,- Ft!

SZEGEDTŐL 20 KM-RE BALÁSTYÁN ELADÓ ez az IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ,, TELJESEN FELÚJÍTOTT 250NM ALAPTERÜLETŰ ,5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS , SZAUNÁVAL ellátott, gyönyörű parkkal rendelkező, könnyen megközelíthető  KÚRIA. A rusztikus hangulatot árasztó falak között modern gépészet, és egyéb technikai felszereltség biztosítja az ott élők kényelmét. A házba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, innen közelíthető meg a 72 nm-es hatalmas nappali, ill. a vele szemben elhelyezkedő két 20 nm alapterületű szoba. Innen továbbhaladva egy széles folyosón keresztül jutunk el a további két szobához, a tágas fürdőszobákhoz,a finn szaunához, ill. a 21 nm alapterületű konyha-étkezőhöz, amelyből közvetlenül megközelíthető a hangulatos fedett terasz. A minden igényt kielégítő kúria több fűtési rendszerrel is rendelkezik, modern gázkazán ill. vegyes tüzelésű kazán is biztosítja a meleget a szobákban lévő cserépkályhák és kandalló mellett, a ház meleg víz ellátásáról pedig 2 db hőtárolós gázmelegítő gondoskodik. A nappali és a többi szoba parketta burkolatú, ezekben radiátorok kerültek felszerelésre, míg a többi helyiség járólappal burkolt, ezekben padlófűtés biztosítja a meleget. A teljes felújítás részeként hőszigetelt dupla üvegezésű nyílászárók kerültek felszerelésre. Az ingatlanhoz teljes egészében körbekerített 6000 NM ALAPTERÜLETŰ TELEK tartozik, egy szintén 6000 NM ALAPTERÜLETŰ ERDŐVEL együtt. A telken található TÖBB SZINTÉN FELÚJÍTOTT MELLÉKÉPÜLET is, amelyek több célra is használhatók, akár garázsnak, műhelynek vagy tárolónak is kiválóak. A házhoz tartozik még egy FEDETT SZÍN IS, amely kb. 100 fős rendezvény megtartására is alkalmas, valamint egy ARTÉZI KÚT is. Az itt élők biztonságáról mozgásérzékelős világítás, elektromos kapu, kamerarendszer, ill. riasztó is gondoskodik. Az ingatlan az 5-ös főútról két bekötő úton is megközelíthető, akár teherautóval is.  Ajánlom mindenkinek, aki igényes életminőségre vágyik távol a város zajától.IRÁNYÁR : 35 000 000,-FT/OH-kód: 80805/ Irodánk szolgáltatásai közöt banksemleges tanácsadás és ingyenes hitelügyintézés segíti ingatlanügyei intézését.Álmai megvalósításához kivitelező partnereink gyors,  ingyenes árajánlattal segítik az esetleges átalakítást, vagy felújítást.Jogi képviselőnk tanácsadással ill. a szükséges szerződések elkészítésével könnyíti meg ügyfeleink ingatlanügyeinek intézését. Bízza profikra ingatlanügyeit ! 

Balástyától, 7km-re az autópálya közvetlen közelében 14.690nm-es területen elterülő, mobilházzal is ellátott tanya eladó! A terület teljesen körbekerített és jó minőségű aszfaltozott úton elérhető!! Az autópálya közelsége miatt és a kerítésnek köszönhetően biztonságosnak mondható. A mobil ház 40nm-es, komfortos, konyhával, fürdővel, WC-vel ellátott. Nappali + 2 hálófülke található még benne, beépített bútorokkal. A területen található még Kb a 40-es években épített tégla lábazaton elhelyezkedő vályogból épült kb: 100nm-es belterületű tanyaépület, illetve több melléképület.Ezek helyiségektől és épületektől függően, kisebb, nagyobb, még nagyobb felújítást igényelnek. Az istállók, lovak vagy szarvasmarhák tartását is lehetővé teszik. Ha mégis mezőgazdaságban gondolkodik, a zöldségek és gyümölcsök tárolására az udvaron 12méter hosszú és 2,5 méter széles betonozott aljzattal és betonozott oldalfalakkal rendelkező 1,5méter mélységű verem épült.Fúrt kút van és hozzá víztisztító berendezés, ezáltal bevizsgáltan is ivóvíz minőséget kapunk.Elektromos ellátottsága: III fázis.Natura 2000-es Terület.A terület felosztása:Kivett lakóház, udvar, gazdasági épület: 3.130 nmSzántó: 9.042 nmLegelő:2.518 nmA terület aranykorona értéke: 9,9 AKAz ingatlan mobil ház nélkül: 3,5MFtMobil házzal együtt: 5,9MFtAmennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és személyesen is megszeretné tekinteni, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Balástya külterületén (Őszeszék) található 4711 m2-es tanyakomplexum eladó.A főépület 100 m2-es, 2 szoba+nappalis, jó állapotú, vályog építésű, konvektoros fűtésű, hidroforos, 3 fázisú.A melléképület (1994-ben épült) konyhából, kamrából és pincéből áll, szintén konvektoros fűtésű,. A végében zárt helyiség található, tipikus tanyasi terasz oszlopokkal.A régebbi melléképületben nyári konyha, 2 istálló, zárt garázs, csirke-disznóól található.Ezenkívül gabonatároló, tűzifa tároló, góré, és gémes kút is van a területen.Az udvar füvesített.A főépület adatai: 1. szoba mérete: 4 x 5.20m, 2. szoba mérete: 4.30 x 4m, konyha: 3,60 x 3,70m,kamra: 2 x 2,30m, fürdőszoba:1,40 x 2,30m, előszoba vagy nappali: 6,70 x 3,10m. Melléképület adatai:1. konyha: 3,30 x 4,50m, kamra: 1,7m x 1,7m, előtér a pincéhez: 1,7 x 2,6m,pince: 4,40 x 4,40m, tároló a végén: 3,40 x 3,00m, előtte a terasz rész: 3 x 13,5m Gabonatároló és fás: 5 x 3,90m és 2,90 x 3,90mNagy melléképület: ólak:3 x 4 m, 2 x 4 m, 2,5 x 4m, Garázs: 4 x 4 m,ólak a végében: 4 x 4m, 5,20x4m. A terület alkalmassá tehető falusi turizmus-vendéglátásra,( állatfarmnak) is a Őszeszéki tó , és az M5 autópálya közelsége miatt . Az aszfaltos út kiépítése hamarosan ( uniós pályázat) elkezdődik a tanyát összekötő főúttal.A tanyával együtt igény szerint termőföld és gyep-legelő is ( 8 Ha) további egyeztetés után vásárolható.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Balástyától, 7km-re az autópálya közvetlen közelében 14.690nm-es területen elterülő, mobilházzal is ellátott tanya eladó! A terület teljesen körbekerített és jó minőségű aszfaltozott úton elérhető!! Az autópálya közelsége miatt és a kerítésnek köszönhetően biztonságosnak mondható. A mobil ház 40nm-es, komfortos, konyhával, fürdővel, WC-vel ellátott. Nappali + 2 hálófülke található még benne, beépített bútorokkal. A területen található még Kb a 40-es években épített tégla lábazaton elhelyezkedő vályogból épült kb: 100nm-es belterületű tanyaépület, illetve több melléképület.Ezek helyiségektől és épületektől függően, kisebb, nagyobb, még nagyobb felújítást igényelnek. Az istállók, lovak vagy szarvasmarhák tartását is lehetővé teszik. Ha mégis mezőgazdaságban gondolkodik, a zöldségek és gyümölcsök tárolására az udvaron 12méter hosszú és 2,5 méter széles betonozott aljzattal és betonozott oldalfalakkal rendelkező 1,5méter mélységű verem épült.Fúrt kút van és hozzá víztisztító berendezés, ezáltal bevizsgáltan is ivóvíz minőséget kapunk.Elektromos ellátottsága: III fázis.Natura 2000-es Terület.A terület felosztása:Kivett lakóház, udvar, gazdasági épület: 3.130 nmSzántó: 9.042 nmLegelő:2.518 nmA terület aranykorona értéke: 9,9 AKAz ingatlan mobil ház nélkül: 3,5MFtMobil házzal együtt: 5,9MFtAmennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és személyesen is megszeretné tekinteni, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: