Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Home&People azonosító: #7421 Vadregényes Balástyai tanya eladó!A 137 négyzetméter területű ház 1996-ban épült. Az épületben lépve tágas előszoba, nappali, konyha fogad, illetve 3 szoba, konyha és fürdőszoba található.  A ház vegyes falazatú: téglából és vályogból készült, fa nyílászárók és cseréptető védi a lakóteret. Áram és víz bevezetve, a fűtés kályhával megoldott.A belső tereket az új tulajdonos már ízlése szerint alakíthatja, újíthatja és berendezheti. A homlokzat és a kert, udvar is rendezésre vár.A ház 3570 négyzetméteres telken helyezkedik el, és ehhez kapcsolódik egy 3890 négyzetméteres szántó.Így gazdálkodás is folytatható a tanyán. A tanya jó elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető, hiszen főút mellett épült fel. Az ingatlan azonnal beköltözhető.Aki csendre és nyugodt környezetre vágyik, kihagyhatatlan lehetőség.  Irányár: 8 300 000 mFt H&P azonosító: #7421Hívjon bizalommal!  Lukács János 06 30 503 8483 Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!http://homeandpeople.hu

Balástyán a régi 5-ös út mellett gazdálkodásra kiválóan alkalmas tanyát és szántóterületet kínálok eladásra. Maga a lakóház és a hozzá tartozó udvar hűen tükrözi az alföldi tanyavilág elosztását, elrendezését. A lakóépület 73 nm-es, 3 szobával, konyhával, kamrával, előszobával és felújításra szoruló fürdőszobával rendelkezik, a tanya vályogból épült. Az épület fűtését cserépkályha biztosítja.  A tanyához tartozik egy 1,5 ha szántó is amely jelenleg is művelés alatt áll és folyamatosan gondozzák. A tanyába az ipari áramot is bevezették.Az udvaron a melléképületek felújításra szorulnak. Az udvarban található egy ásott kút valamint egy víztározó amely alkalmas öntözésre is. A műúttól mindössze 200 méterre található.Iár.: 6.95 M Ft Home & People Ingatlanazonosító: 271Bővebb információkért hívjanak bizalommal.A kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani a Home and People  Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek. Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

SZEGEDTŐL 20 KM-RE BALÁSTYÁN ELADÓ ez az IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ,, TELJESEN FELÚJÍTOTT 250NM ALAPTERÜLETŰ ,5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS , SZAUNÁVAL ellátott, gyönyörű parkkal rendelkező, könnyen megközelíthető  KÚRIA. A rusztikus hangulatot árasztó falak között modern gépészet, és egyéb technikai felszereltség biztosítja az ott élők kényelmét. A házba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, innen közelíthető meg a 72 nm-es hatalmas nappali, ill. a vele szemben elhelyezkedő két 20 nm alapterületű szoba. Innen továbbhaladva egy széles folyosón keresztül jutunk el a további két szobához, a tágas fürdőszobákhoz,a finn szaunához, ill. a 21 nm alapterületű konyha-étkezőhöz, amelyből közvetlenül megközelíthető a hangulatos fedett terasz. A minden igényt kielégítő kúria több fűtési rendszerrel is rendelkezik, modern gázkazán ill. vegyes tüzelésű kazán is biztosítja a meleget a szobákban lévő cserépkályhák és kandalló mellett, a ház meleg víz ellátásáról pedig 2 db hőtárolós gázmelegítő gondoskodik. A nappali és a többi szoba parketta burkolatú, ezekben radiátorok kerültek felszerelésre, míg a többi helyiség járólappal burkolt, ezekben padlófűtés biztosítja a meleget. A teljes felújítás részeként hőszigetelt dupla üvegezésű nyílászárók kerültek felszerelésre. Az ingatlanhoz teljes egészében körbekerített 6000 NM ALAPTERÜLETŰ TELEK tartozik, egy szintén 6000 NM ALAPTERÜLETŰ ERDŐVEL együtt. A telken található TÖBB SZINTÉN FELÚJÍTOTT MELLÉKÉPÜLET is, amelyek több célra is használhatók, akár garázsnak, műhelynek vagy tárolónak is kiválóak. A házhoz tartozik még egy FEDETT SZÍN IS, amely kb. 100 fős rendezvény megtartására is alkalmas, valamint egy ARTÉZI KÚT is. Az itt élők biztonságáról mozgásérzékelős világítás, elektromos kapu, kamerarendszer, ill. riasztó is gondoskodik. Az ingatlan az 5-ös főútról két bekötő úton is megközelíthető, akár teherautóval is.  Ajánlom mindenkinek, aki igényes életminőségre vágyik távol a város zajától.IRÁNYÁR : 35 000 000,-FT/OH-kód: 80805/ Irodánk szolgáltatásai közöt banksemleges tanácsadás és ingyenes hitelügyintézés segíti ingatlanügyei intézését.Álmai megvalósításához kivitelező partnereink gyors,  ingyenes árajánlattal segítik az esetleges átalakítást, vagy felújítást.Jogi képviselőnk tanácsadással ill. a szükséges szerződések elkészítésével könnyíti meg ügyfeleink ingatlanügyeinek intézését. Bízza profikra ingatlanügyeit ! 

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: