Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 112018-as referencia számú, BAKONYSZOMBATHELYI, 168 nm-es CSALÁDI HÁZ.A BAKONYSZOMBATHELYI ELADÓ CSALÁDI HÁZ jellemzői:- csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el- vegyes falazatú, az eredeti ház az 50-es években, vályogból és téglából épült- 2004-ben téglából hozzáépült a nappali, a fürdőszoba és a kamra- nettó alapterülete 129 nm- elrendezését tekintve az ELADÓ CSALÁDI HÁZban egy nappali, egy tágas konyha, 3 szoba, egy fürdőszoba, és egy kamra található- a tető 2007-ben felújításra került, egyik felén a tetőgerendákat és a léceket is kicserélték, az egész tető új cserepet kapott- a fűtés jelenleg 2 cserépkályhával megoldott- a gázcsonk az udvarban van, gázfűtés beköthető- az ELADÓ CSALÁDI HÁZ 2403 nm-es telken helyezkedik el- a telek első része udvarnak lekerített, a hátsó részen állattartásra alkalmas épületek találhatóak, illetve gyümölcsfákkal beültetett, gazdálkodásra megfelelő- az ELADÓ CSALÁDI HÁZhoz egy fedett kocsi beálló, és melléképületek tartoznak- kizárólag irodánk kínálatábanAmennyiben a 112018-as referencia számú ELADÓ CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, kérem, keressen a 0670/615-6938-as telefonszámon, vagy az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címen.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

FIGYELEM! ÁRCSÖKKENTÉS!!! ÚJ ÁR 6,3M FT!!!!!ÜZLETHELYISÉG ÉS CSALÁDI HÁZ - kettő az egyben. Komáromi ingatlaniroda eladásra kínálja a 102088-as számú családi ház és üzlethelyiségét BAKONYSZOMBATHELYEN . A BAKONYSZOMBATHELYI CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG jellemzői: - 2749m2-es telek- 247 m2-es lakótér, melyből 110m2-es az üzlethelyiség, a családi ház pedig 137m2- tégla építésű falazat- cserép fedés + lapos tetős rész- homlokzati nyílászárók fából és műanyagból készültek- közművek: ipari áram, csatorna és vezetékes víz- az udvaron ásott kút és egy mély fúrású kút található- a ház alatt 30m2-es pince is helyet kapott- bővítési vagy átépítési lehetőség adott- Település és környékéről:BAKONYSZOMBATHELY a Bakony hegység északi lankáin, Komárom-Esztergom megye déli csücskén helyezkedik el. Közepes nagyságú dunántúli település, lakóinak száma 1500 fő körül mozog. BAKONYSZOMBATHELY község Komárom-Esztergom megye délnyugati részén terül el, a Súr-Bakonyalja tájegység része.Tágabb környezete Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Fejér megyékkel határos. Peremvidéknek tekinthető, mivel északról a Kisalföld, a Bársonyosi dombvidék, keletről a Móri-árok, délről a Bakony hegység határolja. A kisbéri kistérség 17 települése közé tartozik, a kistérségen belül központi elhelyezkedésű.A falu településszerkezetét tekintve lineáris elhelyezkedésű, 5,2 km hosszúságú, családiházas beépítettségű. Közterei, utcái gondozottak, sok virág és gondozott zöldfelületek díszíti a települést. A község több mint 10 éve indul a "Virágos Magyarországért" mozgalomban, 2011-ben különdíjat nyert. Külterületén helyezkedik el Feketevíz-puszta és Gelegenyés-puszta .A község az M1-es autópályától Győr, illetve Komárom kijáratot figyelembe véve 25-30 percre, a 81-es és a 13-as autóúttól pedig pár kilométerre van. Megközelíthetõ autóbusszal és vonattal is. A településtől kb. 35-45 km-es körben helyezkedik el Győr, Pápa, Veszprém , Székesfehérvár, Tata, Tatabánya és Komárom . Kedvező fekvése egyszerre biztosítja a csendet és a nyugalmat, ugyanakkor könnyen és gyorsan bejárhatóak innen a Dunántúl idegenforgalmi központjai, látványosságai.A környékre látogatók a vadász, horgász, kerékpározó, túrázó szenvedélyüknek egyaránt hódolhatnak. A Feketevízpusztai-tavak természetvédelmi területe, érintetlen erdeivel, értékes vad- és madárállományával, igazi kikapcsolódási lehetőséget kínál a kirándulóknak.A község területén kellemes sétákat tehetünk, botanikai ritkaságokban gyönyörködhetünk a volt Esterházy uradalom kastélyparkjában.A Táncsics-túra útvonala mellett Bakonyszombathelyről könnyen megközelíthető Csesznek, Zirc , vagy akár Pannonhalma.  Amennyiben a 102088-as CSALÁDI HÁZ, ÜZLETHELYISÉG , vagy bármely kínálatunkban lévő INGATLAN felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal. Dózsa AnettVezető értékesítő70/624-5786 Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.   - 

A komáromi Openhouse ingatlaniroda 96960 sz. hirdetésben  ELADÁS ra kínálja BAKONYSZOMBATHELY en lévő jó adottságokkal bíró CSALÁDI HÁZ at!Az ELADÓ BAKONYSZOMBATHELY i CSALÁDI HÁZ jellemzői:* 1955-ben épült tégla és kő építőanyagból * fűtése: cserépkályhás gázfűtése van radiátorokon történő hőleadással, külön használható csak a cserépkályha illetve * gázfűtéssel is üzemeltethető a fűtési rendszer * az eladó családi ház összközműves * csendes, nyugodt környezetben * Győr vonzáskörzetében helyezkedik el * nyílászárói fa és műanyag ajtó-ablakok * 2005-ben festési munkálatokat  végeztek az eladó családi házon kívül és belül * fúrt kúttal rendelkezik * udvarban garázs, nyári konyha, baromfi ól, sertés ól, garázs,  pince és egyéb tárolók találhatóak * ereszcsatornával rendelkezik * a szobai ablakokon redőny+reluxa található * a lakótér nagysága: 90 nm * a telek nagysága: 3914 nm * gyümölcsfái: őszi- és sárgabarack, mogyoró, dió, szilva, vilmoskörte * dísznövényei: rózsák, fenyőfák, tuják díszítik az udvarát Ár: 8,5 M FtAmennyiben a 96960-es számú BAKONYSZOMBATHELY i CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor, akár hétvégén is a 06 70 615 7722 telefonszámon Kissné Szilviát keresse !Vásárolna, de nincs rá keret? Díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állok rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: