Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ BADACSONYTÖRDEMICENA LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00474-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, BADACSONYTÖRDEMICI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált BADACSONYTÖRDEMICI CSALÁDI HÁZ jellemzői:A ház a 30-as években készült, 90 m2-es  kő ház, eredetileg nádtetős volt. 2000-ben kapott egy tégla építőanyaggal 1,0 méteres magasítást és cserép tetőzetet. A tetőtér beépített.A családi ház két részre osztott, külön bejárattal egy Hrsz-on, és címen szerepel. Az utcafronti része teljesen felújított a tetőcserével együtt. Alsó szinten a bejárati ajtón keresztül jutunk a konyha -étkező részbe.Egy kiépített lépcső visz fel a tetőtérbe. Belmagasság középen 2,3 méter.A tetőtérben 3 szoba, fürdő, külön WC és nyitott feljáró található. A felső részt gázkazánnal üzemeltetik, jelenleg nem használják.Az alsó szinten, található egy fürdő, külön WC, egymáson átjárva egy szoba és a ház végében egy konyha található.Az alsó szintet fűteni lehet gázzal, kandallóval és villannyal is. ( A villany szerelve van 380 V-al is.)Az ingatlanhoz, további ingatlant építettek amely külön helyrajzi számon szerepel.Közös földes bejárat vezet az udvarban, ahol három ház található.Az eladó ingatlanhoz tartozik az udvarban egy zárható garázs és mögötte egy kis tároló helyiség.Hangulatos kőház, ideális nyaraló, vagy két család részére ideális lakás,Amennyiben a 00474-es számú a LIDO HOME által kínált BADACSONYTÖRDEMICI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!A Balaton északi partján, Badacsonytól, Szigligettől 5 perc autóútra, Badacsonytördemicen ajánlom figyelmébe ezt a 100 éves parasztházat. A 80 cm-es, stabil kőfalazattal épült épület, amely alatt egy 300 éves borospince húzódik, 4628 négyzetméteres panorámás telken fekszik. A telken ásott kút és egy kerti pergola is található. A pincefelszerelés (fekvőprés, daráló, boroshordók stb.) a vételár részét képezik. A vezetékes vízzel, villannyal ellátott épület felújítás, modernizálás után hangulatos nyaralóvá alakítható."... s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke. ... egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak. "A tó lágy vize, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő bennünket már mind rabul ejtettek, magukhoz láncoltak Bízom benne, hogy most Önök következnek Badacsonynak szelleme van! Ha megállnak egy pillanatra, és csendben figyelnek, hallgatják az egykor itt vonuló vad kelta hordák zaját, a békés avarok mindennapjainak hangjait, a római szekerek zörgését. Valóban, ahogy az "Erre inni kell!" című könyvecskében írja a szerző:"Mert emberek jönnek-mennek a hegyen, életek életek után, a szellem azonban érintetlen marad. Megejtően szép, fenséges, adakozó, kifoszthatatlan és eltékozolhatatlan."KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Oláh László Tanácsadó A hét minden napján 9-20 óra között.

Kizárólag irodánkat bízták meg.A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601096-os BADACSONYTÖRDEMICI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált BADACSONYTÖRDEMIC CSALÁDI HÁZ jellemzői:- 1969-ben épült az egy szintes + részben alápincézett családi ház- a lakótér 128 nm, az udvar 1578 nm- összesen 4 szoba és egy tágas nappali van a házban- külön van a fürdőszoba (kád és zuhanyzó is) és a WC- eredeti fa nyílászárók - a tető anyaga pala + zsindely- a ház fűtését gáz  cirkó biztosítja- az ingatlanba a 220 mellett az ipari áram is be van vezetve- a vezetékes víz mellett, saját fúrt kút teszi lehetővé a gazdaságos öntözést- a házhoz számos melléképület tartozik: garázs, műhely, tárolók- a családi ház belső elrendezése ideális, középpontban a nappali- a lakótér 3 külön bejáraton keresztül érhető el- a szobák tágasak, világosak- az udvarról gyönyörű kilátás nyílik a Badacsony hegyre- a családi ház elhelyezkedése és kialakítása miatt nyaralónak, vállalkozás telephelyének vagy befektetésnek is ideálisAmennyiben a 601096-os számú a LIDO HOME által kínált BADACSONYTÖRDEMICI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: