Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

CasaNetWork 0779A CasaNetWork Balatonfüred eladásra kínálja kiváló tulajdonságokkal rendelkező külterületi telkét.A badacsonytomaji (Mk5 besorolású ) külterületi telek jellemzői:- 2 % -os beépíthetőség lehetséges a gyönyörű panorámás területen, a telek  nem osztható meg- az építés feltétele a 80 % szőlőműveléssel hasznosított terület megléte- a közművek a telekhatár közvetlen közelében találhatóak, bevezethetőek- ezen a területen a látványvédelmet kiemelten vizsgálni, és érvényesíteni kell- a beépíthető terület földfelszíni hasznos alapterülete legfeljebb 120 m2, a terepszint alatt legfeljebb 3%, legfeljebb azonban 200 m2,- a kertes övezetben a tájképi adottságokat és Balaton-felvidék népi építészeti hagyományait figyelembevevő épületek létesíthetők. Az építmény magassága a 3,5 métert, a homlokzatmagasság a 4,5 métert nem haladhatja meg. Az épületek a telekhatártól legalább 6 méterre helyezhetők el, az ingatlan látványban nem kitett részén. Az épület helyét elvi engedélyben kell meghatározni, a látványvédelem kiemelt érvényesítésével.- kerítés sövénykerítés vagy szőlőkordon lehet, továbbá sövénnyel takart vadháló is engedélyezhető- a tájképvédelmi szempontból kiemelt jelentőségű területen új épületek építése és a régi épületek felújítása, átépítése kizárólag a környezettel való összhangot bizonyító látványterv alapján lehetséges.  Amennyiben a CasaNetWork által kínált badacsonytomaji 0779-es számú építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

CasaNetWork 0742A CasaNetWork Balatonfüred eladásra kínálja kiváló tulajdonságokkal bíró, építési telkét.A badacsonytomaji ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:- a belterületi ( Vt-1 ) övezetben található 3971 m2-es telek egy helyrajzi számon szerepel, melyben egy különálló építési telek is található- ezen a területen a látványvédelmet kiemelten vizsgálni, és érvényesíteni kell- a Vt-1-es övezetben az előírások alapján,a helyi tájkarakternek megfelelő épülettömeggel,  építészeti részletmegoldásokkal, anyaghasználattal, és színezéssel kell kialakítani az új épületet- a kizárólag magastetővel létesíthető épületeken, a tetőhéjazat nem lehet fémlemezes fedés, bitumenes, zsindelyfedés, illetve palafedés megengedett- a legnagyobb beépítettség mértéke 40 %, építménymagasság 6 m, minimálisan kialakítható 1500 nm -, beépíthető teleknagyság 800 nm,- minimális új telekszélesség 20 m, minimális zöldfelület 30 %- a telek felső részéről balatoni panoráma tárul elénk, a közművek bevezetése könnyen megoldható- az épület kialakult illeszkedés alapján helyezhető elAmennyiben a CasaNetWork által kínált badacsonytomaji 0742-es számú építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Eladásra kínálok központi helyen Badacsonyörsön belterületi, panorámás telket A Balaton északi partján Badacsonyörsön ajánlom figyelmében ezt a csendes, nyugodt, csodálatos panorámával rendelkező 1616 négyzetméteres belterületi telket. A telek 15%-a beépíthető, minimum 65%-ba zöldövezetnek kell lennie, továbbá az épület homlokzat magassága nem haladhatja meg a 4,5 métert. A teleken egy fúrt kút is található. A telek a badacsonyi-öbölre valamint a Badacsony -hegyre néző panorámával rendelkezik. Közművek, villany,víz gáz,csatorna a telek határon kívül megtalálható. A part 6 perces sétával megjárható. A hosszan elnyúló Örsi hegy lejtőin fekvő település egy XIII. századi oklevélben szerepel először. Ugyancsak e század végén kezdett már részekre szakadni. Nagyörs vagy Boldogasszonyörs, Kisörs, Szőlősörs -tűnnek fel ebben az időben. Szőlősörs neve viszonylag későn, csak az 1500-as években bukkant fel, miután már a nemesek lakta Nagyörs (Boldogasszonyörs), Kisörssel együtt kivált a régi Örs területéből.1905 és 1910 között kezdte el telepíteni a hegy déli oldalán dr. Folly Gyula orvos a róla elnevezett arborétumot, amely Örs egyik nevezetessége.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Varga Krisztina Tanácsadó. A hét minden napján 9-20 óra között.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: