Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

MFt

Borászoknak a Káli-medence szívében! - Eladó Köveskálon szőlő. gazdasági épület  A Casanetwork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 163800266 számú, szőlő területet pincével Köveskál napsütötte dűlőin .A Köveskáli pince, szőlőterületek jellemzői:-      Panorámás szőlőterületek a Balatonra, Káli-medencére-      Balaton-felvidéki borvidéken, a Nemzeti Parkon belül helyezkedik el, a Fekete-hegyen, illetve Mezőmálon-      összesen 3ha mezőgazdasági szőlőkataszteri terület Köveskál környéki dűlőkön-      2 kisebb birtok a Fekete-hegyen (0,74 ha zengő, kékoportó szőlő, 0,46 ha zöldveltellini, olaszrizling a présháznál)-      Mezőmálon 0,7 ha 3 éves új telepítésű szürkebarát szőlő és 0,7 ha szőlő telepítési engedéllyel rendelkező földterület-      46 m2 alapterületű présház, pince, amelyben 1 szoba, előkészítő helység és 27 m2 -es pince található-      Villany a présháznál bevezetve, víz ciszternával, szállítással oldható meg-      a borászati felszerelések az ár részét képezik-      a festői környezetben a területek, a Fekete-hegyi rész köves, nehezen járható úton közelíthető meg Amennyiben a 163800266 számú köveskáli szőlő, gazdasági épület , vagy bármely kínálatunkban található szőlő, mezőgazdasági terület felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 20 378 3810 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollegám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork, nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk! 

+36 20 288-4Mutat

Mintha  festmény lenne...Balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 163800723 számú hegyesdi, festői környezetben lévő szántóját.A Hegyesden található terület jellemzői:a festői táj ölelte,  szántó besorolású terület különlegessége, hogy közvetlen tóparti elhelyezkedésűa szántó nem beépíthető, közművek nincsenek a közelben, mezőgazdasági besorolású, Natura 2000 (!) területa település nevét a vulkáni kúp hegyről, a “hegyes” hegyről kapta. A községet átszeli az Eger-patak, mely a régi időkben vízimalmokat hajtott, jelenleg 72 hektáros halastavat táplálja úton a Balaton felé. A környező hegyek idilli környezetet biztosítanak az itt lakók és idelátogató természetbarátok számára.a mezőgazdasági terület földes úton jól  megközelíthetőa termőföld hasznosítási kötelezettségére vonatkozó előírások: - a termőföld művelési ágának megfelelő termeléssel, illetve                                                                        - a termelés folytatása nélkül,  a talajvédelmi  előírások betartásával        Amennyiben a 163800723 számú szántó, vagy bármely kínálatunkban található mezőgazdasági terület, szőlő felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork, nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !

+36 20 288-4Mutat

A CasaNetWork Balatonfüred eladásra kínálja a 0823 sz kiváló tulajdonságokkal rendelkező külterületi telkét. A közigazgatásilag Badacsonytomajhoz tartozó (Mk5 besorolású) külterületi telek jellemzői: - 2 % -os beépíthetőség lehetséges a gyönyörű panorámás területen- az építés feltétele a 80 % szőlőműveléssel hasznosított terület megléte-a telken található egy 30 m2 pince,amely a szőlő feldolgozására szolgál.-a termő szőlő: rizling,szürkebarát,zweigelt, amely az idén 10 hektó bort adott- a közművek a telekhatár közvetlen közelében találhatóak, bevezethetőek-terep szint alatt 3% építhető .- a kertes övezetben a tájképi adottságokat és Balaton-felvidék népi építészeti hagyományait figyelembevevő épületek létesíthetők. Az építmény magassága a 3,5 métert, a homlokzatmagasság a 4,5 métert nem haladhatja meg. Az épületek a telekhatártól legalább 6 méterre helyezhetők el, az ingatlan látványban nem kitett részén. Az épület helyét elvi engedélyben kell meghatározni, a látványvédelem kiemelt érvényesítésével.- kerítés sövénykerítés vagy szőlőkordon lehet, továbbá sövénnyel takart vadháló is engedélyezhető- a tájképvédelmi szempontból kiemelt jelentőségű területen új épületek építése és a régi épületek felújítása, átépítése kizárólag a környezettel való összhangot bizonyító látványterv alapján lehetséges.  Amennyiben a CasaNetWork által kínált badacsonytomaji 0823-as számú építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!