Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Lido Home ingtalaniroda ajánlata.Szereti a nyugalmat? Itt biztosan megtalálja! Siófoktól 25 km-re, Tab mellett 3 km-re Bábonymegyeren kínálom Önnek ezt a kedves vidéki lakot.ÁRESÉS!!!Most 25.5MFt helyett 22.9MFt!!!-ért az Öné lehet! Hatalmas területen 11913 nm -en  fekszik az ingatlan. Nem is egy, hanem két házat kap ezen az áron, 90 + 60 nm lakótérrel! A régebbi épület 1950- ben épült téglából, melyet 2003-ban újítottak fel. Ekkor új burkolatokat kapott az ingatlan, mely cserép tetővel rendelkezik. A kiváló klímájú épületben lehetőség van a nyugodt pihenésre a forró nyári napokon is. Előszobája egybe van az étkezővel, a konyhának külön sarok lett kialakítva. Tágas, fényes nappalija alkalmas vendég fogadásra is. A ház ékessége a téli estéken halkan duruzsoló cserépkályha is itt kapott helyet. Hálószobája a ház csendes szegletében van, melyből a fürdőszobába van alkalmunk átlépni. A bútorok és a drapériák a tulajdonos kiváló ízlését dicsérik. Minden berendezési tárgy itt marad, Ön is élvezheti a házzal harmonizáló hangulatos tárgyakat! És ha nem mondtam volna egy 2010-ben épült teljesen külön álló házat is megkaphat, mely 20 méterre van az előbb leírt épülettől. Ez a házikó modern, fiatalos lélegzetvételű. Igényes és ízléses a berendezés, amely igény szerint az Öné lehet! 1 hálószoba, fürdőszoba, éléskamra és egy tágas étkező konyha szolgálja kényelmünket. A háznak két bejárata van, a hátsóról lehetőségünk van a teraszra kimenni. A dolgos hétköznapok fáradalmait kipihenhetjük egy jól behűtött vörös bor mellett a verandán üldögélve. Megnyugtató a csodás látvány mely a szépen gondozott kertre néz. Az udvaron termő gyümölcsfák (dió,alma,ringló,mandula) és örökzöldek is helyet kaptak.Több melléképület is rendelkezésünkre áll, melyek különböző funkciók ellátására alkalmasak. Csak az Ön képzelete szab határt ezen a csodás tájon!Amennyiben ez még mind  nem győzte meg úgy 2014-ben teljes külső szigetelést ( 10cm dryvit szigetelés ),új hőszigetelésű nyílászárókat,új ereszt,új tetőt (cserép),térkövezést,új spalettákat valamint mindkét házra kiterjedő riasztó rendszert kapott az ingatlan. Megközelítés aszfaltos úton, autóval és busszal is lehetséges.  Érdemes megnézni, UNIKUM a maga nemében!Amennyiben a 00342 számú a LIDO HOME által kínált BÁBONYMEGYERI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 418-1Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 00463-as számú BÁBONYMEGYERI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME SIÓFOK által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői:- BÁBONYMEGYER településen épült- 180m2-es családi ház, 4000m2-es telekke- A falu Siófok tól 20km -re található, Tab kistérségi központtól 3 km -re helyezkedik el. A tömegközlekedés nagyon jó, vonat és buszjárat óránként közlekedik Siófok és Kaposvár között. Nyugodt madárdalos falu, itt nyugodt an élhet a város zajától távol.- A teraszon át lépünk be a tágas előszobába, melyből nyílik a boltívvel elválasztott nappali-konyha-étkező egyben és a konyhához egy nagyméretű spájz is kialakításra került. Itt a földszinten található még két szoba, fürdőszoba és külön wc, valamint a nappali részből megközelíthető udvari terasz. Az előszobából mívesen kimunkált fa lépcső vezet fel az emeletre, ahol három szoba , melyből kettő szoba erkélyes , a közösségi életnek helyet adó hatalmas nappali, konyha-étkező és egy fürdőszoba kapott helyet.- A ház központi fűtésű, mely gáz illetve vegyes tüzelésű kazánnal üzemel, valamint kiegészítő fűtésként az alsó szinten cserépkályha is található.- Az udvar térkő burkolattal ellátott . A lakóépület udvar felőli részén kazánház, valamint dupla garázs található, továbbá állattartás céljára alkalmas melléképületek - A két generációs családi ház csendes, nyugodt környezetben barátságos szomszédok társaságában helyezkedik el- A lakás külső-belső megjelenése tükrözi tulajdonosainak kreatív ötleteit, ízlését- Jöjjön, nézze meg, bármikor nagyon szívesen megmutatom ezt a modern fiatalos családi fészket!Amennyiben a 00463-as számú a LIDO HOME által kínált BÁBONYMEGYERI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

 KIZÁRÓLAG A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!ELADÓ BÁBONYMEGYER TELEPÜLÉSEN ÖNÁLLÓ, 180M2-ES CSALÁDI HÁZ , 4000m2-es telekkel .A falu SIÓFOK tól 20KM -re található, TAB kistérségi központtól 3 KM -re helyezkedik el. A tömegközlekedés nagyon jó, vonat és buszjárat óránként közlekedik SIÓFOK és Kaposvár között. NYUGODT MADÁRDALOS FALU , itt NYUGODT an élhet a város zajától távol.A TERASZON át lépünk be a tágas ELŐSZOBÁBA , melyből nyílik a boltívvel elválasztott NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ egyben és a konyhához egy nagyméretű SPÁJZ is kialakításra került. Itt a földszinten található még KÉT SZOBA, FÜRDŐSZOBA ÉS KÜLÖN WC, VALAMINT A nappali részből megközelíthető UDVARI TERASZ. Az előszobából mívesen kimunkált FA LÉPCSŐ vezet fel az emeletre, ahol HÁROM SZOBA , melyből KETTŐ SZOBA ERKÉLYES , a közösségi életnek helyet adó hatalmas NAPPALI, KONYHA-ÉTKEZŐ ÉS EGY FÜRDŐSZOBA kapott helyet.A ház központi fűtésű, mely GÁZ ILLETVE VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁNNAL üzemel, valamint kiegészítő fűtésként az alsó szinten CSERÉPKÁLYHA is található.AZ UDVAR TÉRKŐ BURKOLATTAL ELLÁTOTT . A lakóépület udvar felőli részén KAZÁNHÁZ , valamint DUPLA GARÁZS TALÁLHATÓ , továbbá ÁLLATTARTÁS CÉLJÁRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETEK .A KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ csendes, nyugodt környezetben barátságos szomszédok társaságában helyezkedik el.A lakás külső-belső megjelenése tükrözi tulajdonosainak kreatív ötleteit, ízlését.Jöjjön, nézze meg, bármikor nagyon szívesen megmutatom ezt a modern fiatalos családi fészket!HÍVJON BIZALOMMAL! SZERETETTEL VÁROM HÍVÁSÁT!INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE!HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA! VÁRJUK SZERETETTEL IRODÁNKBAN, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!   

Siófok Openhouse Ingatlaniroda kínálatából:Bábonymegyer-i,egyedi érzéseket adó,hangulatos,akár két generáció állandó lakhatását ,megélhetést biztosítóbirtok eladó!Kiváló lehet nyaralónak illetve befektetésnek is!-Lakótér:150nm (fő épület+vendégház,90nm + 60nm)-Telek:11913nm-Siófok kb 22km-Tab kb 3km-Két ingatlan található (90nm + 60nm)-A kiváló klímájú épületben lehetőség van a nyugodt pihenésre a forró nyári napokon is. Előszobája egybe van az étkezővel, a konyhának külön sarok lett kialakítva. Tágas, fényes nappalija alkalmas vendég fogadásra is. A ház ékessége a téli estéken halkan duruzsoló cserépkályha is itt kapott helyet. Minden berendezési tárgy itt marad, Ön is élvezheti a házzal harmonizáló hangulatos tárgyakat!A dolgos hétköznapok fáradalmait kipihenhetjük egy jól behűtött vörös bor mellett a verandán üldögélve. Megnyugtató a csodás látvány mely a szépen gondozott kertre néz. Az udvaron termő gyümölcsfák (dió,alma,ringló,mandula) és örökzöldek is helyet kaptak.Több melléképület is rendelkezésünkre áll, melyek különböző funkciók ellátására alkalmasak. Csak az Ön képzelete szab határt ezen a csodás tájon!Amennyiben ez még mind  nem győzte meg úgy 2014-ben teljes külső szigetelést ( 10cm dryvit szigetelés ),új hőszigetelésű nyílászárókat,új ereszt,új tetőt (cserép),térkövezést,új spalettákat valamint mindkét házra kiterjedő riasztó rendszert kapott az ingatlan.Megközelítés aszfaltos úton, autóval és busszal is lehetséges.  Érdemes megnézni, UNIKUM a maga nemében!Jöjjön,nézze meg és beleszeret!Hívjon bizalommal!06704181390    INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI KÖLTSÉG, INGYENES TANÁCSADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTTETÉSE! HITELFELVÉTELI ÉS BIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉG EGYEDI, KEDVEZŐ KONSTRUKCIÓKKAL KIFEJEZETTEN AZ OPENHOUSE ÜGYFELEI SZÁMÁRA!VÁRJUK SZERETETTEL IRODÁNKBAN, HÉTVÉGÉN IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: