Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAG AZ OTPIP KÍNÁLATÁBAN! TURA csendesebb részén, Budapesttől mindössze 30-40 percre, a KASTÉLY közelében kedvező áron eladó egy 99 nm-es, 2+2 szobás, összközműves, vegyes építésű, gáz-konvektor fűtésű, 1004 nm-es telekkel rendelkező, 1954-ben épült felújítandó, TEHERMENTES családi ház! Az ingatlan akár két generációnak is alkalmas, külön lakrész található az ingatlanban. Szilikát szerkezetű a konyha,fürdő-wc valamint az egyik kis szoba, téglaépítésű az egyik szoba, a többi helyiség pedig vert falból épült! A telek locsolása megoldott egy ásott kúttal, a fürdőben pedig szivattyúval. Éjszakai áram ugyancsak megtalálható az ingatlanban! Az ingatlan tökéletesen alkalmas az állatok tartására, az épület mögött található a baromfiudvar valamint egy tárolóhelyiség. Fűtése gáz-konvektor, mely megtalálható a két utcafronti szobában, valamint a konyhában és a fürdőben. A konyhában ugyancsak fűtésre alkalmas egy kisebb kályha, mely tökéletesen befűti az első lakrészt. Gáz-csatorna és a villany is be van vezetve! A telek 1004 nm-es, locsolása megoldott ásott kúttal. Szépen termő gyümölcsfák /sárgabarack, őszibarack/ és szőlőültetvények színesítik a gazdálkodásra kitűnően alkalmas kertet. Parkolási lehetőség az udvarban! A maradó ingóságok az ár részét is képezheti, amennyiben a vevő igényt tart rá. Tömegközlekedése nagyon jó, a buszmegálló az ingatlantól 3 percre megtalálható, iskola-óvoda, valamint orvosi rendelő és a kastély is csupán pár percre megtalálható az ingatlantól! Jöjjön, nézzük meg és tegyen rá ajánlatot! CSOK-hitel ügyintézését soron kívül vállaljuk!

NEM KELL NEKEM KARDHAL,HOGYHA ENYÉM KARTAL!Előfordulhat, hogy kardhalra nincs is olyan égető szüksége- no de Kartalon egy csodás ingatlanra!...a nagyközség 159 m-re fekszik tengerszint felett, így dagály, cunami nem fenyeget.Pest megye, Kartal település szélén (Aszódtól 6 km-re) csendes, aszfaltozott utcában kínálok megvételre egy vegyes falazatú, felújítandó állapotú 77 m2-es, 2+1/2 szobás, oldalhatárra épült felújítandó családi házat 1079 m2-es nagyságú telekkel.A ház helyiségei: szoba, félszoba, szoba (változó belmagasságú, könnyűszerkezetes), konyha, közlekedő, előszoba, kádas fürdőszoba, külön WC, tároló helyiség.A ház fűtése gázkonvektoros, az egyik szobában kis kályha van a kéményre kötve, melegvíz ellátása villanybojlerről megoldott. Az épület külső hőszigetelését megkezdték.A gázóra visszaszereltetése az új tulajdonosra vár.Az ingatlanhoz tartozó telek jelenleg kerítéssel van kettéválasztva és külön kapun keresztül közelíthető meg.A nagyobb telekrész hátsó részében közel 200 m2 területen könnyűszerkezetes, szintén oldalhatáron épült, beton padozatú felépítmények találhatóak, WC-vel, vízzel ellátva, melyek műhelynek, tárolónak kiválóan alkalmasak.A kertben szabadidős grillező-bográcsozó rész is kialakításra került, itt jöhetünk össze a barátokkal, és kezdődhet a BULI!...ezen kívül fúrt kút és gyümölcsfa is található.Az ingatlan üres, azonnal birtokba vehető! Ha ezen a környéken keres otthont családja részére, akkor ezt ne hagyja ki, ez az ingatlan sok lehetőséget rejt magában!Referenciaszám:M85836

Csendes, aszfaltozott zsák utcában, így átmenő forgalom nélkül eladó ez a 141 m2-es rendkívül jó állapotban lévő családi ház. Műszaki TartalomA ház 45-ös tömör téglából épült tartó falakkal és 10-es válaszfalakkal épült. A födém fagerendás, deszkázott, vakolt.A tető nyerges kialakítású, hornyolt cseréppel fedett, horganyzott acél ereszcsatornákkal.A homlokzat vakolt, kőporral színezett.A fa nyílászárók két rétegű hőszigetelt üveggel készültek.A szobákban hajóparketta, padló és padlószőnyeg a burkolat, a vizes helyiségekben járólap.A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. A helyiségekben külön állítható termosztát van felszerelve a fűtőtestekre. A ház központi helyén egy hangulatos fatüzelésű kályha lett beépítve, ami jelentős mértékben rásegít a fűtésre a téli hónapokban. A Telek összesen 1394 m2, mely ketté osztható, mivel két utcára nyílik. A közművek a telek két végében külön-külön találhatók, így szétosztás esetén az új ingatlant rá lehet kötni. Parkolás: fedett garázsban, melyből rögtön be lehet menni a házba. De természetesen lehet az udvaron is vagy a ház előtt parkolni. Helyiségek:Előszoba 28,6 m2, garázs 22,4 m2, étkező 13,5 m2, konyha 9 m2, kamra 3,6 m2, fürdőszoba 7,5 m2, 4 db szoba 9 m2, 5,8 m, 24 m2, 18 m2.Egyéb:A házhoz tartozik egy 34 m2-es tároló helyiség is. Az udvarban fúrt kút amiből bőséggel lehet locsolni. A kertbe elektromos kapun keresztül lehet autóval beállni. Mozgásérzékelők vannak a házban. Az esővíz elvezetés a ház hosszanti oldalán lett megoldva. Közlekedés:A vasútállomás 15 perc gyalog, busz 5 perces séta.A közelben két tannyelvű óvoda, iskola található. Körzeti orvos két utcányira.Okj-s ingatlanközvetítői végzettséggel rendelkezem. Főleg Erdőkertesen és annak 30 km-es vonzáskörzetében segítem az Eladók és Vevők zökkenőmentes ingatlan adás-vételét.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!