Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó családi ház és a hozzátartozó apartman, Ásványrárón.Eladásra kínálok Szigetköz szívében egy 70 m²-es alapterületű tégla építésű családi házat és a hozzátartozó 60 m²-es apartman házat. Az ingatlan Győrtől 20 km-re, Mosonmagyaróvártól 17 km-re található. A táj és környék sokféle kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget biztosít a pihenni vágyóknak. A szomszédos Lipót község, meleg vizes termál-, gyógy- és élményfürdőjével várja a vendégeket. A Dunán - a falutól 1 km-re - csónakázási, horgászati és vadászati lehetőségek közül lehet választani. Az összkomfortos családi ház, téglaépítésű 1968-ban épült. Az egy szintes lakásban egy tágas nappali,-étkezővel, két szoba, konyha, illetve fürdőszoba került kialakításra. A lakáshoz tartozik három melléképület, amely garázs funkciót tölt be, illetve egyéb holmik tárolására tökéletes biztonságot nyújthat. A ház fűtését és melegvízellátását gázkazán biztosítja. A melléképületekkel szemben megtalálható egy fúrt kút, illetve egy füstölő. A telek alapterülete 1234 m²-es. Az udvaron kialakításra került egy különálló apartman ház, amely két szintes, és teljesen alápincézett, a földszinten egy szobát, egy fürdőszobát és egy kis főző helyiséget találhatunk, a tetőtérben pedig ugyan ezeket a lehetőségeket vehetjük igénybe. A kis apartman ház a falusi turizmus keretein belül szállásadási lehetőségre is alkalmas. A ház és a hozzátartozó apartman, akár két generáció kényelmes együtt élésére is lehetőséget ad.

Szigetköz kedvelt településén, Ásványrárón eladó könnyűszerkezetes családi ház!A 2000-ben épült ingatlan kiváló állapotban van, minőségi anyagok felhasználásával, igényesen kivitelezett!A tetőtér és a falak szigetelve vannak, a vázszerkezet fagerenda, 2 db Leier kémény is megépítésre került.A fűtésről cirkó kazán gondoskodik, a nappaliban egy működő kandalló teszi hangulatossá a lambériával díszített hatalmas teret.A tetőtérben 3 szoba és egy beépítetlen fürdőszoba lett kialakítva, a felvezető lépcső szépen kidolgozott fából készült.A konyha kellemes méretű, praktikusan kivitelezett, a körül ölelő ablakoknak köszönhetően az étkező rész természetes fényben úszik.A helyiségekben a burkolatok egységesek, a szobákban új laminált padló lett az idei évben lerakva.A jó minőségben kivitelezett kovácsoltvas kerítés szép dísze az utcafrontnak.A lakóház mögötti részen megépítésre került egy könnyűszerkezetes kis ház, amely számos lehetőséget kínál.Kialakítható műhelynek, fodrász vagy szépészeti szalonnak, de akár lakóháznak is kiválóan alkalmas.A befejezésére meglévő tervek vannak, igény és megegyezés esetén átadásra kerülnek. A telek kellemes méretű, az udvar szépen parkosított, a bejáró és a kis házhoz vezető rész is igényesen térkövezett!A területen található egy fúrt kút és egy csodás kis szökőkút is.A ház megegyezés szerint birtokba vehető, jelentősebb költségek nélkül beköltözhető!Ajánlom mindenki számára ezt a remek ingatlant, családosok számára és több generációnak is kiválóan alkalmas!Használja ki most az alkalmat és legyen Ön és családja a boldog tulajdonosa ennek az ingatlannak!Lemaradni róla nem érdemes, hiszen itt megvalósíthatja minden elképzelését!Keressen bizalommal!

Szigetközben, Győr és Mosonmagyaróvár között félúton, Ásványrárón, Tűzoltó u. 16. sz. alatti,170 m2 területű családi ház, 1400 m2 területű telken eladó. A ház 1954-ben épült, a falszerkezet anyaga: kisméretű, égetett tégla. A tetőszerkezet sátortetős, piros palával fedve. A szobák hajópadló járófelületűek, falak belül festettek, tapétázottak. A konyha, éléskamra, fürdőszoba, WC, előszoba, folyosó mozaiklappal fedettek. A fürdőszoba, a WC és részben a konyha oldalfalai csempézettek, festettek. Az eredetileg nyitott tornác üveg beépítést kapott. A nagy alapterületű kamra könnyen lakhatóvá alakítható. A kamra mellet egy nagy, gazdagon felszerelt műhely található, amelyben kétállásos garázs is kialakítható. Az udvar végében pajta áll.A vezetékes víz, a szennyvízcsatorna, az elektromos áram be van vezetve a házba, a kábel-tv, a telefon, az internet, valamint a földgáz-vezeték a telek széléig került kiépítésre. A fűtés 3 db, szilárd tüzelésű, kandalló jellegű kályhákkal történik. A ház árában foglaltatik a kb. 5 éves tüzelésre elegendő, felvágott tűzifa. A telek és a ház alkalmas háztáji jellegű, haszonállatok tartására és növénytermesztésre, de igényes pihenőkert kialakítására is. A telken 16, az utcán, a telek előtt tovább 6 különféle, termő gyümölcsfa található. A ház ára bútorozottan és teljes háztartási felszereléssel, tűzifával, valamint a telek rendben tartásához szükséges gépekkel együtt értendő.A telek részben fagyalsövénnyel és drótkerítéssel, részben deszkapalánk-kerítéssel van körbekerítve. Az udvaron kerekes, ásott kút és szabadtéri, épített grillsütő is található.Irányár:13 millió forint. Érdeklődni lehet: +36 (20) 994-2334, vagy +36 (1) 2527-456 telefonszámon.

Szigetköz szívében, hangulatos Duna parti településen, festői szépségű környezetben található, vegyes funkciójú ingatlanegyüttes eladó. A Fogadó Győrtől 20 km-re, Mosonmagyaróvártól 17 km-re található. A táj és környék sokféle kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget biztosít a pihenni vágyóknak. A szomszédos Lipót község, melegvizes termál-, gyógy- és élményfürdőjével várja a vendégeket. A Dunán - a falutól 1 km-re - csónakázás, horgászati és vadászati lehetőségek közül lehet választani.Az épület 1991-ben épült, legfőképpen szállásadói célra alkalmas és ennek is van kialakítva. A rendkívül masszív beton alapzatra felépített, tégla és előregyártott beton építőanyagokból készült nagyszabású épület mindegyik szintje előregyártott vasbeton födémmel készült, szigetelése szintén megoldott. A műanyag nyílászárókkal ellátott épület fűtése gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt ellátott, a hőleadók lapradiátorok. A telek ideális mérete (1.139 nm) lehetővé tette 2 garázs és egy 80nm-es fedett gépjárműbeálló létrehozását is. A utcafronton helyezkedik el a 300 nm hasznos alapterületű fogadó, amelynek földszinti részén (160nm) egy 70nm-es vendéglátóegység (külön férfi, női mosdóval), hozzá kapcsolódóan étkező, konyha (zöldség és húselőkészítővel), raktár és számos tároló található. A folytatásaképpen egy kis garzon lakrész saját fürdőszobával is kialakításra került. Mindemellett egy közösségi helyiség is található, amely egyben reggeliztetőként is funkcionál. A felső szinten (140nm) jelenleg is üzemelő szálláshely, aktuálisan 14 vendégágy található (6 szoba + 3 fürdő/wc), de az emelet beépítésével tovább bővíthető: eleve ennek megfelelően készült és került kialakításra a tetőtér (simára betonozva, víz és csatorna kiállásokkal). A fogadóhoz hozzáépítve került kialakításra a tulajdonos lakrésze (60nm), amely jelenleg 3 szoba + konyha + 2 fürdő/wc és háztartási helyiségekből áll.Elsősorban egész évben külföldön munkát vállalóknak, de szezonálisan falusi turizmusban gondolkodóknak is ideális befektetés. Az ingatlan teljes berendezéssel, gépekkel, eszköszökkel együtt azonnal átvehető és folytatólagosan hasznosítható, de a jelenlegi funkciójától eltérően átalakítható egyéb más célokra (családi, vagy ipari felhasználási célokra). Az épületegyüttes egyben, vagy megosztva külön házrészként is eladó.Irányár: 21.900.000 Ft

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: