Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA ELADÁSRA KÍNÁLJA A 88896-OS AZONOSÍTÓ SZÁMÚ ALSÓPÁHOKI TELKET:ALSÓPÁHOKON, HÉVÍZTŐL 4 KM-RE 2025 M2 - ES, PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ . A Közművek kialakítására vonatkozó tervek jelenleg is folyamatban vannak, ha építkezni szeretne, vagy csak pénzét szeretné biztonsággal befektetni, érdemes a telek vásárlásában gondolkodnia. A telek  méretét tekintve ideális hétvégi ház, nyaraló, könnyűszerkezetes ház, mobil ház építésére, akár hangulatos mediterrán udvar kialakítására medencével is. A telek 30%-os beépíthetőségű, a maximális építménymagasság 3,5 - 5 m.Alsópáhok Hévíztől nyugatra elterülő település, észak - déli irányban, 4 km hosszan, a 75 -ös főút mellett. Keszthelytől 7 km távolságra található. A természet szerelmeseit kiépített kerékpár- és túraútvonalak, turisztikai látványosságok, a közelben gyógy-és élményfürdők várják.Ha Ön építkezne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor fenti telket mindenképpen ajánlom figyelmébe!Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal:06/70 6000 - 847Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk mindig Ön az első! 

+36-70-629-44Mutat

KIZÁRÓLAG A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA KÍNÁLJA ELADÁSRA A 88893-AS AZONOSÍTÓ SZÁMÚ, ALSÓPÁHOKI TELKET:ALSÓPÁHOKON, HÉVÍZTŐL 4 KM-RE 2020 M2 - ES, PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK  ELADÓ . A Közművek kialakítására vonatkozó tervek jelenleg is folyamatban vannak, ha építkezni szeretne, vagy csak pénzét szeretné biztonsággal befektetni, érdemes a telek vásárlásában gondolkodnia. A telek méretét tekintve ideális hétvégi ház, nyaraló, könnyűszerkezetes ház, mobil ház építésére, akár hangulatos mediterrán udvar kialakítására medencével is. A telek 30%-os beépíthetőségű, a maximális építménymagasság 3,5 - 5 m.Alsópáhok Hévíztől nyugatra elterülő település, észak - déli irányban, 4 km hosszan, a 75 -ös főút mellett. Keszthelytől 7 km távolságra található. A természet szerelmeseit kiépített kerékpár- és túraútvonalak, turisztikai látványosságok, a közelben gyógy- és élményfürdők várják.Ha Ön építkezne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor fenti telket mindenképpen ajánlom figyelmébe!Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal:06/70 6000 - 847, vagy keresse fel honlapunkat a www.balatonboglar.hu oldalon.Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészítése! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!NÁLUNK MINDIG ÖN AZ ELSŐ! 

+36-70-629-44Mutat

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK ALSÓPÁHOKON! ALSÓPÁHOK DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ, KÖZKEDVELT KÖRZETÉBEN, NEMESBOLDOGASSZONYFÁN ELADÁSRA KÍNÁLUNK EGY REMEK ÉPÍTÉSI TELKET!-1068 nm területű 5%-os lejtéssel bíró szabályos téglalap alakú telek-30%-os beépíthetőség-víz, gáz, csatorna, gáz pedig az utcában -örökpanoráma a Keszthelyi-öbölreAz Alsópáhok elnevezés csak 1622-től ismeretes, a korábbi írásos emlékekben mint „Hosszúpáh” szerepelt.Szórványos régészeti leletek bizonyítják, hogy a terület már az őskorban is lakott volt. Kerültek elő leletek a rézkorból, bronzkorból, a kora vaskorból, megtalálhatók a vonaldíszes kerámia népének és a péceli kultúrának a nyomai. 2009-ben a Hévízdombon a 76-os számú főút építésekor több kor embereinek nyomait találták meg.[3]Szintén régészeti leletekből ismeretes a falu középkori, Szent Margit tiszteletére szentelt román templomának helye, amelyet a források 1369-ben említenek először, de valószínűleg a 11. században épült. A templom 1778-ban pusztult el. Szintén elpusztult a területről ismert másik középkori templom, az 1354-ből való, Boldogságos Szűz tiszteletére szentelt templom, amelynek utolsó említése 1763-ból ismert. Ez a templom a Boldogasszony Páh, a későbbi Nemesboldogasszonyfa település temploma volt. Nemesboldogasszonyfa római katolikus templomát 1936-ban építették. 1969-től közös községi tanács székhelye lett, társközsége Felsőpáhok, majd 1977-től Nemesbük is. 1979-ben Keszthely térségét, így a falut is visszacsatolták Zala megyéhez. Az 1990-es évek végén leváltak a társközségek is, most önálló önkormányzata van.Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!Bánhegyi Renátaingatlan tanácsadó70/ 466 42 53

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBÓL!ELADÁSRA KÍNÁL IRODÁNK ALSÓPÁHOK-NEMESBOLDOGASSZONYFÁN EGY ÖRÖKPANORÁMÁS BELTERÜLETI 1160 M2-ES ÖSSZKÖZMŰVES ÉPÍTÉSI TELKET. KESZTHELY, HÉVÍZ ÉS KEHIDAKUSTÁNY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN ÍGY REMEK LEHETŐSÉG AZOKNAK AKIK ERREFELÉ KERESNEK TELKET.-nyugodt csendes környék-murvás út van a telek mellett-jó ár-érték arányAz Alsópáhok elnevezés csak 1622-től ismeretes, a korábbi írásos emlékekben mint „Hosszúpáh” szerepelt.Szórványos régészeti leletek bizonyítják, hogy a terület már az őskorban is lakott volt. Kerültek elő leletek a rézkorból, bronzkorból, a kora vaskorból, megtalálhatók a vonaldíszes kerámia népének és a péceli kultúrának a nyomai. 2009-ben a Hévízdombon a 76-os számú főút építésekor több kor embereinek nyomait találták meg.[3]Szintén régészeti leletekből ismeretes a falu középkori, Szent Margit tiszteletére szentelt román templomának helye, amelyet a források 1369-ben említenek először, de valószínűleg a 11. században épült. A templom 1778-ban pusztult el. Szintén elpusztult a területről ismert másik középkori templom, az 1354-ből való, Boldogságos Szűz tiszteletére szentelt templom, amelynek utolsó említése 1763-ból ismert. Ez a templom a Boldogasszony Páh, a későbbi Nemesboldogasszonyfa település temploma volt. Nemesboldogasszonyfa római katolikus templomát 1936-ban építették. 1969-től közös községi tanács székhelye lett, társközsége Felsőpáhok, majd 1977-től Nemesbük is. 1979-ben Keszthely térségét, így a falut is visszacsatolták Zala megyéhez. Az 1990-es évek végén leváltak a társközségek is, most önálló önkormányzata van.Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!Takács Tibor70/454-0469

A balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 88895-ös azonosító számú, alsópáhoki telket:ALSÓPÁHOKON, HÉVÍZTŐL 4 KM-RE 2367 M2 - ES, PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK  ELADÓ . A Közművek kialakítására vonatkozó tervek jelenleg is folyamatban vannak, ha építkezni szeretne, vagy csak pénzét szeretné biztonsággal befektetni, érdemes a telek vásárlásában gondolkodnia. A telek  méretét tekintve ideális hétvégi ház, nyaraló, könnyűszerkezetes ház, mobil ház építésére, akár hangulatos mediterrán udvar kialakítására medencével is. Beépíthetősége 30%, a maximális építménymagasság 3,5 - 5 m.Alsópáhok Hévíztől nyugatra elterülő település, észak - déli irányban, 4 km hosszan, a 75 -ös főút mellett. Keszthelytől 7 km távolságra található. A természet szerelmeseit kiépített kerékpár- és túraútvonalak, turisztikai látványosságok, a közelben gyógy- és élményfürdők várják.Ha Ön építkezne, ám az ideális helyszínt még nem sikerült megtalálnia, akkor fenti telket mindenképpen ajánlom figyelmébe!Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal:06/70 6000 - 847www.balatonboglar.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!Nálunk mindig Ön az első!  

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: