Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

5,000,000,-os ÁRENGEDMÉNY!! (44,900,000,- - ról 39,900,000,- -ra) Alcsútdoboz frekventált helyén, különleges adottságokkal rendelkező ingatlan eladó.A telken két épület áll, egy szépen karbantartott 1996-ban épített nettó 168 bruttó 212 m2-es családi ház és egy régi, pincés, nettó 50 bruttó 60 m2-es felújított öreg ház.Összesen így nettó 218 bruttó 272 m2 áll rendelkezésre.Két, akár három generáció együtt élése lehetséges itt.Az új ház szeretettel, gondossággal lett építve, minden szeglete az odafigyelést tükrözi - a kivitelezés minősége nagyon jó - bárhova nézünk különleges látványelemek ragadják meg a figyelmünket.Gondozott kerten át lépünk az előtérbe, ahonnan a kupolás konyhával egybe épített központi helyen álló, ebédlőt pillantjuk meg. A kandallós nappali egy légtérben van az ebédlővel, konyhával. A központi térből kétfelé ágazik el az épület.A ház két szárnyában elszeparált lakrészek találhatóak. Egy-egy hálószoba saját fürdőszobával, gardrobbal. A fiataloknak szánt részen alul játszó, tanuló szoba van és galériás a hálórész. Természetesen van külön háztartási helyiség.Fontos, hogy a kertbe minden szobából ki lehet lépni!Az öreg háznak saját konyhája, fürdőszobája van, az emeleten két szobával. Itt található a pince is. Akár saját vendégházként is funkcionálhat, alkalmas barátok fogadására, elszállásolására, de alkalmas falusi turizmus működtetésére is.(Egy házaspár az új házat is használhatja erre hiszen a két szárny remekül elkülönül egymástól)A kertben sose permeteztek, a biokertészkedést érdemes folytatni. A telek végében patak folyik.A fotók közé feltöltöttünk pár képet amiken a lakás egy korábbi bútorozási korszaka látható, ezekkel a képekkel szerepelt egy lakberendezési újságban.Munkaidő után, hétvégén és munkaszüneti napokon is hívhatóak vagyunk, ha nem tudjuk felvenni a telefont visszahívjuk! ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 129905

TATABÁNYAI Openhouse Ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 113637-ES REFERENCIA számú, ALCSÚTDOBOZI CSALÁDI HÁZAT. - Az 1989-ben épült  4.465 nm-es telken egy 129 nm-es családi ház található. - A földszinten 54 nm-es nappali amerikai konyhával, kandallóval, fürdő, kamra és gardrób került kialakításra- Az emeleten 3 szoba, fürdő és galéria található.- A ház fűtését gázkazán valamint kandalló biztosítja.- A családi ház Mátra Gázbetonból épült- A tetőfedés anyaga Bramac cserép- Újfajta minőségi fa nyílászárók.- Villany 3*20 A- Csatorna + 2 aknás emésztő- A ház szigetelése 5 cm-es Hungarocellel + Betonyt lappal megoldott. - FÚRT KÚT (28 m) szivattyúval. Teljesítmény: 5.3 m3 / óra. - BOROSPINCE, borozó helyiséggel 29 nm.- 3 LAKÓTERASZ örökzöldekkel, kerti bútorokkal, nyitott tűzhellyel, fatárolóval.- 22 db különböző korú, TERMŐ GYÜMÖLCSFA: Cseresznye, meggy, barack, mogyoró, körte.Garázs 45 nm mely 2 autó számára biztosít beállást, szerelő aknával, ipari árammal.A kertben található fatároló 15 nm és egy gyümölcstároló mely 8.5 nm. Amennyiben a 113637 -es referencia számú eladó CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a 06-70/624-5780-as telefonszámon.Meszner Kinga 06-70/624-5780Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Kollégám banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

 A lehetőségek tárháza!Kizárólag az Openhouse ingatlaniroda kínálatában tekintheti meg ezt a Fejér megyei ALCSÚTDOBOZON található felújított CSALÁDI HÁZAT , 95445-ös hivatkozási számmal. ALCSÚTDOBOZ Budapesttől 50, Székesfehérvártól 35 kilométerre fekvő 1500 lakost számláló község a Bicskei járásban. Nevezetessége a nagy múltra visszatekintő Alcsúti Arborétum.Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ 2626 négyzetméteres telken fekszik. Az ELADÓ CSALÁDI HÁZBAN a felújítás kiterjedt a villany és vízhálózaton túl, a nyílászárók , és a tetőszerkezet egészére is. A háztetőt minőségi Bramac cserepek borítják!Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ szinteltolással került kivitelezésre. A ház egyik részében találjuk a hálószobákat, a másik részben kapott helyet a nappali, konyha, és a mosdó. A hálószobák a nappaliból közelíthetők meg egy lépcsőn felmenve, vagy akár teraszról is.Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ fűtése gázkonvektoros. A ház része még a pince, de tárolásra, illetve kisállat tartásra alkalmas melléképületek is találhatóak. Gépkocsinkat szerelőaknás garázsban tarthatjuk.Amennyiben a 95445-ös számú családi ház felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását!Oláh KatalinTel.: 06/70-360-0069 Figyelem! Csak nálunk! Irodánk ingyenes tanácsadással és banksemleges hitelügyintézéssel várja ügyfeleinket CSOK és HITEL ügyben! További ingatlankínálatunkat megtekintheti a http://www.tatabanya.oh.hu weboldalon!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: