Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kedves leendő lakóm!Leírom rövid történetem: 2004 őszén láttam meg a napvilágot ikertestvéremmel, akkor költöztek be mostani gazdáim, akkor még csak fiatal házasként. Ők álmodtak meg engem. A két szintem összesen 180 nm. Az évek során bővült a család, sorra jöttek az új aprócska lakók, akik most a felső, tetőtéri szint 3 szobáját birtokolják, gazdáim pedig a negyediket hálószobát. Felső szintemen találsz még egy zuhanyfülkét wc-vel is, ha este lusta lennél lemenni már az alsó szintre, mert a legjobb sorozatodból vagy meccsedből egy percnél többet biztosan nem szeretnéd kihagyni.A ház asszonya az alsó szintemen lévő amerikai stílusú konyhában készíti nap mint nap a finomabbnál finomabb ételeket, melyből minden pillanatban figyeli, hogy a három apróság közül, akik körberollerezték már 20szor az alsó hatalmas nappalimat, természetesen a konyhát sem kihagyva, ki rosszalkodik, vagy szekálja a másikat:) A legkisebb csöppség birodalma ugyancsak az alsó szinten, egy játszó-szobának elnevezett helyiségben van, melyben megszámlálhatatlan mennyiségű kisautó, plüssállat, favonat, és még ki tudja mennyi kincs halmozódott fel az évek során. Mikor beköszönt a tavasz, és nem lehet már a lakásban maradni, mert annyira szépen süt a virággal teli teraszra a nap, előkerül a 600 nm-es udvar végén álló melléképületből a bicikli, hinta, csúszda, trambulin, nyáron pedig a minden udvar elengedhetetlen kelléke a felfújható medence, aminek a gumigyűrűje valahol mindig ereszt:) A ház asszonya ekkor sem veszti szem elől a rosszcsontokat, mert a konyhai ablakokból jól rálátni az egész udvarra.A ház urának autója, ugyancsak a telek végén lévő garázsban parkol.Mivel én is öregszem, rajtam is akadtak cserére váró dolgok, melyek munkálatai megtörténtek 3 évvel ezelőtt; kaptam új kazánt, új konyhabútort, szép laminált padlót az alsó szinten, új nyílászárókat, szép fürdőt.A kis lurkók egyre csak nőttek, és már iskolába , óvodába kezdtek járni, mely olyan közel van, hogy gyalog is el tudnak menni minden reggel.Gazdáim most megválnának tőlem. Ha megtetszettem, az alábbi számon eléred a ház urát, és egy ház-körbejáró-sétára, beszélgetésre várok minden leendő lakómat.

Parasztház eladó Öcsön,gyümölcsössel akár egy kisebb vendégházzal is .Éljen a természet közelében Öcsön , a festői szépségű Balaton felvidéken !A falu a Bakony hegység déli lejtőin található a Balaton felvidék egyik ékköve .A faluban kitűnő a szociális élet , a faluházban található rengeteg program miatt .Az itt élő emberek melegszívűek ,segítő készek,nagyszerű közösség .A faluban távolsági busz van , autóval 15 percre van a Balaton, 15 perc Ajka és Tapolca de Veszprém is csak 20 perc távolságra van .A ház 1838 -ban ( immár 178 éves ) épült,70 cm -es fallal, a tető kifogástalan állapotú vörösfenyő fa szerkezettel rendelkezik .Az ingatlan 100 nm -es 3 szobából , fürdőből és egy nagy étkező.konyhából áll .Található alatta két 30 nm -es pince is ,ezek rengeteg lehetőséget tartogatnak magukban .A komplett víz és villany felújítása megtörtént a mai kor igényeinek .Szobái hajópadló burkolattal rendelkeznek , amelyre a mester 100 év garanciát vállalt .Fürdője , előszobája és konyhája járólappal van burkolva.Közvetlen az épülethez épült egy 30 nm -es pajta , mely könnyen a házzal egybenyitható és szobává alakítható .Ezenkívül a ház része egy közel 100 nm alapterületű csűr is .A telek 7000 nm , nagyobbik része gyümölcsös .A gyümölcsös 300 m hosszan nyúlik el a háztól a Dörögdi medence széléig.Délnyugati fekvése és mikró klímájának köszönhetően kiváló dió , cseresznye , alma , körte, barack , szilva , stb. gazdag termést biztosít .Rendelkezik egy kúttal is melyben télen sem fagy be a víz, ezáltal medence kialakításához is tökéletes .A telek végében található egy kisméretű családi ház , mely akár vendégházként is üzemelhet.Ez akár a parasztházhoz hozzá vásárolható .Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal ! Segítek a teljes körű , gyors , rugalmas ügyintézésben !

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Értékesítésre kínálok Ajka-Padragkúton csendes, nyugodt környéken egy 2 szobás, 104 négyzetméteres családi házat 748 négyzetméteres rendezett telken. A telken a lakóház mellett egy nagy méretű garázs, és egy fatároló található. A ház fűtését cserépkályha biztosítja. A nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. Ajka 2 perc autóútra található illetve a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően busszal is ugyancsak 5 perc a városba jutni.Ajka a Bakonyt északi és déli részre osztó törésvonal mentén, a Dunántúli-középhegységben – egy nyugat felé nyitott félmedencében, a Balatontól 40 km-re – terül el. Északon Magyarpolány, délen Öcs és Halimba, nyugaton Kolontár és Devecser, míg keleten Kislőd és Úrkút a szomszédos települések. A várost könnyű megközelíteni, hiszen északon a 8-as főút határolja, és átszeli az ún. 20-as vasútvonal (Székesfehérvár–Szombathely). A település emellett a térség autóbusz-közlekedésének a csomópontja, közel 200 járatpárral. Több kis patak folyik át a városon: a Torna- és a Csinger-patak a belterületen, míg a Széles-víz, Csigere- és Polányi-patak a település határain. A városban mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó található.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Tóthné Marcona Szabina ingatlan Tanácsadó06-70-454-0498

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!