Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kedves leendő lakóm!Leírom rövid történetem: 2004 őszén láttam meg a napvilágot ikertestvéremmel, akkor költöztek be mostani gazdáim, akkor még csak fiatal házasként. Ők álmodtak meg engem. A két szintem összesen 180 nm. Az évek során bővült a család, sorra jöttek az új aprócska lakók, akik most a felső, tetőtéri szint 3 szobáját birtokolják, gazdáim pedig a negyediket hálószobát. Felső szintemen találsz még egy zuhanyfülkét wc-vel is, ha este lusta lennél lemenni már az alsó szintre, mert a legjobb sorozatodból vagy meccsedből egy percnél többet biztosan nem szeretnéd kihagyni.A ház asszonya az alsó szintemen lévő amerikai stílusú konyhában készíti nap mint nap a finomabbnál finomabb ételeket, melyből minden pillanatban figyeli, hogy a három apróság közül, akik körberollerezték már 20szor az alsó hatalmas nappalimat, természetesen a konyhát sem kihagyva, ki rosszalkodik, vagy szekálja a másikat:) A legkisebb csöppség birodalma ugyancsak az alsó szinten, egy játszó-szobának elnevezett helyiségben van, melyben megszámlálhatatlan mennyiségű kisautó, plüssállat, favonat, és még ki tudja mennyi kincs halmozódott fel az évek során. Mikor beköszönt a tavasz, és nem lehet már a lakásban maradni, mert annyira szépen süt a virággal teli teraszra a nap, előkerül a 600 nm-es udvar végén álló melléképületből a bicikli, hinta, csúszda, trambulin, nyáron pedig a minden udvar elengedhetetlen kelléke a felfújható medence, aminek a gumigyűrűje valahol mindig ereszt:) A ház asszonya ekkor sem veszti szem elől a rosszcsontokat, mert a konyhai ablakokból jól rálátni az egész udvarra.A ház urának autója, ugyancsak a telek végén lévő garázsban parkol.Mivel én is öregszem, rajtam is akadtak cserére váró dolgok, melyek munkálatai megtörténtek 3 évvel ezelőtt; kaptam új kazánt, új konyhabútort, szép laminált padlót az alsó szinten, új nyílászárókat, szép fürdőt.A kis lurkók egyre csak nőttek, és már iskolába , óvodába kezdtek járni, mely olyan közel van, hogy gyalog is el tudnak menni minden reggel.Gazdáim most megválnának tőlem. Ha megtetszettem, az alábbi számon eléred a ház urát, és egy ház-körbejáró-sétára, beszélgetésre várok minden leendő lakómat.

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Értékesítésre kínálok Ajka-Padragkúton csendes, nyugodt környéken egy 2 szobás, 104 négyzetméteres családi házat 748 négyzetméteres rendezett telken. A telken a lakóház mellett egy nagy méretű garázs, és egy fatároló található. A ház fűtését cserépkályha biztosítja. A nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. Ajka 2 perc autóútra található illetve a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően busszal is ugyancsak 5 perc a városba jutni.Ajka a Bakonyt északi és déli részre osztó törésvonal mentén, a Dunántúli-középhegységben – egy nyugat felé nyitott félmedencében, a Balatontól 40 km-re – terül el. Északon Magyarpolány, délen Öcs és Halimba, nyugaton Kolontár és Devecser, míg keleten Kislőd és Úrkút a szomszédos települések. A várost könnyű megközelíteni, hiszen északon a 8-as főút határolja, és átszeli az ún. 20-as vasútvonal (Székesfehérvár–Szombathely). A település emellett a térség autóbusz-közlekedésének a csomópontja, közel 200 járatpárral. Több kis patak folyik át a városon: a Torna- és a Csinger-patak a belterületen, míg a Széles-víz, Csigere- és Polányi-patak a település határain. A városban mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó található.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Tóthné Marcona Szabina ingatlan Tanácsadó06-70-454-0498

ELADÓ AJKA-PADRAGKÚTON CSENDES BARÁTSÁGOS KÖRNYÉKEN EGY HÁROM ÉS FÉL SZOBÁS CSALÁDI HÁZ!A ház 73nm, 756nm-es telken.Az ingatlan három szoba,egy félszoba,folyosó,konyha,kamra,fürdőszoba,wc elosztású. A ház melegéről gáz(cirkó) kazán gondoskodik.A nyári meleg ellen klíma is beszerelésre került.A nyílászárok hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. A tető is felújításon esett át. A telken a lakóház mellett egy nagy méretű garázs, és egy fatároló található.Az ingatlan zsákutcában található, gyermekekkel ideális választás.Pár perces sétára buszmegálló,bolt,gyógyszertár található. Ajka 2 perc autóútra található illetve a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően busszal is ugyancsak 5 perc a városba jutni.Ajka a Bakonyt északi és déli részre osztó törésvonal mentén, a Dunántúli-középhegységben ? egy nyugat felé nyitott félmedencében, a Balatontól 40 km-re ? terül el. Északon Magyarpolány, délen Öcs és Halimba, nyugaton Kolontár és Devecser, míg keleten Kislőd és Úrkút a szomszédos települések. A várost könnyű megközelíteni, hiszen északon a 8-as főút határolja, és átszeli az ún. 20-as vasútvonal (Székesfehérvár?Szombathely). A település emellett a térség autóbusz-közlekedésének a csomópontja, közel 200 járatpárral. Több kis patak folyik át a városon: a Torna- és a Csinger-patak a belterületen, míg a Széles-víz, Csigere- és Polányi-patak a település határain. A városban mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó található.

Ajka legfrekventáltabb részén, de még a belvárosban, csendes, nyugodt környezetben, kétszintes családi házat kínálunk eladásra. A házban, az alaprajzi elrendezés szerint, 5 szoba, 2 fürdőszoba, 2 konyha, fsz.-en nagy hall, emeleten külön étkező terasszal lett kialakítva. A földszinten külön helyiségekben van a hőközpont és a mosó-szárító. A szintek közötti közlekedést igényesen kialakított, tágas lépcsőház biztosítja. A garázsból közvetlenül lehet bejutni a lakásba. A főhomlokzati szobáknak parti rendezésére is alkalmas méretű terasza van, csodálatos rálátással a városra és a panoráma a közeli Somló hegyet és a Balaton felvidék hegyeit kínálja. A teraszos kert támfalába van beépítve a különálló pince. A ház kert felé néző fala és a kert támfala közötti terület zártan, téli kert szerűen beépített, fényáteresztő tetővel. A ház fűtése gázzal és/vagy vegyes tüzelésű kazánnal biztosítható rendkívül gazdaságosan, a külső falak hőszigetelésének és a korszerű nyílászáróknak köszönhetően. A ház a közelmúltban komplett felújításon esett át: víz-szennyvíz- villamos (3 fázis ) hálózat és részben a fűtési hálózat. Minden ablak redőnnyel ellátott. Az igényesen kialakított, zárt, részben pázsitos, részben térburkolatos belső udvar a kerti pavilonnal igazi pihenőhelynek alkalmas. A nem nagy méretű hobbikert részben pázsitos, részben veteményes kert. Az eladásra kínált ház akár 2 generáció kényelmes életfeltételeit is biztosítani tudja.

FIGYELMÜKBE AJÁNLOK AJKÁN A KÓRHÁZDOMBON EGY PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZAT!KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!A ház Ajka egyik legszebb részén, zöld övezetben, 10 percre a város központtól található. Ezt a takaros akár több generációnak is megfelelő családi házat azoknak ajánljuk, akik szeretik a nagy tereket , akiknél fontos hogy a család együtt legyen. A ház adottságai:-a ház 255 nm-én, két szinten 1 nappali,1 étkező, 5 szoba,gardrób, konyha,3 fürdőszoba, 1 kamra,kazánház került kialakításra-belső elrendezésének köszönhetően tágas, világos-belső kialakítása, a felújításhoz használt anyagok igényesek, hozzáértő kezek munkáját dicsérik-a szobák és a közlekedők laminált lappal, a többi helyiség járólappal fedett-a ház fűtését gázcirkó kazán illetve vegyes tüzelésű kazán amihez van egy 800l-es puffertartály biztosítja, de hangulatos cserépkályha is beépítésre került a nappaliban-a fűtésrendszer három éve lett felújítva. -a tető is teljesen megújult -műanyag hőszigetelt nyílászárok -a parkolás dupla garázsban biztosított-a kényelemről elektromos kapu, az esti kikapcsolódásról, pihenésről nagyméretű tetőterasz gondoskodik-az épület egy 1000 nm-es telken helyezkedik el, a hozzá tartozó udvar ápolt, gondozott, két tároló is kialakításra került-a tetőtér beépített,de a helyiségek nincsenek kialakítva ,ott még 100nm tér áll rendelkezésre-IDEÁLIS VÁLASZTÁS MIND ÁLLANDÓ LAKÁSNAK AKÁR KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS ILLETVE PANZIÓ KIALAKÍTÁSÁRA EGYARÁNT!-A TULAJDONVISZONYOK RENDEZETTEKHA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL!Tóthné Marcona Szabina0670-454-0498

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!