Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Modern lakás elosztás, magas műszaki követelményeket kielégítő szerkezet - eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS DUNAÚJVÁROSTÓL 15km-re Északra Kulcs községben. Az M6-os autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető BUDAPEST és PAKS is egyaránt. SZÉKESFEHÉRVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 102784-es számú TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT , egy dinamikus fejlődésen áteső településen, KULCSON . A környék rendelkezik szilárd burkolatú útpályával, térköves járdával, valamint közvilágítással. Az eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS ára tartalmazza az építési telket, a közműbekötést, a kerítést illetve a kocsi beállót. A KULCSI TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - Telekhányad: 200-300nm- A TÁRSASHÁZI LAKÁS 80nm-es illetve egy 15nm-es terasz tartozik hozzá- A nappaliban hűtő-fűtő típusú klíma- A nappali, étkező illetve a konyha padlófűtéses- Porotherm 30K okos tégla falazat- 8cm vastag Austrotherm külső szigetelés, 1,5 mm Revco vakolat- Kombi gázkazán, lapradiátoros hőleadással- Műanyag nyílászárók- Építési technológia A minősítéssel rendelkezik- Nyugodt kertvárosi környezet- Kialakított épített környezet- ÖN ALAKÍTHATJA, FORMÁLHATJA A SAJÁT ÉPÜLETÉNEK BELSEJÉT  Amennyiben a 102784-es számú TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely másik a kínálatunkban lévő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette az érdeklődését a 06-70-676-7645-ös számon hívjon bármikor. Vásárolna, de nincs rá kereket? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Modern lakás elosztás, magas műszaki követelményeket kielégítő szerkezet- eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS DUNAÚJVÁROSTÓL 15km-re Északra Kulcs községben. Az M6-os autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető BUDAPEST és PAKS is egyaránt. SZÉKESFEHÉRVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 102775-ös számú TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT , egy dinamikus fejlődésen áteső településen, KULCSON . A környék rendelkezik szilárd burkolatú útpályával, térköves járdával, valamint közvilágítással. Az eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS ára tartalmazza az építési telket, a közműbekötést, a kerítést illetve a kocsi beállót. A KULCSI TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - Telekhányad: 200-300nm- A TÁRSASHÁZI LAKÁS 70nm-es illetve egy 11nm-es terasz tartozik hozzá- A nappaliban hűtő-fűtő típusú klíma- A nappali, étkező illetve a konyha padlófűtéses- Porotherm 30K okos tégla falazat- 8cm vastag Austrotherm külső szigetelés, 1,5 mm Revco vakolat- Kombi gázkazán, lapradiátoros hőleadással- Műanyag nyílászárók- Építési technológia A minősítéssel rendelkezik- Nyugodt kertvárosi környezet- Kialakított épített környezet- ÖN ALAKÍTHATJA, FORMÁLHATJA A SAJÁT ÉPÜLETÉNEK BELSEJÉT  Amennyiben a 102775-ös számú TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely másik a kínálatunkban lévő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette az érdeklődését a 06-70-676-7645-ös számon hívjon bármikor. Vásárolna, de nincs rá kereket? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Modern lakás elosztás, magas műszaki követelményeket kielégítő szerkezet- eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS DUNAÚJVÁROSTÓL 15km-re Északra Kulcs községben. Az M6-os autópálya közelsége miatt könnyen megközelíthető BUDAPEST és PAKS is egyaránt. SZÉKESFEHÉRVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 102781-es számú TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT , egy dinamikus fejlődésen áteső településen, KULCSON . A környék rendelkezik szilárd burkolatú útpályával, térköves járdával, valamint közvilágítással. Az eladó TÁRSASHÁZI LAKÁS ára tartalmazza az építési telket, a közműbekötést, a kerítést illetve a kocsi beállót. A KULCSI TÁRSASHÁZI LAKÁS főbb jellemzői: - Telekhányad: 200-300nm- A TÁRSASHÁZI LAKÁS 76nm-es illetve egy 15nm-es terasz tartozik hozzá- A nappaliban hűtő-fűtő típusú klíma- A nappali, étkező illetve a konyha padlófűtéses- Porotherm 30K okos tégla falazat- 8cm vastag Austrotherm külső szigetelés, 1,5 mm Revco vakolat- Kombi gázkazán, lapradiátoros hőleadással- Műanyag nyílászárók- Építési technológia A minősítéssel rendelkezik- Nyugodt kertvárosi környezet- Kialakított épített környezet- ÖN ALAKÍTHATJA, FORMÁLHATJA A SAJÁT ÉPÜLETÉNEK BELSEJÉT  Amennyiben a 102781-es számú TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely másik a kínálatunkban lévő TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette az érdeklődését a 06-70-676-7645-ös számon hívjon bármikor. Vásárolna, de nincs rá kereket? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: