Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Megvételre kínálok Kulcs község csendes utcájában egy 210 m2-es kétszintes családi házat. Az ingatlan 873 m2-es telken fekszik. A parkosítása minden igénynek megfelelő-medencével felszerelt, szalonnasütő hellyel és kerti grillezésre alkalmas terasszal filagóriával-gyönyörűen parkosított udvarral rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik a kert végében megbújó vendégház, egy hűvös borospincével.A családi ház téglából épült és kőporos vakolattal rendelkezik. Tetőszerkezete is nagyon jó állapotban van. A pince szinten 1 kocsibeállóval rendelkező automata ajtós garázs, konditerem,szauna, mosókonyha és tárolóhelység található. Az utcafronti kerítés kovácsoltvasból készült automata kapunyitásal van megoldva.A lakószinten 18 m2-es konyha, 20 m2-es szoba, 8 m2-es hálószoba valamint egy hidromasszázskáddal felszerelt fürdőszoba, különálló mellékhelyiséggel található.Az emeleti szinten 2 db 8 m2-es félszoba és egy zuhanyzó-wc került elhelyezésre, valamint beépített szekrény, amelyek kívállóan alkalmasak tárolásra, vagy igény esetén a szobák megnagyobbíthatóak kisebb átalakítással -ezek kibontásával.Az ingatlan klímával és riasztóval felszerelt.A családi ház kitűnő adottságokkal rendelkezik kisgyermeket nevelő családok számára is.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez. Kedvezményes ügyvédi költséggel, energetikai tanúsítvány készítéssel,ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Több mint aminek látszikAdonyban, ami a 6-os számú főútról és az M6-os autópályáról is jól megközelíthető, és Budapesttől 25-30 perc távolságra helyezkedik el kínáljuk eladásra az 1173 négyzetméteres telken elhelyezkedő családi házat. A 133 négyzetméteres családi ház 55 centiméteres főfalakkal rendelkezik, lakóterülete 3 szobából 2 fürdőszobából, konyhából, étkezőből és egy különálló mellékhelyiségből áll.A nappali és fő hálószoba parketta padlózatú, fűtésükről egy újonnan rakott cserépkályha gondoskodik, a vendég/gyerekszoba pedig gázkonvektorral fűtött.A fő fürdőszobába, mely teljes felújításon esett át, egy akryl kád került beszerelésre, a vendégszobában található fürdős zuhanyzóval lett felszerelve.A vastag falak és a thermo-üveges nyílászárok lehetővé teszik az energiatakarékos fűtést.Óvoda, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőség, városközpont gyalogosan körülbelül 5 percen belül elérhető.Ha felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon, akár hétvégén is!A telefonban hivatkozzon az alábbi regisztrációs számra: H335490Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez.Kedvezményes Ügyvédi költséggel, Energetikai tanúsítvány készítéssel,Ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére a hét minden napján.

Referens: HKVE/73380VELENCE SZOMSZÉDSÁGÁBAN PUSZTASZABOLCSON, TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDIHÁZ, ÜZLETHELYISÉGGEL, TÁGAS GARÁZZSAL, KITŰNŐ LEHETŐSÉGEKKEL AKÁR VÁLLALKOZÁS ELINDÍTÁSÁRA IS!!!Csendes, állandó lakóházas övezetben, frekventált helyen kínálunk megvételre egy 1080m2-es körbekerített telken fekvő 3 szintes 150m2-es családi házat.Főbb jellemzői: 80’-as évek végén épült, összközműves, szigetelt téglaépítésű, palatetős (azbesztmentes), fa nyílászárókkal, plusz redőnyökkel felszerelt, fűtési lehetőségei gáz kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt.Helyiségei:Földszinten előszoba, közlekedő, étkező, konyha, kamra, 2db nagyszoba, fürdőszoba, wc, lépcsőház.Emeleten közlekedő, 2db hálószoba, dolgozó sarok, fürdőszoba, tároló. Az ingatlan szintjei teljesen elszeparáltak, így akár békés lakhatást is biztosíthat 2 generáció részére.Pince szinten (amely külső és belső lejárattal rendelkezik, alulról szigetelt, vízzel és villannyal is ellátott) tároló helyiségek és kazánház kapott helyet.A telken továbbiakban megtalálható kb. 25m2-es gázkonvektor fűtéses üzlethelyiség, kisebb konyhával, majd 100m2-es tágas műhely (beton aljzatú, vasszerkezetű, lemezborítású) szerelő aknával, közel 50m2-es fedett előtetővel. A telek hátsó részén továbbiakban tároló helyiségek, ólak.Ha felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését telefonon vagy e-mailben a hét bármely napján!

Pusztaszabolcs vasútállomáshoz közeli csendes kis utcájában eladásra kínálunk 70.7 négyzetméteres 3+1 félszobás, nyári konyhás családi házat. Az 1960-as években téglából készült ingatlan 1000 négyzetméteres saroktelekre épült, mely jelenleg megosztás alatt áll, így a hozzá tartozó telekrész 498 négyzetméter. A ház tetőszerkezetének javítása megtörtént, hibás gerendák kicserélésre kerültek, új lécezést és fóliát kapott a szerkezet. Az ingatlan fűtését lap és vasradiátorokon keresztül cirkó rendszerben működő gáz és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, energia megtakarítási szempontból az összes nyílászáró cseréje 2016 év végén a legmodernebb hő és hangszigetelő műanyagra megtörtént. A vízvezeték rendszer karbantartása és cseréje megtörtént, míg a villanyhálózaté folyamatban van. A házhoz tartozik 13 négyzetméteres nyári konyha, azonban a ház verandájában a konyhahelyiség kialakítása megtörtént. A rendezett udvaron találhatóak melléképületek. Amennyiben igényt tart rá az ingatlan az egész 1000 négyzetméteres telekkel megvásárolható. Adonyi családi ház cseréje szóba jöhet. A településen pár perc sétára található orvos, gyógyszertár, posta, oktatási intézmények, bevásárló üzletek. A fejlődésben lévő, remek infrastruktúrával megáldott település a főváros és két nagyváros közelsége miatt is kiváló választás lehet. Az M6-os autópálya 5 perc, a 6-os és 62-es főutak 10 perc alatt elérhetőek. Budapest, Székesfehérvár és Dunaújváros fél óra alatt, a Velencei-tó 15 perc alatt elérhetőek. A nagyvárosokba óránként indulnak vonatjáratok.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez. Kedvezményes ügyvédi költséggel, energetikai tanúsítványkészítéssel, ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné eladni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!