Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Győr-Moson-Sopron megye, Abda, 103,21 m2-es Családi ház Eladó! A Győr - Mosonmagyaróvár főútvonalon Győrből 5 perc alatt megközelíthető Abdán 700 m2-es telken 2017-es átadással modern vonalvezetésű, minimál stílusú ikerház épül. Már a tervekről látható a beruházó igényessége, törekvése a magas minőségű, energiatakarékos, élhető otthon kialakítására. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a két - belső kétszintes - lakás minden korosztály számára elegendő életteret, kényelmet, biztonságot nyújt. 1. lakásA két teljes szinten kialakított 88,10 m2 hasznos alapterületű ikerházrész földszintjén előtér, illemhelyiség, étkezős konyha, tágas nappali, háztartásihelyiség kapnak helyet. A gépkocsi tárolására 15,11 m2 garázs áll rendelkezésre. A kertvárosi élet szépségeit a nappaliból megközelíthető, 23,88 m2 teraszon, valamint a saját használatú, 250 m2-es kert területén élvezhetjük. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, közlekedő, és két páratlanul tágas, összesen 34,52 m2 terasz kerül kialakításra. Belső elrendezése igény szerint még kis mértékben alakítható.Az épület 30 cm Leier-tégla főfalakkal, 15 cm vastag hőszigeteléssel, 10 cm Leier-tégla válaszfalakkal, monolit vasbeton födémmel épül. A padlók 10 cm vastag hőszigetelő réteggel, a födém 25 cm vastag hőszigeteléssel, vízzáró lemez fedéssel készül. Hétkamrás, kiemelten jó hőszigetelési paraméterekkel rendelkező műanyag homlokzati nyílászárók (0,7 K értékű) kerülnek beépítésre. A fűtésről és a meleg víz ellátásról egyedi gázüzemű turbó kondenzációs kazán gondoskodik, alacsony rezsiköltségű padlófűtéssel, illetve radiátor hőleadókkal.Az ikerházrész emelt szintű fűtéskész állapotban kerül átadásra, igény szerint kérhető a kulcsrakész kivitelezés is! Ha családjával igényes, magas minőségű, új otthonra vágyik egy csendes, kertvárosi környezetben, mégis a nagyváros közelében, ne döntsön, amíg ezt az ingatlant meg nem ismerte!A 21 990 000 Ft-os, fűtéskész árban a garázs, az összesen közel 60 m2 terasz, utcafronti kerítés és kapu, illetve a szolgalmi út kialakítása is benne foglaltatik! Mindez modern, exkluzív külsővel, kiváló minőségben lehet az Öné! További előnyök: illetékmentesség, igényelhető CSOK, bankfüggetlen hitelügyintézés, támogatott hitelek, vagyonbiztosítás, ügyvédi háttér.További információkért várom hívását!

Abda új építésű részén található 900m2-es telken, 2012-ben épült, modern stílusú 3 szobás, nappalis, étkezős, galériás, 2 fürdőszobás családi házunk eladó! A hasznos alapterület 166m2, ebből a garázs 25 m2. Az épület 30cm-es Porotherm Profi N+F téglából épült, mely 12cm-es szigetelést kapott. Az alsó szint felett teljes monolit vasbeton födémszerkezettel épült, mely 30cm vastagon táblás kőzetgyapottal szigetelt. A felső szint felett gerendás födémszerkezet található, szintén 30 cm vastag kőzetgyapot szigeteléssel. A tetőszerkezet a cserépfedés alatt teljesen aládeszkázva, a tetőfedés Bramac Tectura Protector cserepezéssel készült. A külső nyílászárók fa szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel, melegperemes távtartókkal készült, RAL szabvány szerint beépítve, motoros mozgatású raffstore-okkal, illetve reluxával felszerelve. A ház fűtése kombinált faelgázosító kazánnal megoldott, mely pellet égőfejjel van felszerelve, így teljesen automatizált! A hidegburkolatú helységek padló és radiátoros, a többi helység radiátoros fűtéssel ellátott. A garázs belső méretei: 6,2 méter hosszú és 4 méter széles, melybe 3 méter széles garázskapun keresztül lehet bejárni. A galéria teljes értékű szobának bármikor leválasztható. A konyha modern stílusú, konyhagépekkel felszerelt. A ház előzetes egyeztetés után megtekinthető! Ingatlanirodák és önjelölt ingatlanügynökök nagyon kérem, ne keressenek!

Szívesen költözne nyugodt kertvárosi környezetbe, mégis szeretne közel maradni a nyüzsgő belvároshoz? Akkor itt a páratlan lehetőség! Abdán, Győrtől 5 percre kínálunk eladásra egy minden szempontból kifinomult, minőségi alapanyagokból épült családi házat. A lakóépület megjelenése rendkívül elegáns, elhelyezkedése központi, fekvését tekintve déli- fekvésű. Egy szintes 96 nm-es ingatlan elrendezése: 2 hálószoba, nappali, dolgozószoba /ami leválasztható/, konyha, ebédlő, fürdőszoba külön WC-vel, mosókonyha, ami akár külön az udvarról is megközelíthető. A lakberendező által megálmodott és megvalósított belső bútorokban és burkolatokban is tökéletes összhang uralkodik. Az U-alakú elrendezésű házhoz egy nagy terasz is tartozik. A fűtést gáz kondenzációs kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal. A nappali és a vendégszoba között beépítettek egy kandallót, ami mindkét oldalról fűti a helyiségeket. A 1999-ben Porotherm téglából épült ház, szigetelt /15cm/ betonfödémmel és oldalfallal /7cm/ épült. Az összes nyílászáró műanyagból készült, amiken belső sötétítők találhatóak. Az elektromos kapuval és kovácsoltvas kerítéssel elzárt udvarban egy térkövezett autófeljárót találunk, mely egy 80 nm-es melléképülethez vezet, ami egy dupla állásos garázsból és két tárolóból áll. Az ingatlan irányára: 37.900.000 ForintHa az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Csodás otthon az egész családnak. Győrtől pár percre Abdán, könnyen megközelíthető,kiépített kerékpárúttal rendelkező községben, 13 éve épült földszint plusz tetőtér beépítésescsaládi ház eladó. Az exkluzív ingatlan 2 külön bejáratú, de egybenyitható lakrészből áll. Anagyobb, nappali plusz 4 szobából, 2 db fürdőszobából - az alsóban szauna kialakítására isvan hely - egy mosókonyhából, ahol a gépészet kapott helyett és 2 db a fürdőktől különhelyiségben helyet kapott WC-ből áll. A kisebbik lakrész, amely közel 60 nm 1 szobából egynappaliból és egy konyhából - melyben az étkezőnek is elegendő hely van - fürdőből és WC-ből áll. A nappalikból is megközelíthető terasz, több mint 20 nm, ahonnan könnyen elérjük akiépített kerti grillezőt és a szépen parkosított udvart. Az udvarban 2016-ban egy minden igényt kielégítő sósvizű, csempézett medence kapott helyett, mely ráhúzható,alumínium szerkezetű tetővel rendelkezik. A medence környezete fával burkolt és melletteegy egyedi zuhanyzó is helyett kapott, melynek befejezéséről a tulajdonos gondoskodik.Helyett kapott még egy bárépület a medence partján, illetve egy lebetonozott kis rész a nyáribútoroknak. A ház fűtéséről nagyteljesítményű gázkazán és a nappaliban kiépített kandallógondoskodik. A telek gyönyörűen parkosított és térkövezett, a hátsó részén egymelléképülettel ellátott garázs található. A kapu és az utcaajtó is elektromos és kaputelefonnalszerelt. A tulajdonos Győri lakást a vételárba beszámít.Igény esetén a ház tulajdonosa külön megállapodás keretében a szükséges átalakításokrólgondoskodik, kiváló szakember csapattal rendelkezik.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: