Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Abda új építésű részén található 900m2-es telken, 2012-ben épült, modern stílusú 3 szobás, nappalis, étkezős, galériás, 2 fürdőszobás családi ház eladó. A hasznos alapterület 166m2, ebből a garázs 25 m2. Az épület 30cm-es Porotherm Profi N+F téglából épült, mely 12cm-es szigetelést kapott. Az alsó szint felett teljes monolit vasbeton födémszerkezettel épült, mely 30cm vastagon táblás kőzetgyapottal szigetelt. A felső szint felett gerendás födémszerkezet található, szintén 30 cm vastag kőzetgyapot szigeteléssel. A tetőszerkezet a cserépfedés alatt teljesen aládeszkázva, a tetőfedés Bramac Tectura Protector cserepezéssel készült. A külső nyílászárók fa szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel, melegperemes távtartókkal készült, RAL szabvány szerint beépítve, motoros mozgatású raffstore-okkal, illetve reluxával felszerelve. A ház fűtése kombinált faelgázosító kazánnal megoldott, mely pellet égőfejjel van felszerelve, így teljesen automatizált! A hidegburkolatú helységek padló és radiátoros, a többi helység radiátoros fűtéssel ellátott. A garázs belső méretei: 6,2 méter hosszú és 4 méter széles, melybe 3 méter széles garázskapun keresztül lehet bejárni. A galéria teljes értékű szobának bármikor leválasztható. A konyha modern stílusú, konyhagépekkel felszerelt. A ház előzetes egyeztetés után megtekinthető! . Irodánkban teljes körű hitel, Csok ,ügyvédi ügyintézéssel és energetikai tanúsítvány beszerzésével segítjük Önt . Részletekért kérem keressen.

06-20/313-4Mutat

Pár percre Győrtől, Börcsön kínálom eladásra ezt a 2009-ben épült, nettó 170m2-es, nappali + 5 szobás, 2 szintes újszerű állapotban lévő, mediterán sítulsú családi házat. A jó elrendezésű, tágas terekkel rendelkező 2 szintes ingatlan egy csendes, forgalom mentes utcában helyezkedik el egy 1112m2-es, szépen karbantartott parkósított telken helyezkedik el. A ház korszerű építési technikával, 40 cm-es téglából, 10 cm-es dryvit szigeteléssel, kíváló nyílászárokkal épült. Gazdaságos rezsiréjől a falfűtés, és hűtés, a jó minőségű gázkazán, egy vegyestűzelésű kazán, egy hangulatos kandalló, és a napkollektor gondoskodik. Az ingatlan földszintjén található a tágas nappali, és az étkezős konyha, szülői hálószoba saját fürdővel és gardrób szobával, a vendégszoba, meéy igény esetén akár irodának vagy vállalkozásra is alkalmas lehet, egy háztartási helyiség melyben egy zuhanyzó, wc is helyet kapott, egy kamra, egy nagyméretű 43 m2-es dupla garázs, egy 15,8 m2-es tároló és a 28 m2-es részben fedet terasz. Az emeleten egy 10,5m2-es hálószoba saját gardróbbal, egy 29m2-es+ 3,1 m2 gardrób, jelenleg egy légtérrel rendelkező, de egy válaszfal beépítésével könyedén ketté osztható szoba, valamint a 10 m2-es fürdőszoba kapott helyet. A szépen karbantartott, parkósított, fúrt kuttal elátott telken a családi ház melett egy kerti ház is helyet kapott. Pár percre Győrtől, Börcsön kínálom eladásra ezt a 2009-ben épült, nettó 170m2-es, nappali + 5 szobás, 2 szintes újszerű állapotban lévő, mediterrán sítusú családi házat. A jó elrendezésű, tágas terekkel rendelkező 2 szintes ingatlan egy csendes, forgalom mentes utcában helyezkedik el egy 1112m2-es, szépen karbantartott parkosított telken helyezkedik el. A ház korszerű építési technikával, 40 cm-es téglából, 10 cm-es dryvit szigeteléssel, kiváló nyílászárókkal épült. Gazdaságos rezsijéről a falfűtés, és hűtés, a jó minőségű gázkazán, egy vegyes-tüzelésű kazán, egy hangulatos kandalló, és a napkollektor gondoskodik. Az ingatlan földszintjén található a tágas nappali, és az étkezős konyha, szülői hálószoba saját fürdővel és gardrób szobával, a vendégszoba, mely igény esetén akár irodának vagy vállalkozásra is alkalmas lehet, egy háztartási helyiség melyben egy zuhanyzó, wc is helyet kapott, egy kamra, egy nagyméretű 43 m2-es dupla garázs, egy 15,8 m2-es tároló és a 28 m2-es részben fedett terasz. Az emeleten egy 10,5m2-es hálószoba saját gardróbbal, egy 29m2-es+ 3,1 m2 gardrób, jelenleg egy légtérrel rendelkező, de egy válaszfal beépítésével könnyedén ketté osztható szoba, valamint a 10 m2-es fürdőszoba kapott helyet. A szépen karbantartott, parkosított, fúrt kúttal ellátott telken a családi ház mellett egy kerti ház is helyet kapott.

Szívesen költözne nyugodt kertvárosi környezetbe, mégis szeretne közel maradni a nyüzsgő belvároshoz? Akkor itt a páratlan lehetőség! Abdán, Győrtől 5 percre kínálunk eladásra egy minden szempontból kifinomult, minőségi alapanyagokból épült családi házat. A lakóépület megjelenése rendkívül elegáns, elhelyezkedése központi, fekvését tekintve déli- fekvésű. Egy szintes 96 nm-es ingatlan elrendezése: 2 hálószoba, nappali, dolgozószoba /ami leválasztható/, konyha, ebédlő, fürdőszoba külön WC-vel, mosókonyha, ami akár külön az udvarról is megközelíthető. A lakberendező által megálmodott és megvalósított belső bútorokban és burkolatokban is tökéletes összhang uralkodik. Az U-alakú elrendezésű házhoz egy nagy terasz is tartozik. A fűtést gáz kondenzációs kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal. A nappali és a vendégszoba között beépítettek egy kandallót, ami mindkét oldalról fűti a helyiségeket. A 1999-ben Porotherm téglából épült ház, szigetelt /15cm/ betonfödémmel és oldalfallal /7cm/ épült. Az összes nyílászáró műanyagból készült, amiken belső sötétítők találhatóak. Az elektromos kapuval és kovácsoltvas kerítéssel elzárt udvarban egy térkövezett autófeljárót találunk, mely egy 80 nm-es melléképülethez vezet, ami egy dupla állásos garázsból és két tárolóból áll. Az ingatlan irányára: 37.900.000 ForintHa az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: