Vászoly-deluxe: örökpanorámás nyaraló a Balaton-felvidéken! 

Vászoly-deluxe: örökpanorámás nyaraló a Balaton-felvidéken! 

A Vászoly településén kínált, örökpanorámás nyaraló, pince és présház azon fehér holló ritka ajánlatok egyike, melyek a helyi ingatlanpiacon szinte azonnal elkelnek. Hiába a borsos ár, van, amiért örökké rajongani fog a magyar vásárló!

“Vászoly  Balaton-felvidéki falu és ennek a településnek az öreghegyi részén található az ingatlan. A telek nagysága 2756 m2,közművesített. 2012-ben épült a nyaraló.Amely 40 m2 alapterületű,tetőtér beépítéses komfortos,wc-s tusoló,konyha,nappali,étkező található az alsó szinten.A tetőtérben két hálószoba,közlekedő.Továbbá van még egy külön bejáratú befejezésre váró vendégszoba. 

Pince,présház a szőlő feldolgozásához,tárolásához. Az épület burkolatai az alsószinten kerámia járólap,emeleten laminált parketta aljzat valamint borovi fenyő lambéria borítással kialakított szigetelt oldal és födém falak vannak.Belső és külső nyílászárok hőszigetelt mínőségi fából készültek. Kültéren fedett terasz,valamint beton tékövel borított Balatonra örök panorámával rendelkező nyitott terasz! Elektromos hálózat van az ingatlanban,vízellátása jelenleg ciszternás házi vízművel kialakított.A melegvizet villanybojler biztosítja. Szennyvíz elvezetése zárt rendszerű derítő aknába történik. A lakótér fűtése kandallóval történik,mely téli időszakban megfelelő komfortérzetet biztosít. Víz és gázvezeték a telek előtt. A legközelebbi strand 3,5 km-re van az ingatlantól. Közelben étterem. […]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Vászoly ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?