Táplánszentkereszt csendje és 165 nm-nyi elegancia

Táplánszentkereszt csendje és 165 nm-nyi elegancia

A Táplánszentkereszt községben kínált, 89,9 milliós szépség bizonyára mindenkit megfog. A tágas telek, a fedett teraszok, a kandalló és sok más apróság a nyugalom és a közösségi élet zálogának tűnik. Lássuk a helyi ingatlan kínálat egyik csodás példányát!

“A Szombathellyel egybenőtt Táplánszentkereszt község csendes mellékutcájában, különleges adottságú családi ház eladó! Az ingatlan egy 2000 m2-es,(20×100 m) telken fekszik. Az összesen 162 m2 alapterületű ház fűtött lakótere 143 m2 (+ a garázs), a fedett teraszok mérete összesen 69 m2 . 

 

Az épület 2003-ban készült el, YTONG falazattal, thermo vakolattal, műanyag ablakai redőnnyel és rovarhálóval vannak felszerelve, fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, hűtő-fűtő klímával kiegészítve. Igény szerint a nappaliban kandalló kiépítésére alkalmas kémény is van. A lakótérben jól elkülönül a nappali tér a hálószobáktól, van külön gardróbszoba, háztartási helyiség, kamra, vendég wc, valamint egy külön bejáratú, iroda (vagy vendégszoba.) 

Méretes fedett teraszai minden napszakban kihasználhatóak. A hátsó teraszról egy lépésre már a strandon vagyunk. A kert egyik ékessége a vízforgatós 4×6 m-es , 1,55 mély római lépcsős medence, de kosárlabdázni vagy grillezni sem kell a szomszédba menni…a területet gyümölcs- és díszfák tarkítják. A ház a szomszédoktól elszeparáltan fekszik, előkertjében látványos dísztó, a garázs előtt térkővel burkolt autóbeállók. Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület a hátsó kertrészen, bő vizű fúrt kút és az öntözőrendszer is kiépített.A telek mérete és besorolása további beépítést is lehetővé tesz… […]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Táplánszentkereszt ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?