Panelprogramban részt vett, fiatalos lakásért rajongunk Pakson!

Panelprogramban részt vett, fiatalos lakásért rajongunk Pakson!

A panelprogramban részt vett, tágas, erkélyes otthon csodásan fest! Nem hiába szólítja meg az ajánlat a fiatalokat. A helyi ingatlan kínálat választékában kiszúrt szépség ráadásul mind a strand, mind egy lovastanya közelségét is élvezi!
“Fiatalok figyelem! Pakson 59 nm-es, erkélyes átalakított lakás eladó.

 

A panelprogramban részt vett otthon főbb jellemzői

 

– panelprogramban részt vett

– műanyag nyílászárók rovarhálóval és redőnnyel ellátva

– új radiátorok

– villany, vízvezetékek cserélve

– modern elosztás: nappali-konyha-étkező egyben, három hálószoba, fürdő, külön illemhelyiség

– konyhában beépített bútor gépekkel

– szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos

– fürdőben kád

– mosógépnek kiállás a konyhában és a fürdőben is van, így a konyhaira akár mosogatógép is köthető

 

Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a közelben boltok, orvosi rendelő, gyógyszertárak, bölcsi, óvoda, iskola, több játszótér, buszmegálló is megtalálható, valamint posta és a művelődési háznak köszönhetően számos kulturális és szórakozási lehetőség. Városi strand sem távolság, valamint a lovak és lovaglás szerelmeseinek a Pálma lovastanya felkeresését ajánlom. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?