Hiánycikk a garázs Szabolcsban?

Hiánycikk a garázs Szabolcsban?

Temérdek garázs ajánlatára bukkantunk, mikor kisebb lakások és házak után kutattunk a szabolcsi ingatlanpiacon. Más megyékhez képest úgy fest, itt a legnagyobb a piaci kínálat. Tehát jó eséllyel a kereslet is…? Újépítésű és klasszikus garázs dömping, most!

Az árak 5,5 és 7,5 millió forint között mozognak a helyi garázs piacon. A legdrágább ajánlat újépítésű: 

 

“Nyíregyházán, Malomkert közelében eladásra kínálunk új építésű, 15 nm-es, saját villanyórákkal felszerelt garázsokat. A garázsok új építésű társasházak közelében, belváros közeli utcában helyezkednek el. […]”.

Míg az olcsóbb kategóriában klasszikusabb tételek szerepelnek, mint például egy “Nyíregyháza belváros közelében a Holló utcán, társasház alatt lévő, utcafronti, tégla falazatú, saját villanyórával és önálló helyrajzi számmal rendelkező 14 nm-es garázs […]”. 

További garázsok vagy épp apró otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, garázs ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?