Egy 1996-ban épült förénchegyi szépség!

Egy 1996-ban épült förénchegyi szépség!

A förénchegyi családi ház nem csak árával, de igényes és hangulatos kialakításával is kitűnik a helyi ingatlanok között. Az élhető méretű, 1996-ban épült otthon csodás helyen várja új lakóit. Lessen be velünk egy megfizethető szépségbe!

“Eladó a képeken is látható, förénchegyi, kiváló állapotú , otthonosan kialakított családi ház Nagykanizsához közel, gyönyörű természeti környezetben. A ház hasznos alapterülete 65 m2, amelyhez hozzáadódik a ház alatt található, 40 m2 nagyságú, többszobás pince. A terület összesen 2680 m2 nagyságú, melynek első része sík, könnyen karbantartható udvar, hátsó része pedig gondozást nem igénylő erdős terület. 

 

Az ingatlan jellemzői

 

– 1996-ban épült beton alapra, téglából, a tető héjazata cserép

– nappali + két hálószoba, minden komforttal ellátott

– hőszigetelt, műanyag nyílászárók

– vegyestüzelésű központi fűtés

– két klíma

 

Infrastruktúra:

– a ház aszfaltos úton elérhető

– Nagykanizsa távolsága 2 km

– közművek: villany

– vezetékes víz, csatornarendszer és gáz a környéken nem áll rendelkezésre

– a ház vízellátása tisztított esővízzel történik, melyet keringetőrendszer visz a házba és amely tisztálkodásra, mosásra alkalmas, emberi fogyasztásra viszont nem

– az ivóvízellátás 5 m3 nagyságú IBC tartállyal megoldott, melyet vagy a vízmű szállít, vagy egyéni szállítással lehet vásárolni kb. 700 Ft/m3 áron.

 

Környék:

– gyönyörű természeti környezet, csendes környék

– zöldre, dombokra néző panoráma

– barátságos, rendezett szomszédság

 

Fontos tudnivalók:

– a terület egésze zártkerti ingatlan, melyet 60 napos kifüggesztés után lehet birtokba venni

– az ingatlan a tulajdoni lapon kert és lakóházként van feltüntetve

– per- teher- és igénymentes tulajdoni viszonyok

– birtokbaadás: megegyezés szerint, maximum 3 hónapon belül […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, förénchegyi ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?