Egy 1902-ben épült kúria Pécsváradtól nem messze!

Egy 1902-ben épült kúria Pécsváradtól nem messze!

Kevesebb, mint 200 millió forint az ára a most következő, elegáns és persze hatalmas ingatlannak, Pécsváradtól 1 km-re. Öles birtok, tágas terek Baranya megyéből: most!

“Eladóvá vált Pécsváradtól és a Dombay tótól 1 km-re lévő, 1902-ben épített Kúria! Ideális ingatlan befektetés, intim, elszeparált családi birtoknak. Vagy akár üzleti célra, vendégháznak, vadászháznak, rendezvényháznak! Az épület együttes egy halastó szomszédságában, közel két hektár, 19600m2, parkosított, körbekerített területen fekszik. Rálátással a Zengőre, ahová egy Székely kapun keresztül érkezünk meg. A főépület br. 306 m2, Kelet-Nyugati tájolású, melyhez egy 17 és egy 26 m2-es fedett terasz kapcsolódik. 

A földszint tágas terekből áll össze, mely magas, nagyméretű ablakokkal határolt, belmagassága 3,65m, körbenapozott, így kellemes, világos, szellős miliőt biztosít reggeltől, estig. A nappali ideális méretű, 41m2, ahonnét a biliárd szoba, valamint a keleti terasz közelíthető meg, mely nyáron a délutáni órákban kellemes, hűs időtöltésre ad lehetőséget, kilátással az ősfás parkra. Ezen a szinten, egyebek mellett, helyet kapott még kettő hálószoba, melyekhez saját fürdő tartozik és egy 24 m2-es étkező, amihez a nyugati oldali terasz és asztalos által, egyedileg, keményfából gyártott konyhabútorral felszerelt, gépesített konyha kapcsolódik. 

Ennek az épületnek egyebek mellett, egyik ékessége a Zsolnay gyár által egyedileg tervezett és készített, kézzel festett majolika cserépkályha, ami biliárd helységben található.[…]”

 


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!