Mi történik? Mindenki szabadul a balatoni borospincéitől? Elképesztő árak és kínálat!

Mi történik? Mindenki szabadul a balatoni borospincéitől? Elképesztő árak és kínálat!

Olcsó – igazán olcsó – Balaton környéki házak után kutattunk, amikor egy új, legalábbis a tavalyihoz képest eltérő jelenségre lettünk figyelmesek. Az ár szerint növekvő szűrő beállítása után a déli és az északi parti családi házak esetén a találatok mind-mind szőlőre, pincékre, esetenként üres telkekre vonatkoznak. Az árak pedig kifejezetten jutányosak. Szőlőbirtok nagy présházzal a Szent György-hegyen 3 millióért? Igen, van! És még mi minden!

Állítsa a szűrőt a Balaton északi és déli partjára, keressen rá a családi házakra és válassza ki az ár szerint növekvő opciót. Ön is azt látja, amit mi? A néhány euróban megadott értékű ingatlan után sorra felbukkannak a szőlők és pincék. Mi meg azt hittük, ilyesmit nehéz találni! Vagy legalább is nem olcsó mulatság. A két kedvenc ajánlatunkat (a másodikhoz nem jár szőlő, de nem bírtuk szó nélkül hagyni!) külön meg is mutatjuk, de a többit is érdemes átnézni.

Tapolcai kistérség, Raposka, Eladó pince a Szent György – hegyen, 3 000 000 Ft 

A Szent György-hegy egyik legszebb részén, zöldövezetben, RAPOSKAI ZÁRTKERT ELADÓ! A telek 2090 nm, a pince és présház 25 nm, jelenleg kordonos szőlővel van beültetve. Aszfaltos útról könnyen megközelíthető, meglévő közművek: villany, víz. […]

bal

bal0

 

Tapolcai kistérség, Badacsonytomaj, Kisköz utca, 19 900 000 Ft 

Badacsonytomaj központjában a híres Bazalt templomnál a Római útról nyíló Kis-köz utcában kínálom eladásra ezt a remek adottságú telken fekvő házikót amely lakóház vagy más üzleti célra is megfelelő. A 929 m2 kocka telken egy L alakú 120 m2 es ház található. Hívjon nézze meg ! Akár hétvégén is hívhat! irá:19.9 mill.

bal1

bal1a