Erre a II. kerületi otthonra elmehet az egész lottó ötöse!

Erre a II. kerületi otthonra elmehet az egész lottó ötöse!

Valamivel kevesebb, mint a heti lottó ötös áráért, 3 milliárd forintért kínálják megvételre Szépvölgy egyik lélegzetelállító otthonát. Itt már nem mondanak sokat a szavak. Jöjjenek a fotók, és egy női szíveket lehet, kissé megviselő, Carrie Bradshaw (láb)nyomát idéző cipő-gyűjtemény…

 

A lottó ötösre “beváltható” szépségről

 

“ÁLOMOTTHON LUXUSKIVITELBEN, A II. KERÜLET SZÍVÉBEN Megvételre kínálok Budapest II. Kerületében, Szépvölgy városrészben, 4000 m2-es telken amerikai stílusban épült, 1100 m2-es, 3 szintes, 8 szobás luxus villát. Az ingatlan kifejezetten csendes utcában, exkluzív, természetvédelmi terület környezetben helyezkedik el. Kizárólag prémium kategóriás, a jelenlegi legkorszerűbb építészeti technológiák alkalmazásával és minőségi anyagok felhasználásával épült 2016-ban.

A lottó ötösből biztosan megvásárolható 3 szintes luxus ház, az alábbiak szerint került kialakításra. Az épületben lift is beépítésre került. 2 nappali, konyha, étkező, 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardrób szoba, garázs.

A luxus otthon műszaki felszereltségéről

 

  • Energetikai besorolása: AA++
  • Loxon intelligens rendszer, levegő hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer/ napelem, napkollektor, egyedi friss levegős szellőztető rendszer
  • 3 rétegű fa nyílászárók,
  • egyedi készítésű diófa bútorok,
  • lift
  • kamera rendszer, riasztó, videó kaputelefon, beépített audio rendszer, elektromos alumínium redőnyök,
  • 14 x 7 m-es feszített víztükrös kültéri medence,
  • Villeroy&Boch szaniterek, Gaggenau konyhai gépek, Sablero hűtőszekrény, Cavalli bútorok, Noverezy kristály csillárok,
  • infraszauna, gőzkabin, kemence, kandalló,
  • parkosított angol kert

A lottó ötöst érő ingatlan teljes bútorzattal, a képeken látható berendezéssel együtt kínáljuk megvételre. Az ingatlant ajánlom mindazoknak, aki prémium minőségű, minden igényt kielégítő, lakályos otthonra vágynak, exkluzív környezetben. […]”

További részletek és fotók a lottó ötös értékű szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, lottó ötös ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?