Velence az már Olaszország-e?

Velence az már Olaszország-e?

A Csinibaba egyik ikonikus mondatát kicsit elferdítettük, a most következő, 7,1 milliárd forintért kínált,1300 nm-es, velencei luxus villa viszont nem tréfa tárgya. 11 szoba és bálterem is kialakításra került a kuriózumszámba menő ingatlanban, Velence – magyar – városában. Nézzen szét velünk a még utolsó simítások és persze a végleges berendezés előtt álló szépségben!

 

Velence különleges villájáról

 

“Olaszorszag Velencétől 20km-re teljesen tehermentes elegáns, villa eladó! A 1300 négyzetméteres otthon 11 szobát, 14 fürdőszobát, 1 báltermet, 3 kandalló és egy kiterjedt teraszt kínál gyönyörű kilátást a parkra. Kiváló példa a stílusok elegyítésére: az fából készült ajtók, antik csillár, a csempék, és a minimalista bézs háttér a letisztult terek sugallják az ingatlan nyugalmát.

A Velence városában álló épület kialakítása miatt az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, így biztosítva azt, hogy apartmanként is münködhet. Ez utóbbi lehetőség nagyon kényelmes megoldás lehet vendégek zavartalan elszállásolására is. Fürdőhelyiségek felújítása, kialakítása megtörtént de nem lett befejezve. Az épület 9250 m2-es parkosított, öszközműves telken áll. […]”

További részletek és fotók a Velence táján emelt villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, Velence ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?