Újra felbukkant a piacon Kádár egykori sofőrjének hírhedt kastélya!

Újra felbukkant a piacon Kádár egykori sofőrjének hírhedt kastélya!

Sokáig úgy tűnt, nem talál gazdára a hányattatott sorsú csömöri vadászkastély, míg végül 2016 októberében úgy tűnt, megoldódott az ingatlan helyzete. Ehhez képest ma ismét szembejött egy hirdetés, érdekes módon a korábbiakhoz képest szégyellősebb fotókkal tűzdelve. Az ár ismét 899 millió forint…

Már 2015 telén is írtunk az ingatlanról, akkor még 1,1 milliárdért kínálták a Loire-menti kastélyok mintájára épült házat és birtokot. Egy évvel később pedig jött a hír, gazdára talált az ingatlan. Némi csend után úgy tűnik, az új tulajdonos is tovább adná a befektetést.
“A modern négyszintes 2800 nm /szintenként 700 m2/ kastély egy 32.8 hektáros gyümölcsös területén, a kastélyhoz tartozó külön elkerített 1, 6 hektáros park közepén áll. Csömörről a birtokig és a birtokon belül a kastélyhoz betonút vezet. A kastélyban 21 szoba, szinte mindegyikhez külön fürdőszoba , / + egy lakosztály/ a szobákban gardrób és elegáns berendezés. Egyedi étterem, reprezentatív vadászterem, az alagsorban borozó, konditerem. Egyedi fa nyílászárók szúnyog hálózva, a földszinten 80-m2-es fürdőmedence télikerttel. A kastély teljes berendezéssel eladó. A birtok területén kis halastó, hangár és kis repülőgép számára leszállási lehetőség biztosított! Ez az objektum valóban különlegesség a hazai környezetben. A kastéllyal szemben a bekötőút mellett lovaglási lehetőség. Az épület Továbbképző Központ, négycsillagos Panzió számára is hasznosítható. A Főváros közelsége, a csend és a tiszta levegő valóban vonzó környezet. Az objektum fegyveres őrzéssel biztosított.”

cso

cso1

Részletek a ház múltjáról ide kattintva érhetőek el. Az új hirdetés és az ingatlan paraméterei pedig itt várják az érdeklődőket!