Táborföldi lakópark: egy 229 milliós családi ház Üröm új központjából!

Táborföldi lakópark: egy 229 milliós családi ház Üröm új központjából!

Ismét nyárias, vidám fotók következnek, na megy egy rakás részlet a 310 milliós, eladó ingatlanról, amelyre a nyitókép harsány színei miatt kattintottunk rá. Tél, ide vagy oda, a szemet vonzó fotó egész évben jól működik. Bár mi hozzáadnánk egy havas verziót is a hirdetéshez, nincs okunk panaszra, a tulajdonosok szép munkát végeztek a “kampányukhoz”. Sok-sok fotó!

Üröm Táborföldi lakóparkban eladásra kínálunk egy 310 nm-es Nappali+4 szobás, duplagarázsos önálló családi házat 1 166 nm-es telekkel. Az ingatlan 2006-ban épült mediterrán stílusban a kor legmodernebb technológiájával, 38as porotherm 10 cm szigeteléssel, fa-thermo nyílászárókkal. A kert kialakításában elsődleges szempont volt a teljes intimitás elérése, mely az utóbbi 12 évben a csodálatos gondozásnak köszönhetően ma már adottság.

A garázsszint 103 nm, amelyben a kétállásos garázson kívül helyet kapott egy konditerem szaunával, zuhanyzóval, szeparálható tároló helyiséggel, egy kényelmes méretű háztartási helyiség szennyesledobóval (a földszinti fürdőből) és egy hatalmas kamra.
A földszinten (140 nm) található az előszoba, amelyből nyílik a vendég wc és egy kis gardrób. A nappali-konyha-étkező tér egyben, mégis esztétikai elválasztással, kényelmes terekkel lett kialakítva. Itt találunk még további két hálószobát melyek akár vendégszobaként, akár dolgozóként funkcionálhatnak, valamint egy duplamosdós, kádas és zuhanykabinos fürdőszobát. Az emeleten (66 nm) kapott helyet a két gyerekszoba, közötte gardróbbal és egy kényelmes méretű fürdő, szintén káddal és zuhanyzási lehetőséggel. A nagyobbik szobából adott a kijárat a hatalmas fedett, panorámás teraszra, mely egyedi hangulatának köszönhetően minden időben tökéletes kikapcsolódást jelenthet.
További extrák: központi porszívó, automata kapu, öntözőrendszer, rengeteg beépített bútor, gépesített konyha, medence, szauna, külső-belső riasztó, klíma.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 229.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 310 nm
  • Telekterület: 1166 nm
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

00a

00b

01

01a

01b

02

04

További számos fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!