Szürke-sárga: íme egy elképesztően szép, 159 milliós pesti lakás!

Szürke-sárga: íme egy elképesztően szép, 159 milliós pesti lakás!

Luxus ingatlan eladó a szürke-sárga színek energizáló hangulatával! Tárolás a lépcső alatt és megannyi elleshető trükk arra az esetre, ha pont nem akad 159 millió a háznál…

“Belváros szívében NAPPALI-KONYHA + 4 HÁLÓSZOBÁS minőségi alapanyagokkal teljeskörűen felújított LUXUS lakás eladó. ÉLJEN EGY IGAZI KURIOZUM INGATLANBAN A BELVÁROS SZÍVÉBEN LUXUS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!! 

 

A SZÜRKE-SÁRGA LAKÁSRÓL 

 

A 117 nm-en három szinten négy külön bejáratú hálószoba lett kialakítva. Minden szinten fürdőszaba és wc teszi kényelmessé a mindennapokat. A földszinten tágas konyha nappali étkező, egy fürdőszoba és egy szoba található. Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdőszoba, a tetőtérben pedig további egy hálószoba és fürdőszoba lett kialakítva. Az épület kívül belül teljes felújításon esett át MINŐSÉGI alapanyagokat használva. ITT MINDEN ÚJ!!! A tető, az összes vezeték, a gépészet, a burkolatok.  Háromrétegű üvegezéssel ellátott modern ablakok egy gyönyörű BELSŐ KERTRE NÉZ! Passzív házra jellemző külső hőszigetelés biztosítja a belső kellemes klímát és az alacsony fogyasztást.  A fűtést, hűtést, meleg vizet egy rendkívül kedvező fenntartású HŐSZIVATTYÚ biztosítja, mely GEO tarifás árammal üzemel. RENDKÍVÜL ALACSONY REZSI!!! 

 

A KÖRNYÉKRŐL 

 

A VÁROSLIGET csupán 9 perc séta távolságra van, ahol számos kikapcsolódási lehetőséget talál. Állatkert, Fővárosi nagycirkusz, jégpálya, itt minden megtalálható a játszótértől kezdve, sportpályán át a múzeumokig bezárólag.  A közelben megtalálható iskola, óvoda, Állatorvostudományi egyetem, LIDL, SPAR, cukrászda, piac, gyógyszertár, orvosi rendelő, és éttermek. 

 

KÖZLEKEDÉS 

 

Pár perc sétával elérhető a 73, 74, 76-os troli. 6 perc sétatávra Keleti pályaudvar M2 és M4 metró, valamint 24 és 62-es villamosok. A 4, 6-os villamosok Erzsébet körúti megállója pedig 8 perc alatt elérhető gyalogosan. FINANSZÍROZÁS A meghirdetett ingatlan 20% önerő befizetésével elérhető. A többit hiteltanácsadó kollégánk díjmentesen megoldja Önnek. […]”

 


További részletek és fotók a szürke-sárga luxus lakás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!