Ritkaság: ugyanaz a lakás 2 év után ismét eladó az Alagút utcában!

Ritkaság: ugyanaz a lakás 2 év után ismét eladó az Alagút utcában!

Két évvel ezelőtt, akkor bútorozatlanul mutattuk be a helyes, budai kislakást. Most ismét eladó az Alagút utcában található ingatlan. Az árak nagyot változtak ez alatt az idő alatt. Erről és az immár belakott kuckóról is izgalmas képek és részletek gondoskodnak!

 

Az Alagút utcai lakásról, részletesen

 

“Eladó Budapest első kerületben az Alagút utcában egy 40 nm-es félemeleti összkomfortos egyszobás saját terasszal rendelkező lakás. 2018-ban teljes körű felújításon esett át a lakás, illetve a teljes gépesítést is kicserélték. Az ár tartalmazza a teljes berendezést is.

Nagy előnye a lokáció mert az Alagút utcától pillanatok alatt elérhető busz villamos közlekedés, továbbá pár megállóra bevásárló központ melyben minden megtalálható, továbbá iskola óvoda és egészségügyi ellátás 10 perces séta távon belül. Kikapcsolódási és sportolási lehetőségek széles választéka is rendelkezésre áll, így minden igényt kielégít. Ajánlom, mint befektetésnek, illetve egy gyerekes családoknak. […]

 

További képek és információk az Alagút utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! A 2019-es képek és a korábbi ár itt érhető el!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?