Luxus a Szinyei Merse Házban, 85 millióért

Luxus a Szinyei Merse Házban, 85 millióért

Ragyogó lakás, a közismert Szinyei Merse Ház, hát mi kell még? Nyilván a vételár. Mindenesetre azok számára is jó szívvel megmutatjuk az elegáns, visszafogott otthont, akiknek nem telik rá. Mert ihletet meríteni ugye mindenből lehet!

 

A Szinyei Merse Házban kínált lakásról

 

“ELADÓ a VI. kerület egyik legkedveltebb részén,a Szinyei Merse utcában a híres Szinyei Merse Házban, belsőépítész által tervezett és kialakított 71 nm-es, dél-keleti tájolású, első emeleti, nappali-konyha-étkező plusz két hálószobás prémium kategóriás ingatlan, amelyhez tartozik egy 31 nm-es zöld kertre néző terasz. A környék legnagyobb egybefüggő zöld belső udvara miatt a lakás nagyon csendes és természetközeli, ami különösen ritka érték a belvárosi ingatlanoknál. A társasház 24 órás porta-és biztonsági szolgálattal, több lifttel is rendelkezik. Az itt lakók biztonságát belső, zárt láncú kamerás rendszer garantálja. A házban lévő fitneszterem és szaunarészleg 0-24 órában az itt lakók kényelmét szolgálja. A társasház földszintjén és mélyszintjén kerékpártároló és mélygarázs található, ahol igény esetén parkolók és tárolók bérelhetők, vásárolhatók. Az ingatlan tehermentes, a bútorok megbeszélés tárgya, az ár irányár. ”

További részletek és fotók Szinyei Házban kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?