Eladó Solymáron a Györgyhegyen egy pazar otthon!

Eladó Solymáron a Györgyhegyen egy pazar otthon!

A solymári Györgyhegyen kínált, panorámás, tágas szépség a Pilis iránt rajongóknak biztos, hogy megdobogtatja a szívét. A helyi ingatlanpiacon akad ez-az, de ez a 179 milliós tétel biztos, hogy sokak számára kifejezetten kedves lesz.

“Eladó Solymáron a Györgyhegyen egy panorámás ikerház! Ajánlom az ingatlant azoknak, akik csendes, zöldövezeti területen, gyönyörű környezetben szeretnének élni, szeretik a természetet, a tágas tereket, de mégis közel maradnának a városhoz, Budapesthez. Természetvédelmi körzet mellett elhelyezkedő, csendes utcában eladásra kínálunk egy 296 nm-es, karbantartott, jó állapotú házat. 

 

Részletek Györgyhegyen

 

Az ingatlan 1992-ben épült egy 470 nm-es telken, 4 hálóból és 2 nappaliból áll. Beosztása: Földszint: előtér, amerikai konyhás nappali kandallóval, hálószoba, különálló, bútorozott gardrób helyiség, kádas fürdőszoba, külön WC. A tágas, világos, nagy ablakos nappali teraszkapcsolatos. Emelet: Egy kisebb nappaliból nyílik 3 hálószoba, melyekhez 2 erkély kapcsolódik, bútorozott gardrób, kádas fürdőszoba, külön WC. A gardróbból ki lehet alakítani egy konyhát, a szerelvényezés már megtörtént, így a ház kétgenerációssá tehető. A nappaliból juthatunk fel a padlásra Meisterholz feljáróval. Gyönyörű, panorámás kilátás nyílik a hálók ablakaiból, valamint az erkélyekről. Szuterén: Egyállásos garázs elektromos kapuval, szauna pihenő helyiséggel, tusolóval, kisebb konyha, tárolók, kazánház, mosókonyha, széf. Az udvar karbantartott, az előkertben virágok, bokrok vannak ültetve, a hátsó, intim kert nagyrészt füvesített, bokrokkal körbe ültetett, valamint egy fából készült pergola is helyet kapott. 

 

A lokáció nagyon kedvező, hiszen Solymár Budapest II. kerületéhez közeli részén helyezkedik el az ingatlan. Néhány perc sétával elérhető az Alsó-Jegenye völgy, ahol gyerekbarát sétaúton, a Paprikás patak mentén tehetünk kirándulásokat a Rózsika-forráshoz a Solymári vízeséshez és a várhoz is. Extrák: kandalló, borospince, szauna tusolóval, redőnyök, beépített bútorok, széf, szalagfüggöny, elektromos kapu, locsoló rendszer, riasztó, Vaillant gázkazán. Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.[…]”

További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?