Eladó Jávor Pál színművész egykori lakása!

Eladó Jávor Pál színművész egykori lakása!

A belsőépítészek által teljesen felújított ingatlan ára 104,5 millió forint. A sopronkőhidai börtönt is megjárt, aradi származású, kiváló magyar színész szelleme lengi tehát körbe a 109 nm-es, kissvábhegyi ingatlant. Képek a lakásról és persze egy videó a művészről!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 104.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 109 nm
  • Emelet: földszint
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

 

Leírás

Jávor Pál színművész egykori lakása, belsőépítészek által teljesen felújítva!

A XII. kerület legkedveltebb részén, a Déli pályaudvartól pár perc sétára eladó egy modern, mégis otthonos, teljes körűen felújított, praktikus elosztású, 2 szintes, erkélyes, kertkapcsolatos lakás kiváló adottságokkal!! Ebben a kivételesen különleges ingatlanban egykoron a neves színművész, Jávor Pál lakott, aki előtt az ott lakók nevére szóló emléktáblával tisztelegnek. A lakás rendkívül világos, otthonos, jó hangulatú, az utca szintjén található a nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdő és a kertre néző erkély, a konyha melletti lefelé vezető lépcsőn pedig a 3. hálóba jutunk, ahonnan a kert és egy másik fürdőszoba nyílik. A lakás mind műszakilag, mind sztétikailag fel lett újítva 2018 nyarán (a felújítás nemrég fejeződőtt be, azóta még senki sem lakta az ingatlant!!) A fenntartási költségek kedvezőek!

A közlekedés kiváló, a Déli pályaudvar 3 perc kellemes sétányira található, és egy saroknyira helyezkedik el a villamos megálló (17,56,61,stb.) és a buszmegállók. A Széll Kálmán tér gyalog 10 perc! A környéken található a Mammut Bevásárlóközpont, a Mom Park, boltok, éttermek, játszóterek, orvosi rendelők, a Városmajor és még sok más.

00
00a
03
01
01a
02
05
06
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!