Azt hittük, ez a lakáshirdetés számítógépes referencia fotókból áll. De így néz ki a valóságban…

Azt hittük, ez a lakáshirdetés számítógépes referencia fotókból áll. De így néz ki a valóságban…

Sokszor fut bele az ember az egyelőre csak tervező asztalon létező újépítésű otthonok képeibe. Hiába a vágyakozás, a képek ilyenkor csak illusztrációk, általában egy online program segítségével generálva és megtervezve. A most következő angyalföldi lakás 2017 óta azonban már áll. Bár csak néhány fotót osztanak meg az érdeklődőkkel, jól esett benézni…

Leírás

1+2 FÉL SZOBÁS TELJESEN BERENDEZETT LUXUS LAKÁS!
Angyalföld csendes, de frekventált részén a Jász u.- Paszomány u. – Béke u.- Dolmány u.- határolt területen elhelyezkedő, 2017.-ban átadott modern 4 emeletes tégla, KONE liftes társasházban eladó egy újszerű, extrán felszerelt, nettó 56nm-es+8nm CSENDES utcára néző, kitűnő elosztású, 1+2félszobás, amerikai konyhás, 2. emeleti, inverteres hűtő/fűtő LÉGKONDICIONÁLÓVAL, REDŐNYÖZÖTT és SZUNYOGHÁLÓS DK-i tájolású, egyedi LUXUS lakás. A lakás fűtési rendszere a sokak által kedvelt és gazdaságos házközponti fűtés, ami a vízzel és villannyal együtt EGYEDI mérés alapján kerül elszámolásra. A wc egy helyiségben található a gyönyörű fürdőszobával.
Elrendezését tekintve egy légtérben található a nappali+étkező+konyha, előtér és innen nyílnak a hálószobák (9nm és 11nm) illetve a fürdőszoba. A nagy 8nm-es erkélyt a nappaliból és a jelenleg szülői hálóként használt szobából is meg lehet közelíteni.
Az ingatlanban található újszerű gépekkel felszerelt egyedi tervezésű konyha, az egyedi beépített szekrények, gardróbok, illetve a prémium kategóriás újszerű bútorzat a több funkciós mosógép az ingatlan vételárát képezik. A lakáshoz külön tartozik egy gépkocsi beálló (teremgarázsban) amit 2,7 Mft-ért amely opcionálisan megvásárolható és nem tartalmazza a meghirdetett ár.
02
Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen közelében található óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár,játszótér, trafik, kávézó, cukrászda, étterem, étkezde, gondozott park, kisebb illetve nagyobb bevásárlási lehetőségek (pl. ALDI). Parkolás az utcán lehetséges, viszont ha a tömegközlekedést választja, 1 perces sétára helyezkednek el a 14-es villamos és 105-ös busz megállója melyekkel GYORSAN elérheti a város különböző főbb csomópontjait. Ha olyan ingatlanra vágyik ami csendes helyen van, mindent megtalál a közelben de ettől függetlenül kitűnő a közlekedése AKKOR EZT A LAKÁST KERESI!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 53.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 60 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

01

03