A hét ingatlana: fantasztikus otthonosság az Amerikai úton!

A hét ingatlana: fantasztikus otthonosság az Amerikai úton!

A most következő 85 nm-es lakás kapcsán nem volt kérdés, hogy megérdemli-e a hét ingatlana címet. A fények, a fa burkolatok, a meleg, barátságos belső azonnal megfogott minket. A Herminamező szívében található, gyönyörűen felújított társasházi öröklakás ára 63,5 millió forint…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 63.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 85 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Eladó Herminamező szívében egy gyönyörűen felújított társasházi öröklakás! Tágas, napfényben úszó, élhető terek jellemzik az egész lakást, mely 4 éve lett felújítva teljes körűen.
A lakás belső kétszintes, 85 nm-es. Alsó szintje 55 nm, melyen megtalálható az előszoba, fürdőszoba, a konyha-étkező, és a nappali erkéllyel. Az emeleti szintre gyönyörű tölgyfa lépcső vezet. A két hálószoba és a lépcső feletti ablakok külső-belső árnyékolóval lettek felszerelve.
01a
Az élményt fokozza a nappaliból megközelíthető tágas erkély, mely belső kertre néz. A hatalmas ablakokon egész nap árad be a fény.
Az összes ablak szúnyoghálóval van felszerelve. A nappaliból a teraszra egyedileg gyártott tolóajtón juthatunk ki, mely szinte a nappali teljes szélessége. A teraszon elektromos, szélerősség-érzékelő napellenző és a kertben lévő gyönyörű fák nyújtanak félárnyékot a délutáni naptól.
A ház körül közös használatú, szépen rendezett és gondozott kert található. A környék csendes, a parkolás a ház előtt ingyenesen lehetséges.
Kiemelkedő a környéken az infrastruktúra, bevásárlási lehetőség, étterem, iskola, óvoda a közelben, továbbá a tömegközlekedés is kivételes. Gyalog egyik irányban a 7-es busz 2 perc, másik irányban a kisföldalatti 8 perc, 3-as villamos 2 perc, 1-es villamos 3 perc.
A Városliget gyalog csak 6 perc.
01
02
02a
02b
02c
03
04
05
06
07
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!