A belváros örömei: két kislakás, egy-egy rendezett házban, azonos áron

A belváros örömei: két kislakás, egy-egy rendezett házban, azonos áron

A most következő 31 és 44 nm-es fővárosi lakásokban több közös vonás is van. Növényekkel díszített udvarú társasházakban találhatóak, frissen felújítottak, egy-egy vezérfonal alapján ízlésesen berendezettek és 34,9 millióba kerülnek. Ikrek, akiket azért meg lehet különböztetni. Ön ezért az összegért melyiket választaná?

Budapest, VI. kerület , Diplomatanegyed Városrész, Rózsa utca, 31 m2, 34 900 000 Ft 

“ADJA KI, VAGY HA BELESZERETETT HOZZA A SZEMÉLYES HOLMIJÁT és máris beköltözhet ebbe a csodaszépen megkomponált, harmonikusan berendezett belső 2 szintes, napfényes 1+1 szobás kuriózumba! A tulajdoni lap szerinti mérete 31m2, valójában 33+13m2 felső szint, melyen a teljesen szeparált, ablakos hálószoba, valamint egy bármit elrejtő belső tároló került kialakításra.”

00

00a

00b

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Budapest, VII. kerület , Erzsébetváros Városrész, 44 m2, 34.900.000 Ft 

“Megvételre kínálunk Erzsébetváros közkedvelt részén a Keleti Pályaudvar szomszédságában egy kiemelkedően felújított 44 nm –es, 2+1 fél szobás,amerikai konyhás , három szintes ház második emeletén lévő lakást. Jelenlegi elrendezésével kényelmes otthon biztosít egy 3 tagú családnak is. A lakás teljesen megújult: vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, WHIRPOOL konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő és mosógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljesen új fűtésrendszer egyedi cirkófűtés, minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és hőszigetelt ablakok találhatóak a lakásban. A közös költség: 8360.- Ft/hó.”

01

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!