Egy egyszerű tipp, amit minden erkély tulajdonosnak látnia kell! Egyenesen Kelenföldről…

Egy egyszerű tipp, amit minden erkély tulajdonosnak látnia kell! Egyenesen Kelenföldről…

Az alábbi lakás kapcsán többeknek felcsillanhat a szeme. Mi most egyetlen attribútumra koncentrálunk, még pedig az olcsón kivitelezhető, mégis az egész hangulatot felülíró erkély-trükkre. Elő a barkács készletet és jöhet az új korszak!

A 65 nm-es és 46,6 millióért kínált lakás kis loggia-ja egyetlen egy okból tér el a megszokottól: az egészet fa burkolat védi. Nem csak a korlát, de a falak és a “plafon” is új külsőt kapott. És bár a környezeti ártalmak (eső, hó, szél, erős napsütés) idővel csökkentheti a megoldás fényét, egy alapos csiszolás és favédő szer használat után hosszú távra ragyogóvá tehető a szerkezet. Akár újra és újra! Egyszerűen beleszerettünk ebbe a triviális, egyszerű, olcsón kivitelezhető megoldásba!

A fa felület ráadásul nem csak szép, barátságos, de praktikus is. Tárolók, kaspók, növények elhelyezése minden mennyiségben megoldható!

Tipp: Ügyes kezűek, vagy a munkát szakemberre bízók bátran kerekítsék le az éleket. Szívesen látnánk egy finoman ívelt megoldást is a témában!

És ha érdekli az egész lakás, további hasonló képekért kattintson az ingatlanbazar.hu oldalára!

01

02