Lakna magtárban? Mi igen!

Lakna magtárban? Mi igen!

Indusztriális lakások ígérete, avagy eladó egy magtárban létrehozható lakásegyüttes ígérete! Szerkezetkész, 806 nm-es épületet, egy egykori magtárat kínálnak eladásra Győrszentiván központjában. Mi bármikor beköltöznénk egy, a látványterveken látható lakásba. És ön?

 

A magtárban létrehozandó lakásokról

 

“Alakíts ki kuriózum lakásokat olyan vevőknek, akik megvesznek az ipari eklektikus stílusért![…] Amennyiben ezt a történelmi hangulatú ingatlant lakhatóvá varázsolod, úgy garantáltan összekapcsolják a nevedet az épülettel. Méltón emlegetnek majd a környéken a jövőben, hiszen egy maradandó építészeti alkotás kötődik hozzád. A magtár 3 szintjén kialakítható 12 lakás kifizetődő beruházást jelent. A méretüknél fogva forgalomképes lakások kiemelkedő előnye az egyediség. Előrevetíti az igényt az érdeklődők korai jelentkezése. […]

Az épület adottságai

  • 12 lakás kialakítható

  • 3 lakószint

  • 40 – 67 m2 közötti alapterület

  • közösségi tér

A belső kialakításra vonatkozó koncepciótervek már rendelkezésre állnak. Tehát nem kell várnod a tervezésre. […] A beleszeretős magtár átépítése a legjobb terepet nyújtja számodra ahhoz, hogy a régóta dédelgetett álmodat kiéld. Olyan lakásokat teremtesz, melyek magukban hordozzák a régi gerendák átal beszippantott múltat és egyúttal megmutatják a jövő otthonának hangulatát. […]”


További részletek és fotók az eladó magtár kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?