Egy klasszikus polgáriból két modern lakás a Dózsa György úton?

Egy klasszikus polgáriból két modern lakás a Dózsa György úton?

123 négyzetméteres, impozáns, klasszikus értékeket tükröző lakást kínálnak megvételre a Dózsa György úton, 63,9 millió forintért. Átalakítási terv és persze egy rakás nosztalgikus és ígéretes fotó következik a Városliget mellől!

 

A Dózsa György úton kínált lakásról

 

“Budapest VII. kerületében, a Városliget szomszédságában, a Dózsa György úton egy tulajdoni lapon földszinti, de valóságban 1. emeleti, 123 nm-es, két bejárattal rendelkező, felújítandó állapotú lakás eladóvá vált.

A  Dózsa György úton álló lakás jellemzői:
– Kiváló befektetés
– Gázcirkó fűtésrendszer – radiátorokkal
– Felújított villanyhálózat
– 3,7m belmagasság
– 1/1-es tulajdon
– Tehermentes”

 

A lehetséges átalakításról…

“A Dózsa György úti lakás nagyon jól alakítható, hiszen csak 2 olyan válaszfala van, ami tartó szerepet lát el. Átalakítási terv a képek között:
– Amerikai konyhás nappali + 3 külön nyíló szobás lakássá
– két teljesen különálló lakássá
De ezen felül is nagyon sok variáció van még. […]”

 

További részletek és fotók a Dózsa György úti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek, Dózsa György út ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?