18 nm-es miniház káddal és csillárral! Mert bizony ez is mind belefér!

18 nm-es miniház káddal és csillárral! Mert bizony ez is mind belefér!

A 18-as szám kezd gyanússá válni. Már többször megmutattuk, hogy mit ki nem lehet hozni egy ekkorka kis térből. Eddig ez a házikó visz mindent. A vertikális kertért és a zuhanyrózsáért odavagyunk! Meg a kádért! Meg úgy általában: MINDENÉRT!

A Tiny Heirloom tervezte apróság joggal viselheti az ékszerdoboz nevet. Egyrészt kicsi, másrészt tényleg egy csillogó-villogó mini-palotát hoztak létre az alkotók. Nem csoda, az ára a mobil szépségnek 150 ezer dollár, azaz körülbelül 43 millió forint körül mozog.

A portlandi székhelyű családi vállalkozást három fiatal pár vezeti. Szinte már émelyítően szép és szimpatikus emberek keze közül kerülnek ki a mini-házak. A részletekre és főként az elegáns, minőségi anyagokra való maximális odafigyelésnek köszönhetően olyan terek születnek általuk, amelyekben tényleg elképzelhető az élet, akár huzamosabban is.

Érdemes szétnézni a honlapjukon, számos tippet, trükköt láthatunk, amelyeket akár mi magunk is hasznosítani tudunk. Ráadásul különböző hangulatú kisházakat nézegethetünk a lenyűgöző fotókon.

min1

min2

min3

min4

min5

min6

min7

min8

min9