Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kiadó Szentendrén közvetlenül a fő útvonalon, két utcával határos 4945 nm-es, bekerített sarok telken, összesen 2088 nm, kifejezetten szolgáltatásra, irodai célokra és ipari tevékenységre szakosodott épületegyüttes.A 11-es főút, hivatalos adatok alapján 42 000 keresztmetszeti gépjármű forgalmat bonyolít, naponta. Telken belül minimum 65 gépjármű parkolására van lehetőség.A teljesen új és felújított épületekben 40nm-től-220 nm-ig étterem, irodák, üzlethelyiségek, cukrászda, edzőterem, spinning fitness, jóga, masszázs, karosszéria műhely, autójavító, gumiszerviz, autómosó, gépjármű-vizsgaállomás, gazdabolt, kialakítására nyílik lehetőség.A bérleti díjak nm/hó-nettó 2500-5500 Ft. közt változnak, a bérlemény tevékenységi körét figyelembe véve. A kaució 3-6 hónap, de minimum 1 éves időszak lekötését veszi alapul. Az elkészült új épületekben a bérlők igényeivel egyeztetve, jelenleg is folyik a belső építés, valamint a szolgáltatás, iroda, üzlet, stb. kialakításánál, a kaució összege is beépítésre kerülhet.Jelenleg a gazdabolt, vizsgaállomás, néhány iroda, és egy karosszériás műhely foglalt és folyamatosan működik. A szabadon maradt bérlemények , teljes átadása a bérlők lekötéseivel és az építtető folyamatos munkája alapján 2017 július 31.Használja ki ezt a kiemelkedő lehetőséget, pontos nm árakért, méretekért és a még kiadandó bérlemények típusáért hívjon!

Kiadó Szentendrén közvetlenül a fő útvonalon, két utcával határos 4945 nm-es, bekerített sarok telken, összesen 2088 nm, kifejezetten szolgáltatásra, irodai célokra és ipari tevékenységre szakosodott épületegyüttes.A 11-es főút, hivatalos adatok alapján 42 000 keresztmetszeti gépjármű forgalmat bonyolít, naponta.Telken belül minimum 65 gépjármű parkolására van lehetőség.A teljesen új és felújított épületekben 40nm-től-220 nm-ig étterem, irodák, üzlethelyiségek, cukrászda, edzőterem, spinning fitness, jóga, masszázs, karosszéria műhely, autójavító, gumiszerviz, autómosó, gépjármű-vizsgaállomás, gazdabolt, kialakítására nyílik lehetőség.A bérleti díjak nm/hó-nettó 2500-5500 Ft. közt változnak, a bérlemény tevékenységi körét figyelembe véve. A kaució 3-6 hónap, de minimum 1 éves időszak lekötését veszi alapul. Az elkészült új épületekben a bérlők igényeivel egyeztetve, jelenleg is folyik a belső építés, valamint a szolgáltatás, iroda, üzlet, stb. kialakításánál, a kaució összege is beépítésre kerülhet.Jelenleg a gazdabolt, vizsgaállomás, néhány iroda, és egy karosszériás műhely foglalt és folyamatosan működik. A szabadon maradt bérlemények , teljes átadása a bérlők lekötéseivel és az építtető folyamatos munkája alapján 2017 július 31.Használja ki ezt a kiemelkedő lehetőséget, pontos nm árakért, méretekért és a még kiadandó bérlemények típusáért hívjon!

Kiadó Szentendrén közvetlenül a fő útvonalon, két utcával határos 4945 nm-es, bekerített sarok telken, összesen 2088 nm, kifejezetten szolgáltatásra, irodai célokra és ipari tevékenységre szakosodott épületegyüttes.A 11-es főút, hivatalos adatok alapján 42 000 keresztmetszeti gépjármű forgalmat bonyolít, naponta. Telken belül minimum 65 gépjármű parkolására van lehetőség.A teljesen új és felújított épületekben 40 nm-től-220 nm-ig étterem, irodák, üzlethelyiségek, cukrászda, edzőterem, spinning fitness, jóga, masszázs, karosszéria műhely, autójavító, gumiszerviz, autómosó, gépjármű-vizsgaállomás, gazdabolt, kialakítására nyílik lehetőség.A bérleti díjak nm/hó-nettó 2500-5500 Ft. közt változnak, a bérlemény tevékenységi körét figyelembe véve. A kaució 3-6 hónap, de minimum 1 éves időszak lekötését veszi alapul. Az elkészült új épületekben a bérlők igényeivel egyeztetve, jelenleg is folyik a belső építés, valamint a szolgáltatás, iroda, üzlet, stb. kialakításánál, a kaució összege is beépítésre kerülhet.Jelenleg a gazdabolt, vizsgaállomás, néhány iroda, és egy karosszériás műhely foglalt és folyamatosan működik. A szabadon maradt bérlemények , teljes átadása a bérlők lekötéseivel és az építtető folyamatos munkája alapján 2017 július 31.Használja ki ezt a kiemelkedő lehetőséget, pontos nm árakért, méretekért és a még kiadandó bérlemények típusáért hívjon!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: