Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

SZEGEDI INGATLANIRODA KIADÁSRA kínálja a 12130-as számú TÁRSASHÁZI LAKÁST A BELVÁROSBAN.A belváros szívében, a DUGONICS TÉR ÉS A PETŐFI SÁNDOR SUGÁRÚT kereszteződésénél található ez a 3. EMELETi, 50 M2-es KIADÓ TÉGLA LAKÁS. Az ingatlan frissen FELÚJÍTOTT, KÉT KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁból áll, emellett ERKÉLY nyílik a nappaliból az utca felé.Fűtése KONVEKTOROS, a NYÍLÁSZÁRÓK MŰANYAGra lettek cserélve, valamint az épület a közelmúltban SZIGETELÉST kapott. A 8 m2-es konyhában egy étkezősarok is helyet kapott, emellett KAMRA egészíti ki a helyiséget. A közlekedőben, illetve a hálószobában BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK könnyítik meg a tárolást.A szobák faparketta burkolatúak, a nappali az utcára, a hálószoba az udvarra néz.OKTÓBER ELSEJÉTŐL KÖLTÖZHETŐ, BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT.A BÉRLETI DÍJ 120 000HUF, KÖZÖS KÖLTSÉG 10 000 HUF, gépjárművel kizárólag az utcán lehet parkolni. A BELVÁROSI KIADÓ LAKÁS jellemzői röviden:- 50 M2- 3. EMELET- 2 KÜLÖNNYÍLÓ  SZOBA- 2017-BEN FELÚJÍTVA- KONVEKTOROS FŰTÉS- ERKÉLYES- központi elhelyezkedés (DUGONICS TÉR)- OKTÓBER 1-től költözhető- MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK- BÉRLETI DÍJ 120 000 HUFbérlés esetén kéthavi kaució, valamint egyhavi bérleti díj megfizetése szükséges Amennyiben a 124130-as számú TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely kínálatunkban található TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bátran a 0670/365-4284-es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-70-365-42Mutat

Szeged belvárosában, a Lechner tér közelében lévő Szűcs utcában bútorozott lakás kiadó! A lakás egy pincével rendelkező, kétlakásos magánház része, de természetesen mind a bejáratát tekintve, mind a közműket tekintve önálló egységként működik. Az udvar parkosítása jövő tavasszal fejeződik be. A 70 m2-es ingatlan elosztása a következő: egy amerikai konyhás kivitelű nappali alkotja a központi helyiséget, mely mellett 2 hálószoba áll rendlekezésre. A toalett és a fürdőszoba külön-külön kerültek elhelyezésre. A konyhához pedig saját kamra is tartozik, mely egyre több háziasszony számára fontos tényező. A tulajdonos teljes mértékben felújította az otthont, így a beköltözők számára egy műszakilag és esztétikailag is megújult lakást kínálok.A lakás bútorozva és gépesítve kiadó, így a beköltözőknek csak a saját személyes holmijukat kell hozniuk, hiszen rendelkezésre áll mosó- és mosogatógép, hűtőszekrény, teljes háló- és dolgozószobai berendezés, igényes bútorokkal és beépített dolgokkal. A helyiségek parkettával és járólappal burkoltak, a fűtés elektromos rendszerrel működik. Minden közműfogyasztás saját mérőóra alapján fizetendő. A zárt udvarban egy gépkocsi számára autóbeálló is adott, mely a bérleti díjban már benne foglaltatik.Megtekintése bármikor megoldható, rugalmas az időpont-egyeztetés, beköltözni pedig szinte azonnal lehet. A lakás bérleti díja havonta 160.000,- + rezsi + 2 havi kaució szerződéskötéskor.

30/456-5Mutat

Szeged belvárosi - Nádor utca, az Orvosi Kar közelében - két külön bejáratú szobás, erkélyes, A-Z-ig felújított , 51 m2, 2. emeleti lakás hosszabb távra(min. 1 év) kiadó. A kiadó lakás teljes felújítása mellett, a lakás minden berendezése szintén új. Mindkét szoba klimatizált. A lakás berendezve, gépesítve kiadó. A kiadó lakás havi közös költsége 11.000,-Ft. A havi bérleti díjban internet és TV benne van. A lakóházban lift működik. A lakásban a dohányzás és kis állat tartása nem megengedett. A tulajdonos kettő havi bérleti díjnak megfelelő kauciót/ biztosítékot kér.In der Szegediner Innenstadt – naehe der Med. Fakultaet in der Nádor str. – ist eine neu sanierte , neu möbelierte 2 Zimmer Wohnung(51 m2) mit Loggia( 4m2 sieht nach Süden) zu mieten. Die Wohnung hat eigene Zentralheizung. Die Wohnung liegt am zweiten Stock, hat zwei getrennte Zimmer, die gleich ausgestattet sind. Alles neu. Klimageraete sin din beiden Zimmern. Im Gebaude ist auch ein Lift. Die monatliche gemeinde kosten sind 11.000,-HUF. Rauchen und klein Tierhaltung ist nicht gestattet. Mietzeit/mietdauer min. 1 Jahr. Kaution betraegt 2 Monatsmiete.In Szeged downtown – Nádor str. near the med.& pharmac. fac. of the UNI – is a 2 separated rooms( uniformed) , furnished flat to let. ( 51 qm) The flat is at 2nd floor, totally renewed, all furnitures are new. The flat has own Zentralheating and cooler. In the building is an elevator. The gallery is on the south side of the flat.( 4 qm) Common cost is 11.000,-HUF/month. Smoking & pets are denied. Warrant/kautio is 2 month fee. For longer time to let, min. 1 year.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!