Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Vác csendes utcájában, 160 m2-es, 2 szintes utcafonti épületrész hosszútávra kiadó! Az épület kifogástalan külső és belső megjelenése, átalakítás nélkül is sokféle vállalkozás számára jelenthet kedvező lehetőséget. Az ingatlan ezen része ipari besorolású, de kulturált vendéglátó ipari, művészettel összefüggő tevékenységre is alkalmas lehet. Az utca kis átmenő forgalma miatt irodaház funkció számára is kiváló lehetőség. A környéken, az utcában, a ház előtt ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Az épület földszintjéről kényelmes, széles lépcsőn juthatunk az emeletre, ahol teakonyha is megtalálható. A mellékhelyiség a földszinten nyert elhelyezést. Az épület központi fűtéssel rendelkezik, alacsony költséggel. Ipari áram is rendelkezésre áll, a teljesítmény tetszés szerint bővíthető. Az épület riasztórendszerrel védett.Bérleti díj : 160.000 Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució.Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.Energetikai Tanúsítvány Készítése.további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.Tel : 06-70-558-1160 Gere GézaTel : 06-30-493-2550

Üröm, sorompóval, őrszolgálattal védett lakóparkjában, elegáns környezetben csendes telken (816m2) most épülő ikerház jobb, és bal oldali lakása kiadó. Az ikerház fél,146m2-es, melyhez 24m2-es terasz is tartozik (földszint 90m2 + 11m2 terasz, emelet 55, m2 + 12 m2 terasz). A földszinten egy 45m2-es amerikai konyhás nappali lesz kialakítva, amin keresztül megközelíthető a terasz.. Az előtér másik oldalán egy szoba), gardróbbal valamint fürdőszoba (6 m2). van tervezve. Az előtérrel szemben vezet majd fel a lépcső az emeleti szintre, illetve itt található még egy kamra, tároló és egy külön toalett. Az emeleten két szoba, igény szerint három is kialakítható (167+18m2), egy fürdőszoba (6m2) és egy gardrób (8m2), kerül kialakításra. Mindkét emeleti szobából ki lehet jutni a napos teraszra. A ház magas műszaki tartalommal, és exclusive, energiatudatos anyagokból, és szaniterekkel épül, igényes ügyfeleinknek.A burkolatok is még a tulajdonossal egyeztetve a megadott értékhatáron belül választható. Az ingatlan, még akár 2016 dec. végéig költözhető.A ház kertje rendezetten füvesítve lesz átadva, és a házhoz 2 kocsi számára kocsi beálló lesz kiépítve. A ház közelében játszótér van a lakóparkon belül.Budapesttől 20 percre kocsival, Iskola, Óvoda, Üröm központja sétálva elérhető.Az ingatlan béléséhez 2 havi kaució, és 1 havi bérleti díj szükséges.A fényképek a már elkészült referencia házban készültek!

Kiadó Üröm központi részén, 2011-ben épült „új loft” stílusú, 279 nm-es lakóház, 800 nm telken.A minimalista jellegű, de extravagáns elemeket sem nélkülöző ház óriási előnye a többcélú hasznosítás. Eredetileg a világhírű M55 Bike tervező irodája és alkotó műhelye volt. Jelenleg többgenerációs családi ház, műterem, iroda, ügyfél látogatottságú vállalkozás, üzlet, lakás(ok), alkotó műhely, raktározás, és ezek összes kombinációjának valamelyikére is kiválóan alkalmas.A természetre és környezetére panorámás, jó belmagasságú, hatalmas ablakfelületekkel, nyitott terekkel, rozsdamentes korlátokkal körbefutó és fedett teraszokkal megtervezett ingatlan, központban, de mégis átmenő forgalommentes, csendes zsákutcában van.Belső válaszfalai áthelyezhetők, a konyha, fürdő kialakítása (helyük meg van) az új tulajdonos tetszése szerint valósítható meg. Az épületben egyedi nyílászárók, igényes burkolatok, fal, padló, plafon fűtés-hűtés, galéria, elektromos portok, kívül-belül led, designvilágítás, távfelügyeletre bekötött riasztórendszer, automata kapu, több wc és zuhanyzó található. Kívül saját telken, díszburkolattal kirakott, parkolókat alakítottak ki. Az emelet kinyúló, része alatt, szintén több járműnek van fedett helye, vagy nagyméretű fedett grill terasz és pihenő térként hasznosítható. A garázs is innen közelíthető meg.Egy modern ház, melynek élhető terei végső fázisban, mind a belsőt és hasznosítási formát tekintve, a saját elvárásainknak megfelelően alakítható, igen ritka.Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.Bérleti díj: 2000 euro/hó.

5 éve, luxus kivitelben épült, modern családi ház kiadó Érdparkvárosban.Az M7-es autópályától pár percre, csendes, zöldövezeti kertvárosban található a majd 200 nm-es, kétszintes ház, 1250 nm-es telken. A kétállásos garázsába, amely a ház része távirányítós kapukon juthatunk be. A tiszta, bepolcozott, tágas garázsból beléphetünk a tárolóba, kazánházba és a földszinti „élettérbe".A földszinten hatalmas nappali, étkező, térelválasztással, U alakban egy rendkívül gazdagon felszerelt konyha, található - egy légtérben, átadó pulttal. Konyhából bepolcozott, ablakos éléskamra nyílik.A gyalogos bejáratnál lévő bútorozott előszobából nyílik egy világos „dolgozószoba", vendég WC. Elkülönülve a nappalitól, külön bejárattal, üvegfalú zuhanyozós fürdőszoba található, melyen keresztül jutunk a „szülői hálószobába", amelyben praktikus, ruhásszekrény került beépítésre.Látványos töményfa lépcső vezet fel a felső szintre, ahol két szoba és egy nagy kádas fürdőszoba van. Itt fent nagy terasz nyújt lehetőséget kiülésre.A zöld, nagyrészt füvesített kert felé nagy terasz nyúlik ki, újonnan kövezve, lehetőséget biztosítva pihenésre, grillezésre. A füvezett, virágos zöldben, nagy kertben a felnőttek és gyermekek is megtalálják örömüket.Szomszédság barátságos, kellemes környezet. Jó ebben a nyugalomban, csendben lakni, 20 perc alatt a zajos, és kevésbé jó levegőjű belvárosban lehet lenniA háznak jó a szigetelése, de ezen kívül számos részlet is lehetővé teszi az olcsó fenntartást, kedvező rezsiköltséget. A napelemek használatához a vezetékek kiépítésre kerültek.Hívjon bármikor, legyen hosszú távú gazdája ennek a gyönyörű háznak!NICE MINIMAL DESIGN HOUSE FOR RENT! CALL FOR A VIEWING WE SPEAK ENGLISH!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!